Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
4 kasımda pik olmuş çatlamış sanırım ama adet döngün kaç günde bir oluyor 4 kasım adetinin kaçıncı günü olmuş oluyo
Ben pko'yum canım o yüzden sanırım pikten sonrakiler bile lh seviyesi yüksek yüksek çıktı.

En son adetim 3 Ekim'de oldu .

Bundan sonra degerlendirmeme gerek var mı ki ?

Ben pko'yum canım o yüzden sanırım pikten sonrakiler bile lh seviyesi yüksek yüksek çıktı.

En son adetim 3 Ekim'de oldu .

Bundan sonra degerlendirmeme gerek var mı ki ?
Pik olmus ve azalmis sonra canım. Degerlendirmissin de :)
Ama pko demissin eger elinde test varsa bi gözle ne durumd olacak lh

Kizlar bilen biri yok mu hic aranizda?

Kizlar bilen biri yok mu hic aranizda?
Çift çizgi olunca yumurtlama gerçekleşmiş oluyor , siliklesmeye başladığında çatlama gerçekleşmiş oluyor. Benim kk'dan öğrendiğim kadarıyla :)

Adetin duzenliyse çift çizgi gördükten 14 gün sonra çatlar diyorlar ama net bilmiyorum. Sen programlara guvenme canım. Onlar ortalama bı değere göre bakıyorlar vücudumuzu bilemeyiz ki ? Geç çatlar geç olusur...

Yani 14 tamam o zmn siliklesti 14 ekleyince 15 ekimde regl oldum..benim bi merak ettigim de testi ne zaman yapmaliyim bu durumda prg. Cok da yardimci degil bu durumda 12 kasim gosteriyor..
Sagol ilgilendigin icin.

Bu defa gec catladi mesela 31inde pik gordum.. 4unde catladi sanirim 4une kadar da sanci cektim. Tutmustur insallah.. gecen ay da 30u pik yapti 1inde catladi....

Yani 14 tamam o zmn siliklesti 14 ekleyince 15 ekimde regl oldum..benim bi merak ettigim de testi ne zaman yapmaliyim bu durumda prg. Cok da yardimci degil bu durumda 12 kasim gosteriyor..
Sagol ilgilendigin icin.
Bahsettigin test gebelik testi mi canım ? Eger oyleyse şöyle yapalim :) sat? Pik? Silikleşme? Tarihin nedir

Bahsettigin test gebelik testi mi canım ? Eger oyleyse şöyle yapalim :) sat? Pik? Silikleşme? Tarihin nedir
Test ovu testi canim.
15 ekim sat 31 ekim pik siliklesme yari kirmizi yari silikti 1 2sinde sonra yapmadim 4une kadar da agrim surdu 4unde catladi diyorum.. ne zmn yapiyim testimi simdi.:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…