• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ovu testi denemedim ama akıntı yumurta akı kıvamında oldugu gun ve bir gun sonra ilişki oldu Dogru zamanlama mı. Ben yumurtlama gunlerıni tutturamıyorum galıba
Testsiz tutturmak zor yumurta akı gibi uzayan şeffaf akıntı geldiğinde yumurta olgunlaşıyo test genelde pik gözüküyo ama vücudun yapısı nsl testsiz anlamak zor kiminin hemen çatlıyo o akıntıda kiminin 2-3 günü bulabiliyor canım inşallah zamanlaman doğrudur

Testsiz tutturmak zor yumurta akı gibi uzayan şeffaf akıntı geldiğinde yumurta olgunlaşıyo test genelde pik gözüküyo ama vücudun yapısı nsl testsiz anlamak zor kiminin hemen çatlıyo o akıntıda kiminin 2-3 günü bulabiliyor canım inşallah zamanlaman doğrudur
Bu ay bi de iki gun yumurta akı gibi akıntı geldı 1 gun arayla. Hiç anlayamadım ama inşallah dogrudur zamanlama.

Yumurta olgunlaşınca o akıntı gelmeye başlıyo ama çatladığı zaman çok yoğun geliyor
Benim baya bıldıgımız 1 TL kadar tam bir yumurta akı kıvamında akıntım geldi bu ay bu yogun mu demek oluyor.Yoksa gun içinde fazla fazla mı olması yogun dıye adlandırılıyor

Benim baya bıldıgımız 1 TL kadar tam bir yumurta akı kıvamında akıntım geldi bu ay bu yogun mu demek oluyor.Yoksa gun içinde fazla fazla mı olması yogun dıye adlandırılıyor
Evet canım tamda yaşadığını anlatmak istedim öyle yoğun oluyo

Testlerde koyulasmadan sonra siliklestiginde catlama oluyor degil mi ? Ben 4 gün hergün ilişki ile kaçırmamayi düsunuyorum
Aynen canım t çizgisi cden koyu olunca pik yani yumurta olgunlaşmış çatlama evresinde olduğu anlamına geliyor silikleşmeside çatladığını gösteriyor

Kızlar yorumlayabilir misiniz .. yıldızlı günlerde ilişki oldu .sizce daha devam etmeli miyim ? Bugün 7 Kasım sonucumu da ekledim .
İlk ovulasyon denemem :)

Eklentiler

• 15415882990438254873501785732175.jpg
    15415882990438254873501785732175.jpg
    85,7 KB · Görüntüleme: 56
Kızlar yorumlayabilir misiniz .. yıldızlı günlerde ilişki oldu .sizce daha devam etmeli miyim ? Bugün 7 Kasım sonucumu da ekledim .
Bugun sanki hafif artış var ama catlama olmuş gibi görünüyor buradaki arkadaslarin anlattigi ve internette okuduklarim kadarıyla:)

4 kasımda pik olmuş çatlamış sanırım ama adet döngün kaç günde bir oluyor 4 kasım adetinin kaçıncı günü olmuş oluyo

kızlar bu LH testlerinde çift çizgi görünce mi çatlamış oluyor, yoksa silikleşmeye başladığında mı?
bu 2.ayım testlerde, bu sayfanın başında denen olay mı yoksa +14te mi regl gerçekleşiyor onu kesinleştirmek istiyorum..
15 ekim sat, programa göre 12 kasım bat gösteriyor. testte 31 inde çift koyu gördüm bu defa geç çatladı 4üne kadar ağrı çektim 4+14 18inde mi bat ı beklemeliyim?
bir yardımcı olur musunuz?

Ovülasyon testimde çizgiler koyulaştı silikleşti ama benden hiç akıntı gelmedi yumurtlamadım mı ben o halde?
Kiminde o akıntı olmuyor canım sadece rahimde kalıyor senin vücud yapın öyledir belki idrarını yaparken dikkat etmiyorsan anlamaya bilirsin idrarın sonunda geliyor genelde bende

Back