- 19 Mart 2017
- 5.859
- 6.269
- 148
- 33
Ben de akıntı uzayan kıvamda olunca tam zamanı diye okumustum.3 ay buna gore degerlendırdım ama yanlıs sanırımAkıntıdan 1-2 gün sonra oluyor sanırım. Internette öylr okudum ama daha net bilgisi olan vardır belki
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben de akıntı uzayan kıvamda olunca tam zamanı diye okumustum.3 ay buna gore degerlendırdım ama yanlıs sanırımAkıntıdan 1-2 gün sonra oluyor sanırım. Internette öylr okudum ama daha net bilgisi olan vardır belki
Testsiz tutturmak zor yumurta akı gibi uzayan şeffaf akıntı geldiğinde yumurta olgunlaşıyo test genelde pik gözüküyo ama vücudun yapısı nsl testsiz anlamak zor kiminin hemen çatlıyo o akıntıda kiminin 2-3 günü bulabiliyor canım inşallah zamanlaman doğrudurOvu testi denemedim ama akıntı yumurta akı kıvamında oldugu gun ve bir gun sonra ilişki oldu Dogru zamanlama mı. Ben yumurtlama gunlerıni tutturamıyorum galıba
Bu ay bi de iki gun yumurta akı gibi akıntı geldı 1 gun arayla. Hiç anlayamadım ama inşallah dogrudur zamanlama.Testsiz tutturmak zor yumurta akı gibi uzayan şeffaf akıntı geldiğinde yumurta olgunlaşıyo test genelde pik gözüküyo ama vücudun yapısı nsl testsiz anlamak zor kiminin hemen çatlıyo o akıntıda kiminin 2-3 günü bulabiliyor canım inşallah zamanlaman doğrudur
Akıntının yoğunluğu önemli canım testlere göre yumurtlama yeni başlamış hergün devam etmen lazımBunu bende merak ediyorum. Dün gece ve bu sabah seffaf akıntım oldu. Ve ovu testlerim böyle
Yumurta olgunlaşınca o akıntı gelmeye başlıyo ama çatladığı zaman çok yoğun geliyorBu ay bi de iki gun yumurta akı gibi akıntı geldı 1 gun arayla. Hiç anlayamadım ama inşallah dogrudur zamanlama.
Benim baya bıldıgımız 1 TL kadar tam bir yumurta akı kıvamında akıntım geldi bu ay bu yogun mu demek oluyor.Yoksa gun içinde fazla fazla mı olması yogun dıye adlandırılıyorYumurta olgunlaşınca o akıntı gelmeye başlıyo ama çatladığı zaman çok yoğun geliyor
Testlerde koyulasmadan sonra siliklestiginde catlama oluyor degil mi ? Ben 4 gün hergün ilişki ile kaçırmamayi düsunuyorumAkıntının yoğunluğu önemli canım testlere göre yumurtlama yeni başlamış hergün devam etmen lazım
Evet canım tamda yaşadığını anlatmak istedim öyle yoğun oluyoBenim baya bıldıgımız 1 TL kadar tam bir yumurta akı kıvamında akıntım geldi bu ay bu yogun mu demek oluyor.Yoksa gun içinde fazla fazla mı olması yogun dıye adlandırılıyor
Aynen canım t çizgisi cden koyu olunca pik yani yumurta olgunlaşmış çatlama evresinde olduğu anlamına geliyor silikleşmeside çatladığını gösteriyorTestlerde koyulasmadan sonra siliklestiginde catlama oluyor degil mi ? Ben 4 gün hergün ilişki ile kaçırmamayi düsunuyorum
Bir de bu akıntı yumurta olusmamıs olsa bile gelır mı kiEvet canım tamda yaşadığını anlatmak istedim öyle yoğun oluyo
Bugun sanki hafif artış var ama catlama olmuş gibi görünüyor buradaki arkadaslarin anlattigi ve internette okuduklarim kadarıyla:)Kızlar yorumlayabilir misiniz .. yıldızlı günlerde ilişki oldu .sizce daha devam etmeli miyim ? Bugün 7 Kasım sonucumu da ekledim .
İlk ovulasyon denemem :)
4 kasımda pik olmuş çatlamış sanırım ama adet döngün kaç günde bir oluyor 4 kasım adetinin kaçıncı günü olmuş oluyoKızlar yorumlayabilir misiniz .. yıldızlı günlerde ilişki oldu .sizce daha devam etmeli miyim ? Bugün 7 Kasım sonucumu da ekledim .
İlk ovulasyon denemem :)
Canım senin bir iki güne pik olur gibi geliyor testlerini sabah akşam yapmanı tavsiye ederimBen birde başka bir marka test ile baska saatte iki gündür yapıyorum bu da böyle :)
Onu bilmiyorum canımBir de bu akıntı yumurta olusmamıs olsa bile gelır mı ki
Bu akşam tekrarlayacağim testi :)Canım senin bir iki güne pik olur gibi geliyor testlerini sabah akşam yapmanı tavsiye ederim
Ovülasyon testimde çizgiler koyulaştı silikleşti ama benden hiç akıntı gelmedi yumurtlamadım mı ben o halde?Yumurta olgunlaşınca o akıntı gelmeye başlıyo ama çatladığı zaman çok yoğun geliyor
Kiminde o akıntı olmuyor canım sadece rahimde kalıyor senin vücud yapın öyledir belki idrarını yaparken dikkat etmiyorsan anlamaya bilirsin idrarın sonunda geliyor genelde bendeOvülasyon testimde çizgiler koyulaştı silikleşti ama benden hiç akıntı gelmedi yumurtlamadım mı ben o halde?