- 28 Ekim 2016
- 1.139
- 1.717
- 133
- Konu Sahibi Gonulmeyvesi
-
Amin insallah cnm bu Ay isteyen herkese nasip olurKimyasal gebelik yaşayanlar daha çabuk hamile kalıyor canım inşallah sende biran önce kalırsın
Bende de bel ayrısı mide bulantısı var sanırım yumurtlama ile alakalı cnmKarnım ağrıyor
Ve midemde
Aşırı gazım var
Sanki adet ağrısı gibi çözemedim
Buda yumurtlamayla ilgili mi acaba
Bende de bel ayrısı mide bulantısı var sanırım yumurtlama ile alakalı cnm
Galiba öyle canım ay nasıl iştahsızım bu halimi çok sevdim haa
Canım hiç bişey istemiyor
Hafif bi bulantı var
Yumurtam güzel mi çataldı nedir
inşalalh cnm bende iştahsizlık yok Çabucak geçsin zaman da hayırlısıyla gebelik haberimizi paylaşiriz inşallah
Bügünde koyu cnm sıvı alımına dikkat ettin mi benimde 2 gün sürdü yumurtlama seninde öyle bence cnm akıntı durumu nedirSanırım çatladı ama tam silikleşmemiş
Dün pik değil miydi yoksa
Kafamda deli sorular
Bügünde koyu cnm sıvı alımına dikkat ettin mi benimde 2 gün sürdü yumurtlama seninde öyle bence cnm akıntı durumu nedir
Benimde 14 ve 15. Gün koyu 16. Gün silikleşme oldu cnm
Benimde akıntım yok bugün beklicez artık çabucak geçsin günlerEvet canım dikkat ettim
Galiba öyle oldu canım
Bugün kupkuruyum hiç akıntım yok
Başım ağrıyor sadece :/
Benimde akıntım yok bugün beklicez artık çabucak geçsin günler
Amin inşallahEvet Rabbim mucizemizi göndersin inşallah
Merhaba testim böyle t c’den daha koyu şimdi ne yapmam lazım silikleşmesini mi bekliyoruz ne zaman değerlendiriyoruz
Oo harika bir pik eğer eşinde sperm problemi yoksa bugün yarın ve sonraki gün üst üste değerlendirin ama varsa birer gün arayla değerlendirin inşallah gelir bebiş
flo uygulmasıyla aynı günü verdi geçen ay test yapmamıştım uygulamaya bakmıştım ama kısmet olmadı.
İnşallah bu ay olur canım bak ben 16 aydır deniyorum ama umudum hala ilk günkü gibi hatta daha da fazla
Amiiinn isteyen herkese nasip etsin Rabbimmoral çok önemli zaten tebrik ediyorum sizi inşallah istekleriniz gerçekleşir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?