Sade türk kahvesi spermleri uyarıyo soğuk duş hızlı hareket etmesini sağlıyo biraz yatmanda spermin hemen rahimden çıkmaması için faydalıTamam dediklerini uygulayacağım ama bunların amacı ne merak ettim ? Bir de sert kahve derken sade Türk kahvesi mi ??
Anladım çok teşekkür ederim bilgilendirdiğini içinSade türk kahvesi spermleri uyarıyo soğuk duş hızlı hareket etmesini sağlıyo biraz yatmanda spermin hemen rahimden çıkmaması için faydalı
Ortalama kaç günde bir oluyorsun son üç döngünün ortalamasıKızlar ben bugün adet oldum adet düzensizliğim var adetim bittikten kaç gün sonra teste başlayayım
3 aydır olamamıştımOrtalama kaç günde bir oluyorsun son üç döngünün ortalaması
Canım bir doktora görün istersen pko olabilir. Kestiremezsin yumurtlamanı önce düzene sok adetini doktor kontrolünde düzene binince yapman daha sağlıklı olur bence3 aydır olamamıştım
Fsh yükselmesinden kaynaklanıyo canım başka bi skntı yok o da zaten adet geciktiryo neyse kuzum ben hallettim sorunumu teşekkür edrrim yinede inşallah hepimize hayırlı imanlı sağlıklı evlatlar nasip etsin RabbimCanım bir doktora görün istersen pko olabilir. Kestiremezsin yumurtlamanı önce düzene sok adetini doktor kontrolünde düzene binince yapman daha sağlıklı olur bence
Fsh yükselmesi ne oluyor canım adet belirtisi mi yani ? Bu ayda mı olmayacakFsh yükselmesinden kaynaklanıyo canım başka bi skntı yok o da zaten adet geciktiryo neyse kuzum ben hallettim sorunumu teşekkür edrrim yinede inşallah hepimize hayırlı imanlı sağlıklı evlatlar nasip etsin Rabbim
Canım FSH hormonu yükseldikçe adette gecikme oluyo menopoz belirtisiymiş adet olduğum ayları çok iyi değerlendirmek lazım inşallah bu ay ovülasyon testi işe yarayacak çünkü baya düzensiz bi adet düzenim oldugu için yumurtlama günümü bilmiyorum doktorlar çok olumsuz konuşuyor hiç bi taneside Allah nasip ederse olur demiyo o yüzden bütün doktorlardan nefret ediyorum kendilerini yaratıcı sanıyolar Estağfurullah ya Rabbim yani özetle onlara göre benim tüp bebek şansım bile yok çünkü olmazmıs bende onlara inat Allah var gam yok diyorum biliyorum çünkü Rabbim diyo ki isteyim isteyinki vereyim.. Ben hepimiz için çokca istiyorum çokca yalvarıyorum Allahım hepimize nasip et inşallahFsh yükselmesi ne oluyor canım adet belirtisi mi yani ? Bu ayda mı olmayacak
Allahtan Ümit kesilmez canım benim. Benim ablamın 7 sene çocuğu olmadı. Hiçbir sorunu olmadığı halde. Tedavi gördü aşılama oldu olmadı hiç. En son pes etti bıraktı tedaviyi falan her şeyi. 7 senenin sonunda kendiliğinden peşpeşe 2 Tane oldu. Bence seninde olacak ben inanıyorum ovülasyon takibi yapmayı deneyelim mi seninle ???Canım FSH hormonu yükseldikçe adette gecikme oluyo menopoz belirtisiymiş adet olduğum ayları çok iyi değerlendirmek lazım inşallah bu ay ovülasyon testi işe yarayacak çünkü baya düzensiz bi adet düzenim oldugu için yumurtlama günümü bilmiyorum doktorlar çok olumsuz konuşuyor hiç bi taneside Allah nasip ederse olur demiyo o yüzden bütün doktorlardan nefret ediyorum kendilerini yaratıcı sanıyolar Estağfurullah ya Rabbim yani özetle onlara göre benim tüp bebek şansım bile yok çünkü olmazmıs bende onlara inat Allah var gam yok diyorum biliyorum çünkü Rabbim diyo ki isteyim isteyinki vereyim.. Ben hepimiz için çokca istiyorum çokca yalvarıyorum Allahım hepimize nasip et inşallah
Ya canım ben seni çok rahatsız ediyorum ama bir şey soracağım. Dün ve bugün sadece sabah bir defa ilişkiye girebildik. Geceleri boş geçti. Dün akşam da kaşıklarımda çok ağrı oldu adet sancısı gibi. Tek çeker gibi. Ama eşim hastaydı üşütmüştü gece olmadı. Bir de bu sabah oldu ilişki. Test yaptım sabah silikleşmiş. Yanlış mı yaptım ben yani verimli olmamış mıdır ? Günde bir defa yaptığımız için? Dün sabahta bu sabahta yarım saat ayaklarımı dikip yattım. Duş almadım.Bende ümitliyim canım senin adına
Yok canım en iyisini yaptın yumurtlama zamanı günde 1 sonrada gün aşırı yani1 gün ara vererek ilişkide bulunmayı öneriyo doktorYa canım ben seni çok rahatsız ediyorum ama bir şey soracağım. Dün ve bugün sadece sabah bir defa ilişkiye girebildik. Geceleri boş geçti. Dün akşam da kaşıklarımda çok ağrı oldu adet sancısı gibi. Tek çeker gibi. Ama eşim hastaydı üşütmüştü gece olmadı. Bir de bu sabah oldu ilişki. Test yaptım sabah silikleşmiş. Yanlış mı yaptım ben yani verimli olmamış mıdır ? Günde bir defa yaptığımız için? Dün sabahta bu sabahta yarım saat ayaklarımı dikip yattım. Duş almadım.
Bunu bende merak ediyorum. Dün gece ve bu sabah seffaf akıntım oldu. Ve ovu testlerim böyleKızlar merak ettiğim bir şey var yumurta akı kıvamında akıntı gelmesi o ay yumurta oldugunu mu gosterıyor yanı bu akıntı gelmıs ama yumurta olusmamıs olabilir mı
sanki yarın daha koyu olacakmış gibiBunu bende merak ediyorum. Dün gece ve bu sabah seffaf akıntım oldu. Ve ovu testlerim böyle
Olmamış daha canım ama olacak gibi yapmaya devam t çizgisi daha da koyulaşacakBunu bende merak ediyorum. Dün gece ve bu sabah seffaf akıntım oldu. Ve ovu testlerim böyle
Tesekkur ederim :) çarşamba persembe cuma ve c.tesi onemli sanirim ? Hergün ilişki sorun olur mu sizceOlmamış daha canım ama olacak gibi yapmaya devam t çizgisi daha da koyulaşacak
Akıntıdan 1-2 gün sonra oluyor sanırım. Internette öylr okudum ama daha net bilgisi olan vardır belkiOvu testi denemedim ama akıntı yumurta akı kıvamında oldugu gun ve bir gun sonra ilişki oldu Dogru zamanlama mı. Ben yumurtlama gunlerıni tutturamıyorum galıba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?