Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
12sinde yapiyim ben o vakit.. mayista kurtaj oldum ondan sonra sasti gibi ya prg. Girdigimi gondereyim bi bak olmaz mi ortalama 28 diyor ama bi 31 olmus bi 26
Eki Görüntüle 2204028
Dusuk sonrasi cok normal canim. Bende dusuk yaptim dusuk oncesi 26 idi döngüm. 8 ay boyunca hep farkliydi 22 gunde 25 26 28 24 23 hep boyle karışıktı son 3 aydir 26 yine :) bende 3 aydir korkmuyorum zaten :) insallah hepimiz hamilelik haberi aliriz en yakin zamanda

Ama benim gununde gelmis 29 gundeydi oyle geldi bu ikinci ayimiz korunmadan daha bi sasmis:)) aynen hayirlisi bakalim insallah guzel haberler verelim ben 12sinden once denemeyim test falan o zaman

Ama benim gununde gelmis 29 gundeydi oyle geldi bu ikinci ayimiz korunmadan daha bi sasmis:)) aynen hayirlisi bakalim insallah guzel haberler verelim ben 12sinden once denemeyim test falan o zaman
Deneme canım bu sefer çıkmayınca üzülüyor insan. Bende bekliyorum. 20 si gibi deniyeyim diyorum. İnşaallah o zaman kadar bekleyebiliriz :))

Aynen canım 25. Günde yakaladım :)
E o zmn bol bol test vardir sende:) insallah ya Rabbim hayirli zamanda nasip etsin insallah. Ben de elimdeki bitince almayi dusunmuyorum agrimdan anliyorum ben.
Insanin kendini dinlemesi de cok kotu yaa her belirtiyi ona yormasi bi taraftan da umitlenme regl belirtilerin de bunlar diyorum:))

Aynen canım internetten almıştım 50 tane. Ucuza geliyor diye ... Aynen her belirtiyi ona yoruuoruz . Bir an önce kavuşmak istiyoruz tabiki :)

Kızlar bende sol kasıkta hafifte üst taraflarda ve belimde agri kar ayni adet olacak gibi ya çok net bir his. Ama daha yumurtlama dönemindeyim. Buraya da attim fotolari .
Aynı ağrılar bende de var daha piki görmedim 14. Güne girdim bu kadar erken adette olmam yumurtalar büyüyo herhalde ona yoruyorum artık yumurtlama döneminde kasık ağrısı olurmuş zaten ama belde eklenince benimde kafam karıştı

Adet olurken bi doluluk hissi olur ya ilk ve ikinci günlerde ayni o sekildr ve belime de ayni adet sancısı gibi ama hafif orta arasi siddette.. ben bu kadar net bir yumurtlama dönemi agrisi yasamadim daha önce. Kasikta hafif anlik agri falan olurdu da bu tuhaf. Solda hep bi sızı var

Batma şeklinde kramp tarzında hissediyordum bende genelde bu sefer benimde öyle oldu ben düşük yaptım geçen ay yumurtlama olmamış olabilir takip etmedim ondan bu ay böyle hissediyo olabilirim

Batma şeklinde kramp tarzında hissediyordum bende genelde bu sefer benimde öyle oldu ben düşük yaptım geçen ay yumurtlama olmamış olabilir takip etmedim ondan bu ay böyle hissediyo olabilirim
Gecmis olsun hayır olsunda sebebi:) yazilar okuyorim simdi forumda yumurtlama ağrısı diyorlar canım . Seffaf akintim da devam ediyor. Insallah saglikla hamile kalırız kavuşuruz

Gecmis olsun hayır olsunda sebebi:) yazilar okuyorim simdi forumda yumurtlama ağrısı diyorlar canım . Seffaf akintim da devam ediyor. Insallah saglikla hamile kalırız kavuşuruz
Bhcg orantısız arttı 8 haftalıktı adetime göre ama kese bile çok geç gözüktü doktor sağlıksız olabilir demişti öylede oldu çok şükür ağrısız sızısız kendiliğinden düşük yaptım düşükten sonraki ay hamile kalamadım bu ay inşallah hayırlısı olur hamile kaldığım ay ovülasyon testleriyle hamile kalmıştım

Olur inşallah :) ben de gecen sene bu zamablar hamileydim 9 haftalikken düşük yaptım kalbi durmuştu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…