• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Selam kizlar kafam gercekten çok karisti benimde ovulasyon tutmuyormu anlamis deilim bana bir yardim edin ya ben simdi haziranin 20 sinde temmuzun 15 inde agustosun 20 sinde eylulun 20 sinde ekimin 15 regl oldum buna gore yumurtlamam bu ay ne zaman oluyor hesaplayicidan bakiorum ama ne kadr doğru bilmiorum hatta yarin yumurtlama gunum gorunuyor hesaplayabilen varsa bir el atsin bana

Selam kizlar kafam gercekten çok karisti benimde ovulasyon tutmuyormu anlamis deilim bana bir yardim edin ya ben simdi haziranin 20 sinde temmuzun 15 inde agustosun 20 sinde eylulun 20 sinde ekimin 15 regl oldum buna gore yumurtlamam bu ay ne zaman oluyor hesaplayicidan bakiorum ama ne kadr doğru bilmiorum hatta yarin yumurtlama gunum gorunuyor hesaplayabilen varsa bir el atsin bana
Canım benim de 28 günde bir olan adetim son zamanlarda 25-26 güne düştü ve şeffaf akıntımı da takip edemiyordum. Takvim yöntemini denedim ama bu ay ovülasyon yapınca gördüm ki takvim yöntemi sadece zaman aralığını gösteritor. Yani 5 gün içinde ovülasyon olacak gibi. Ve bunlardan bir gün en yüksek şans diyor. Ovülasyon testiyle dün akşam pik gördüm. Çatlama 24-36saat içinde gerçekleşecek demekki ama takvimde bunun 2 gün önce olduğunu söylüyor. O yzden sen ya takvimde yumurtlama şansı görünen her gün eşinle ilişkiye gir, ki bu çok yıpratıcı olur paikolojik olarak. yada en güzeli ovülasyon testi kullan kuzum.

Bu arada benm eylül 20, ekim 14 adetlerim ve çatlamam bugün oldu :KK5: takvimin doğru olabilir. Ben dün yumurtladım teste göre. Sende bugün yumurtlamışsındır,yarın yada öbür gün çatlama olur. BEnce bu 3-4 günü değerlendirmeliyiz :)

Böyle tarihlerle vücudunu tanıman çok zor ovülasyon testi kullanmanı öneririm yada şeffaf uzayan akıntın oldumu o günleri değerlendir mutlaka

Böyle tarihlerle vücudunu tanıman çok zor ovülasyon testi kullanmanı öneririm yada şeffaf uzayan akıntın oldumu o günleri değerlendir mutlaka
O şeffaf akıntı bebek düşünmeden önce hep vardı gibi sanki. Ne zaman bebek düşünmeye başladım, birdaha hiç göremedim kendisini :):) çok zor işler Allah yardımcımız olsun

Bak canım ayın 25i mor görünen yumurtlama diyor ve bugün 28 i gebelik ihtimali yok görünüyor. Aslnda yumurtlamam dün oldu. Benm takvimim yanıltıyor. Sen hangi programı kullanıyorsun ?

Eklentiler

• E22AD96F-6B24-489E-9754-A5882AB512FE.jpeg
    E22AD96F-6B24-489E-9754-A5882AB512FE.jpeg
    39,4 KB · Görüntüleme: 63
Bak canım ayın 25i mor görünen yumurtlama diyor ve bugün 28 i gebelik ihtimali yok görünüyor. Aslnda yumurtlamam dün oldu. Benm takvimim yanıltıyor. Sen hangi programı kullanıyorsun ?

Merhaba ben femometer kullanıyorum ovülasyon testinin fotosunu yüklüyorum bana yüzde veriyor ona göre de takvimi düzenliyor. Ovülasyon yapıyorsanız bu programı deneyin :)

Merhaba ben femometer kullanıyorum ovülasyon testinin fotosunu yüklüyorum bana yüzde veriyor ona göre de takvimi düzenliyor. Ovülasyon yapıyorsanız bu programı deneyin :)

Eklentiler

• 4C20F644-5DED-4C96-B2D4-F8564D7C954A.png
    4C20F644-5DED-4C96-B2D4-F8564D7C954A.png
    183,9 KB · Görüntüleme: 97
  • D7C689B5-FE7C-48E7-9794-EC72DD29FBED.png
    D7C689B5-FE7C-48E7-9794-EC72DD29FBED.png
    183,9 KB · Görüntüleme: 62
Dun yumurta aki olan seffaf akinti geldi bugun birliktelik oldu en alttaki bugne ait dahakac gun yapmaliyim acaba
Canım testin varsa yapmaya devam et silikleşene kadar. İzlediğim videolar ve okuduklarımda böyle yazıyor hep. Ama testin yoksa da bence 3-4 gün ilişkiye devam etmelisin.( Ben öyle yapıyorum testim yok çnkü elimde. İlk ay denemem testi de.)Yumurtanın folloptan rahme atılması bi süreç ve bu süreçte spermle karşılaşabilir. İnşallah şanslı ayınızdır :)

• Beğen
Reactions: qew
Back