• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bence 4 kasimda olmus yarinda degelendir test yap
4 kasımı değerlendirdim yarın ve diğer 3 günde değerlendireceğim test yapmaya da devam edeceğim inşallah olur çok istiyoruz bebeğimiz olsun 2.5 aylık evliyim hiç korunmadık paylaşırım diğer testleri de yaptıkça

Eki Görüntüle 2203104
Pik böyle belirgin oluyor düşmeseydi 3 aylık olacaktı benim testlerimdi bunlar
Rabbim inşallah tez zamanda daha sağlıklı bir gebelik nasip eder inşallah canım. Rabbim ne derse o olur sakın üzme kendini. Bu dönemlerde psikolojinin iyi olması çok önemli her şey beyinde bitiyor çünkü.
Sence bende pik olmuş mu ?

Rabbim inşallah tez zamanda daha sağlıklı bir gebelik nasip eder inşallah canım. Rabbim ne derse o olur sakın üzme kendini. Bu dönemlerde psikolojinin iyi olması çok önemli her şey beyinde bitiyor çünkü.
Sence bende pik olmuş mu ?
Amin canım çok sağol rabbim hayırlısıyla herkese gebelik nasip etsin.
1-4 arası pik olmuş muhtemelen elinde testin varsa 2 saat sıvı alımına dikkat ederek 1 test daha yap canım eğer bugün en son yaptığın testten silik çıkarsa pik olup çatlamış demektir

1-4 arası pik olmuş muhtemelen elinde testin varsa 2 saat sıvı alımına dikkat ederek 1 test daha yap canım eğer bugün en son yaptığın testten silik çıkarsa pik olup çatlamış demektir
Amin canım inşallah
Peki silik çıkarsa dün ve bugün olan ilişki geç kalınmış olmaz değil mi ??

Amin canım inşallah
Peki silik çıkarsa dün ve bugün olan ilişki geç kalınmış olmaz değil mi ??
Yok canım tam zamanı gibi bişey oluyor çünkü pik yumurtanın olgunlaştığı çatlama evresini gösteriyor t çizgisi silinmeye başladığında çatlama olmuş oluyo 72 saat yumurta canlı kalabiliyor sanırım yanlış hatırlamıyorsam

Yok canım tam zamanı gibi bişey oluyor çünkü pik yumurtanın olgunlaştığı çatlama evresini gösteriyor t çizgisi silinmeye başladığında çatlama olmuş oluyo 72 saat yumurta canlı kalabiliyor sanırım yanlış hatırlamıyorsam
Ha silikleşince de her şey bitmiş olmuyor yani yine devam öyle mi? Abla kusura bakma bu konulara yabancıyım yeni evli olduğum için hakkını helal et.

Şimdi yaptım tekrar daha silik çıktı

Eklentiler

• BC0DA1FE-E316-4339-9FBB-925510132CDC.jpeg
    BC0DA1FE-E316-4339-9FBB-925510132CDC.jpeg
    125,7 KB · Görüntüleme: 60
Ha silikleşince de her şey bitmiş olmuyor yani yine devam öyle mi? Abla kusura bakma bu konulara yabancıyım yeni evli olduğum için hakkını helal et.
Düşük yaptığım ay ovülasyonla hamile kalmıştım canım pik ve ertesi 2günü ilişki oldu sonrasında da 3 gün ara vererek yaptık ben böyle uyguladım diyeyim en azından canım bildiğim herşeye cevap verebilirim sıkılmadan hiç endişen olmasın

Düşük yaptığım ay ovülasyonla hamile kalmıştım canım pik ve ertesi 2günü ilişki oldu sonrasında da 3 gün ara vererek yaptık ben böyle uyguladım diyeyim en azından canım bildiğim herşeye cevap verebilirim sıkılmadan hiç endişen olmasın
Çok teşekkür ederim cevapladığın için yarın sabah ilk idrarla tekrar yapacağım bu saatteki belki yanıltabilir. Yarını ve diğer günü değerlendireceğim bende inşallah rabbim nasip eder.

Çatlamış gözüküyor canım yaptığın teste göre.
Günaydınnnn
Sabah hiç sıvı almadan ikinci idrarımla tekrar test yaptım böyle çıktı çatlamamış mı daha ??

Eklentiler

• 00616A40-EEEA-46AE-B798-B59F9006E09A.jpeg
    00616A40-EEEA-46AE-B798-B59F9006E09A.jpeg
    109,4 KB · Görüntüleme: 84
  • A33B305B-7404-4D9B-92A9-DC16E897EE98.jpeg
    A33B305B-7404-4D9B-92A9-DC16E897EE98.jpeg
    94,7 KB · Görüntüleme: 71
Günaydınnnn
Sabah hiç sıvı almadan ikinci idrarımla tekrar test yaptım böyle çıktı çatlamamış mı daha ??
Canım seninki bugün pik yapacak çatlamamış 3 saatte bi testi tekrarla zamanını kaçırmak istemiyorsan sabah yaptığın test dünkilere göre daha belirgin

Şimdi tekrar test yaptım nasıl ???
Bundada çatlamış gözüküyo arada böyle yanılgılar olabiliyor bir test daha yap ilişkide bulunabilirsen bir deneme daha yap canım ilişkiden önce eşine sert kahve içir bölgesel soğuk duş yapsın sende yarım saat kalkma mümkünse

Bundada çatlamış gözüküyo arada böyle yanılgılar olabiliyor bir test daha yap ilişkide bulunabilirsen bir deneme daha yap canım ilişkiden önce eşine sert kahve içir bölgesel soğuk duş yapsın sende yarım saat kalkma mümkünse
Tamam dediklerini uygulayacağım ama bunların amacı ne merak ettim ? Bir de sert kahve derken sade Türk kahvesi mi ??

Back