4 kasımı değerlendirdim yarın ve diğer 3 günde değerlendireceğim test yapmaya da devam edeceğim inşallah olur çok istiyoruz bebeğimiz olsun 2.5 aylık evliyim hiç korunmadık paylaşırım diğer testleri de yaptıkçaBence 4 kasimda olmus yarinda degelendir test yap
Rabbim inşallah tez zamanda daha sağlıklı bir gebelik nasip eder inşallah canım. Rabbim ne derse o olur sakın üzme kendini. Bu dönemlerde psikolojinin iyi olması çok önemli her şey beyinde bitiyor çünkü.Eki Görüntüle 2203104
Pik böyle belirgin oluyor düşmeseydi 3 aylık olacaktı benim testlerimdi bunlar
Amin canım çok sağol rabbim hayırlısıyla herkese gebelik nasip etsin.Rabbim inşallah tez zamanda daha sağlıklı bir gebelik nasip eder inşallah canım. Rabbim ne derse o olur sakın üzme kendini. Bu dönemlerde psikolojinin iyi olması çok önemli her şey beyinde bitiyor çünkü.
Sence bende pik olmuş mu ?
Amin canım inşallahAmin canım çok sağol rabbim hayırlısıyla herkese gebelik nasip etsin.
1-4 arası pik olmuş muhtemelen elinde testin varsa 2 saat sıvı alımına dikkat ederek 1 test daha yap canım eğer bugün en son yaptığın testten silik çıkarsa pik olup çatlamış demektir
Yok canım tam zamanı gibi bişey oluyor çünkü pik yumurtanın olgunlaştığı çatlama evresini gösteriyor t çizgisi silinmeye başladığında çatlama olmuş oluyo 72 saat yumurta canlı kalabiliyor sanırım yanlış hatırlamıyorsamAmin canım inşallah
Peki silik çıkarsa dün ve bugün olan ilişki geç kalınmış olmaz değil mi ??
Ha silikleşince de her şey bitmiş olmuyor yani yine devam öyle mi? Abla kusura bakma bu konulara yabancıyım yeni evli olduğum için hakkını helal et.Yok canım tam zamanı gibi bişey oluyor çünkü pik yumurtanın olgunlaştığı çatlama evresini gösteriyor t çizgisi silinmeye başladığında çatlama olmuş oluyo 72 saat yumurta canlı kalabiliyor sanırım yanlış hatırlamıyorsam
Şimdi yaptım tekrar daha silik çıktıAmin canım çok sağol rabbim hayırlısıyla herkese gebelik nasip etsin.
1-4 arası pik olmuş muhtemelen elinde testin varsa 2 saat sıvı alımına dikkat ederek 1 test daha yap canım eğer bugün en son yaptığın testten silik çıkarsa pik olup çatlamış demektir
Çatlamış gözüküyor canım yaptığın teste göre.Şimdi yaptım tekrar daha silik çıktı
Düşük yaptığım ay ovülasyonla hamile kalmıştım canım pik ve ertesi 2günü ilişki oldu sonrasında da 3 gün ara vererek yaptık ben böyle uyguladım diyeyim en azından canım bildiğim herşeye cevap verebilirim sıkılmadan hiç endişen olmasınHa silikleşince de her şey bitmiş olmuyor yani yine devam öyle mi? Abla kusura bakma bu konulara yabancıyım yeni evli olduğum için hakkını helal et.
Çok teşekkür ederim cevapladığın için yarın sabah ilk idrarla tekrar yapacağım bu saatteki belki yanıltabilir. Yarını ve diğer günü değerlendireceğim bende inşallah rabbim nasip eder.Düşük yaptığım ay ovülasyonla hamile kalmıştım canım pik ve ertesi 2günü ilişki oldu sonrasında da 3 gün ara vererek yaptık ben böyle uyguladım diyeyim en azından canım bildiğim herşeye cevap verebilirim sıkılmadan hiç endişen olmasın
GünaydınnnnÇatlamış gözüküyor canım yaptığın teste göre.
Canım seninki bugün pik yapacak çatlamamış 3 saatte bi testi tekrarla zamanını kaçırmak istemiyorsan sabah yaptığın test dünkilere göre daha belirginGünaydınnnn
Sabah hiç sıvı almadan ikinci idrarımla tekrar test yaptım böyle çıktı çatlamamış mı daha ??
Farkındaydan t daha belirgin 4 kasımda yaptıklarına göre buda pik anlamına gelir daha çatlamamış yaniGünaydınnnn
Sabah hiç sıvı almadan ikinci idrarımla tekrar test yaptım böyle çıktı çatlamamış mı daha ??
İnşallah olur ya bu ay çok ümitliyim ve çok istiyorumFarkındaydan t daha belirgin 4 kasımda yaptıklarına göre buda pik anlamına gelir daha çatlamamış yani
Evet bugün yaptığım diğerlerine göre daha belirginFarkındaydan t daha belirgin 4 kasımda yaptıklarına göre buda pik anlamına gelir daha çatlamamış yani
Şimdi tekrar test yaptım nasıl ???Farkındaydan t daha belirgin 4 kasımda yaptıklarına göre buda pik anlamına gelir daha çatlamamış yani
Bundada çatlamış gözüküyo arada böyle yanılgılar olabiliyor bir test daha yap ilişkide bulunabilirsen bir deneme daha yap canım ilişkiden önce eşine sert kahve içir bölgesel soğuk duş yapsın sende yarım saat kalkma mümkünseŞimdi tekrar test yaptım nasıl ???
Bende ümitliyim canım senin adınaİnşallah olur ya bu ay çok ümitliyim ve çok istiyorum
Tamam dediklerini uygulayacağım ama bunların amacı ne merak ettim ? Bir de sert kahve derken sade Türk kahvesi mi ??Bundada çatlamış gözüküyo arada böyle yanılgılar olabiliyor bir test daha yap ilişkide bulunabilirsen bir deneme daha yap canım ilişkiden önce eşine sert kahve içir bölgesel soğuk duş yapsın sende yarım saat kalkma mümkünse
Teşekkür ederim çok çok çok sağolBende ümitliyim canım senin adına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?