- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.587
- 798
Ben genelde yapıyorum silikleşmeyi görene kadar ama testlerde koyuluk görünce gerek yok diyorlar çatlarsa zaten silikleşiyor ona da yapacak bir şey yok değerlendirmeliyiz ama elinde fazla test varsa yarında denersin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben genelde yapıyorum silikleşmeyi görene kadar ama testlerde koyuluk görünce gerek yok diyorlar çatlarsa zaten silikleşiyor ona da yapacak bir şey yok değerlendirmeliyiz ama elinde fazla test varsa yarında denersin
Arkadaşın dediğine katılıyorum elinde test varsa yap silikleşene kadar ilişkide devam edersin silikleşince bi nefes alırsın artık :))
Insallah canim cok tesekkur ederim. Insallah senin de bebisin gelmistir :)Canım benim de geçen günlerde pik oldu. 4 gün pik sonrası 3 gün de 1er gün arayla pikten öncesinde değerlendirdim. Bidaha yapmadım. Zaten koyu çıktıktan snra da ilişkim devam ettiği için silikleşmeyi görmesen de olur bence. İnşallah bebişin karnına düşer
Arkadaşlarım merhaba ovulasyon testi ile gebelik öğrenmeye çalıştım bugün. Karşılaştırdığımda yumurtlama olmayandan daha koyu ama yumurtlama gününden daha silik bir c çizgisi çıktı. Sizce umut var mı? Bat a 4 gün var bu arada
Anladım canım bana da hamile değilim gibi geldi çünkü öyle olsa baya koyu çıkardı diye biliyorum. Günü bekleyeyim bakalım..Lh hormonu yani ovülasyonda baktığımız hormon vücutta genel olarak az miktarda da olsa salgılanır. Yanıltmasın seni. Bat.a 4 gün varsa hassas gebelik testleriyle bakabilirsin. Benm 3 ay önce kimyasal geçti başımdan. Onu 4 gün önce hem hassas testle hem kaset testte görmüştüm. Bi dene istersen canım. İnşallah hamilesindir
Bende kansizlik var doktorum folic asitte verdi 6 aydir kullaniyorum boyle biseyi ilk defa duydum pikten sonra 10gun gecmeli bende dort gozle bekliyorum bat 12kasim erken gebelik testi alacagimArkadaşlar merhaba, 2-3 aydır folik asit kullanıyorum, ovulasyon günüm 26’sından 23’üne geriledi 2 aydır. Böyle birşey deneyimleyen var mı? Bir de LH pik yaptıktan sonra kaç gün daha ümit var sizce?
3-4 gün ilişki devam etmeli diye biliyorum canım. Sperm 72 saat yaşıyormuş çnkü. Değerlendirmekte fayda var. Folik asitten kaynaklı olacağını sanmıyorum canım. Değişiyormuş bazen öyle sanırım.Arkadaşlar merhaba, 2-3 aydır folik asit kullanıyorum, ovulasyon günüm 26’sından 23’üne geriledi 2 aydır. Böyle birşey deneyimleyen var mı? Bir de LH pik yaptıktan sonra kaç gün daha ümit var sizce?
Yanıt için çok teşekkürler, anlayamadım başka ne etkilemiş olabilir ovulasyon gününü, neyse bakıp göreceğiz. Kısmet..Bende kansizlik var doktorum folic asitte verdi 6 aydir kullaniyorum boyle biseyi ilk defa duydum pikten sonra 10gun gecmeli bende dort gozle bekliyorum bat 12kasim erken gebelik testi alacagim
Yanıt için çok teşekkürler, aynen anlamadım, bakalım bekleyip göreceğiz. Ama folik asit dışında hiçbir parametre değişmedi normalde bu süre zarfında. Acaba folik asit, yumurtlamayı güçlendiriyor da daha erken mi oluyor diye kafama takıldı.. Neyse, hayırlısı olsun...3-4 gün ilişki devam etmeli diye biliyorum canım. Sperm 72 saat yaşıyormuş çnkü. Değerlendirmekte fayda var. Folik asitten kaynaklı olacağını sanmıyorum canım. Değişiyormuş bazen öyle sanırım.
Bence değil canım adetin kaçıncı günü sıvı alımına dikkat ediyorsun demi testleri yaparkenKızlar sizce bugün pik olmuş mu ? Eşim bugün nöbetçi ben yine de ne yap et gel dedim değerlendirdik bugün bir defa beraber olduk sürekli mi olmamız lazım işte olduğu için yine de değerlendirdik yani ayaklarımı diktim yarım saat yattım ama kalkınca yine aktı biraz. Gün içerisindeki ovülasyon testlerimi atıyorum flaşlı ve flaşsız olarak sizce pik mi ? Laboquick testin markası.
Evet dikkat ediyorum sıvı alımı hiç yapmadım bu testlerde. Bugün 23. GünBence değil canım adetin kaçıncı günü sıvı alımına dikkat ediyorsun demi testleri yaparken
Öncesinde yaptıklarım da ekteBence değil canım adetin kaçıncı günü sıvı alımına dikkat ediyorsun demi testleri yaparken
1kasım 4 kasım aralığı yapmadın mı o arada pik yapmış olabilir adetin kaç günde bir oluyor canımÖncesinde yaptıklarım da ekte
Bence 4 kasimda olmus yarinda degelendir test yapKızlar sizce bugün pik olmuş mu ? Eşim bugün nöbetçi ben yine de ne yap et gel dedim değerlendirdik bugün bir defa beraber olduk sürekli mi olmamız lazım işte olduğu için yine de değerlendirdik yani ayaklarımı diktim yarım saat yattım ama kalkınca yine aktı biraz. Gün içerisindeki ovülasyon testlerimi atıyorum flaşlı ve flaşsız olarak sizce pik mi ? Laboquick testin markası.
Maalesef 2 ve 3 kasımda yapamadım evde olmadığım için ama 1 kasım, 3 kasım ve 4 kasımda ilişki oldu sadece 2 kasımda ilişki olmadı. 2.5 aylık evliyim normalde 30 günde bir oluyordum adetimi hiç şaşmıyordu ama evlendiğim ilk ay 15 gün geçti ikinci ay 4 gün geçti doktora gittim genel bir kontrole doktor rahmin tertemiz yumurtalıklarında da bir problem yok dedi. Folikasit başlattı. Gecikmeler normal dedi yeni evlisin vücudun ve rahmin gebeliğe hazırlanıyor dedi.1kasım 4 kasım aralığı yapmadın mı o arada pik yapmış olabilir adetin kaç günde bir oluyor canım