- 17 Aralık 2016
- 280
- 145
- 53
Bugünden sonra değerlendirmelimiyimBugun sanki hafif artış var ama catlama olmuş gibi görünüyor buradaki arkadaslarin anlattigi ve internette okuduklarim kadarıyla:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bugünden sonra değerlendirmelimiyimBugun sanki hafif artış var ama catlama olmuş gibi görünüyor buradaki arkadaslarin anlattigi ve internette okuduklarim kadarıyla:)
Ben pko'yum canım o yüzden sanırım pikten sonrakiler bile lh seviyesi yüksek yüksek çıktı.4 kasımda pik olmuş çatlamış sanırım ama adet döngün kaç günde bir oluyor 4 kasım adetinin kaçıncı günü olmuş oluyo
Pik olmus ve azalmis sonra canım. Degerlendirmissin de :)Ben pko'yum canım o yüzden sanırım pikten sonrakiler bile lh seviyesi yüksek yüksek çıktı.
En son adetim 3 Ekim'de oldu .
Bundan sonra degerlendirmeme gerek var mı ki ?
Tekrar pik yapma gibi bir durum olabilir mi dersin ?Pik olmus ve azalmis sonra canım. Degerlendirmissin de :)
Ama pko demissin eger elinde test varsa bi gözle ne durumd olacak lh
Kizlar bilen biri yok mu hic aranizda?kızlar bu LH testlerinde çift çizgi görünce mi çatlamış oluyor, yoksa silikleşmeye başladığında mı?
bu 2.ayım testlerde, bu sayfanın başında denen olay mı yoksa +14te mi regl gerçekleşiyor onu kesinleştirmek istiyorum..
15 ekim sat, programa göre 12 kasım bat gösteriyor. testte 31 inde çift koyu gördüm bu defa geç çatladı 4üne kadar ağrı çektim 4+14 18inde mi bat ı beklemeliyim?
bir yardımcı olur musunuz?
Sadece bir kere yumurtlama oluyor . Eger iki kez pik yaparsa doktora gözük cañimTekrar pik yapma gibi bir durum olabilir mi dersin ?
Ayda iki yumurtlayanlar okudum ben burda bir de ovu testinden gebe oldugunu anlayanlari..Tekrar pik yapma gibi bir durum olabilir mi dersin ?
Pikten sonra siliklesince catlama oluyormus canımKizlar bilen biri yok mu hic aranizda?
Çift çizgi olunca yumurtlama gerçekleşmiş oluyor , siliklesmeye başladığında çatlama gerçekleşmiş oluyor. Benim kk'dan öğrendiğim kadarıyla :)Kizlar bilen biri yok mu hic aranizda?
Ayda iki kez farkli zamanlarda degil de belki cift yumurtadir. Ben doktor sayfalarinda bir kere oluyor diye okudum.Ayda iki yumurtlayanlar okudum ben burda bir de ovu testinden gebe oldugunu anlayanlari..
Yani 14 tamam o zmn siliklesti 14 ekleyince 15 ekimde regl oldum..benim bi merak ettigim de testi ne zaman yapmaliyim bu durumda prg. Cok da yardimci degil bu durumda 12 kasim gosteriyor..Pikten sonra siliklesince catlama oluyormus canım
Pik ve siliklesme olduğu zamandan sonra 10 -16 gün aralığında sureden sonra adet doye biliyorum. 10 11 15 artik bu süre senin vucuduna bagli. Ama galiba 10 dan az olması problem .
Bu defa gec catladi mesela 31inde pik gordum.. 4unde catladi sanirim 4une kadar da sanci cektim. Tutmustur insallah.. gecen ay da 30u pik yapti 1inde catladi....Çift çizgi olunca yumurtlama gerçekleşmiş oluyor , siliklesmeye başladığında çatlama gerçekleşmiş oluyor. Benim kk'dan öğrendiğim kadarıyla :)
Adetin duzenliyse çift çizgi gördükten 14 gün sonra çatlar diyorlar ama net bilmiyorum. Sen programlara guvenme canım. Onlar ortalama bı değere göre bakıyorlar vücudumuzu bilemeyiz ki ? Geç çatlar geç olusur...
Bahsettigin test gebelik testi mi canım ? Eger oyleyse şöyle yapalim :) sat? Pik? Silikleşme? Tarihin nedirYani 14 tamam o zmn siliklesti 14 ekleyince 15 ekimde regl oldum..benim bi merak ettigim de testi ne zaman yapmaliyim bu durumda prg. Cok da yardimci degil bu durumda 12 kasim gosteriyor..
Sagol ilgilendigin icin.
Test ovu testi canim.Bahsettigin test gebelik testi mi canım ? Eger oyleyse şöyle yapalim :) sat? Pik? Silikleşme? Tarihin nedir
İnşallah tutmuştur canım. Benimde 4 ünde pik yaptı. Bakalım bu ay güzel haberler verebilecek miyiz ?Bu defa gec catladi mesela 31inde pik gordum.. 4unde catladi sanirim 4une kadar da sanci cektim. Tutmustur insallah.. gecen ay da 30u pik yapti 1inde catladi....
12 Kasım gibi falan dene bence sen.Test ovu testi canim.
15 ekim sat 31 ekim pik siliklesme yari kirmizi yari silikti 1 2sinde sonra yapmadim 4une kadar da agrim surdu 4unde catladi diyorum.. ne zmn yapiyim testimi simdi.:)
Verelim guzel haberleri hayirlisiyla cnmİnşallah tutmuştur canım. Benimde 4 ünde pik yaptı. Bakalım bu ay güzel haberler verebilecek miyiz ?
2 sinde catlamis olsa , 12 si veya 13 ü nde yap canım . Normalde adet döngün 27 mi?Test ovu testi canim.
15 ekim sat 31 ekim pik siliklesme yari kirmizi yari silikti 1 2sinde sonra yapmadim 4une kadar da agrim surdu 4unde catladi diyorum.. ne zmn yapiyim testimi simdi.:)