• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Tamam dediklerini uygulayacağım ama bunların amacı ne merak ettim ? Bir de sert kahve derken sade Türk kahvesi mi ??
Sade türk kahvesi spermleri uyarıyo soğuk duş hızlı hareket etmesini sağlıyo biraz yatmanda spermin hemen rahimden çıkmaması için faydalı

Ya kızlar bir şey soracağım biz dünde bugünü de değerlendirdik ama 2 sattir şiddetli adet sancısı gibi kasıklarımda sancı çekiyorum sanki içimden tel çekiyorlar gibi neden ki bu daha önce hiç böyle olmamıştı

Canım bir doktora görün istersen pko olabilir. Kestiremezsin yumurtlamanı önce düzene sok adetini doktor kontrolünde düzene binince yapman daha sağlıklı olur bence
Fsh yükselmesinden kaynaklanıyo canım başka bi skntı yok o da zaten adet geciktiryo neyse kuzum ben hallettim sorunumu teşekkür edrrim yinede inşallah hepimize hayırlı imanlı sağlıklı evlatlar nasip etsin Rabbim

Fsh yükselmesinden kaynaklanıyo canım başka bi skntı yok o da zaten adet geciktiryo neyse kuzum ben hallettim sorunumu teşekkür edrrim yinede inşallah hepimize hayırlı imanlı sağlıklı evlatlar nasip etsin Rabbim
Fsh yükselmesi ne oluyor canım adet belirtisi mi yani ? Bu ayda mı olmayacak

Fsh yükselmesi ne oluyor canım adet belirtisi mi yani ? Bu ayda mı olmayacak
Canım FSH hormonu yükseldikçe adette gecikme oluyo menopoz belirtisiymiş adet olduğum ayları çok iyi değerlendirmek lazım inşallah bu ay ovülasyon testi işe yarayacak çünkü baya düzensiz bi adet düzenim oldugu için yumurtlama günümü bilmiyorum doktorlar çok olumsuz konuşuyor hiç bi taneside Allah nasip ederse olur demiyo o yüzden bütün doktorlardan nefret ediyorum kendilerini yaratıcı sanıyolar Estağfurullah ya Rabbim yani özetle onlara göre benim tüp bebek şansım bile yok çünkü olmazmıs bende onlara inat Allah var gam yok diyorum biliyorum çünkü Rabbim diyo ki isteyim isteyinki vereyim.. Ben hepimiz için çokca istiyorum çokca yalvarıyorum Allahım hepimize nasip et inşallah

Canım FSH hormonu yükseldikçe adette gecikme oluyo menopoz belirtisiymiş adet olduğum ayları çok iyi değerlendirmek lazım inşallah bu ay ovülasyon testi işe yarayacak çünkü baya düzensiz bi adet düzenim oldugu için yumurtlama günümü bilmiyorum doktorlar çok olumsuz konuşuyor hiç bi taneside Allah nasip ederse olur demiyo o yüzden bütün doktorlardan nefret ediyorum kendilerini yaratıcı sanıyolar Estağfurullah ya Rabbim yani özetle onlara göre benim tüp bebek şansım bile yok çünkü olmazmıs bende onlara inat Allah var gam yok diyorum biliyorum çünkü Rabbim diyo ki isteyim isteyinki vereyim.. Ben hepimiz için çokca istiyorum çokca yalvarıyorum Allahım hepimize nasip et inşallah
Allahtan Ümit kesilmez canım benim. Benim ablamın 7 sene çocuğu olmadı. Hiçbir sorunu olmadığı halde. Tedavi gördü aşılama oldu olmadı hiç. En son pes etti bıraktı tedaviyi falan her şeyi. 7 senenin sonunda kendiliğinden peşpeşe 2 Tane oldu. Bence seninde olacak ben inanıyorum ovülasyon takibi yapmayı deneyelim mi seninle ???

Bende ümitliyim canım senin adına
Ya canım ben seni çok rahatsız ediyorum ama bir şey soracağım. Dün ve bugün sadece sabah bir defa ilişkiye girebildik. Geceleri boş geçti. Dün akşam da kaşıklarımda çok ağrı oldu adet sancısı gibi. Tek çeker gibi. Ama eşim hastaydı üşütmüştü gece olmadı. Bir de bu sabah oldu ilişki. Test yaptım sabah silikleşmiş. Yanlış mı yaptım ben yani verimli olmamış mıdır ? Günde bir defa yaptığımız için? Dün sabahta bu sabahta yarım saat ayaklarımı dikip yattım. Duş almadım.

Ya canım ben seni çok rahatsız ediyorum ama bir şey soracağım. Dün ve bugün sadece sabah bir defa ilişkiye girebildik. Geceleri boş geçti. Dün akşam da kaşıklarımda çok ağrı oldu adet sancısı gibi. Tek çeker gibi. Ama eşim hastaydı üşütmüştü gece olmadı. Bir de bu sabah oldu ilişki. Test yaptım sabah silikleşmiş. Yanlış mı yaptım ben yani verimli olmamış mıdır ? Günde bir defa yaptığımız için? Dün sabahta bu sabahta yarım saat ayaklarımı dikip yattım. Duş almadım.
Yok canım en iyisini yaptın yumurtlama zamanı günde 1 sonrada gün aşırı yani1 gün ara vererek ilişkide bulunmayı öneriyo doktor

Kızlar merak ettiğim bir şey var yumurta akı kıvamında akıntı gelmesi o ay yumurta oldugunu mu gosterıyor yanı bu akıntı gelmıs ama yumurta olusmamıs olabilir mı
Bunu bende merak ediyorum. Dün gece ve bu sabah seffaf akıntım oldu. Ve ovu testlerim böyle

Eklentiler

• 20181107_123504.jpg
    20181107_123504.jpg
    53,7 KB · Görüntüleme: 45
Back