- 24 Ekim 2019
- 1.596
- 1.410
- 133
- Konu Sahibi Gonulmeyvesi
-
Canım bence senin dünkü testin pik çünkü önceki testlerinde hiç Yok gibi bir şey lh, silikleşsinler kadar testi tekrarla ve bugünleri değerlendir mutlakaÇatlamış mi acaba kızlar bugünkü test böyle çıktı
Cevap için teşekkür ederim cnm. 2 gün üst üste değerlendirdik cnm, testi de yapmaya devam edicem daha da silikleşesiye kadar. Nasıp inşallah olur isteyen herkese nasıp etsin RabbimCanım bence senin dünkü testin pik çünkü önceki testlerinde hiç Yok gibi bir şey lh, silikleşsinler kadar testi tekrarla ve bugünleri değerlendir mutlaka
43. Gündemi yumurtlama gördunuznormalde adetim hep35-40 gün arası olurdu hiç aşmazdı. Bu ay ilk kez ovülasyon testi denedim hem adetim gecikti hem yumurtlamam geç oldu. Son adetimden 43 gün sonra yumurtladım. Bu ay inşallah bu kadar geçmez
Pik pik atıyor kalbimm
Allahım 17 gün sonra hcg de de çift görmeyi nasip et amiinnnn
Ay bende olgunda 34. Günde görüp hamile kalmıştım bu ayda testlerım böyle gelen gıden yok daha masallh
Amin inşallah cnmPik pik atıyor kalbimm
Allahım 17 gün sonra hcg de de çift görmeyi nasip et amiinnnn
Ay bende olgunda 34. Günde görüp hamile kalmıştım bu ayda testlerım böyle gelen gıden yok daha masallh
canımmm evet piiik ❤❤❤ İnşallah minik mercimeğin tutunur sana allahım inşallah nasip et ❤❤❤ Değerlendir canım bugün ve çatlama gördükten sonra 3 gün daha değerlendirmek gerekiyor diye biliyorum
ben bu ay soğan kürüne başladım adetimde hemen şuan testler geçen aya göre daha koyu ilerliyor bakalım ne zaman olacak yumurtlama
Amin inşallah cnmDegerlendirin inşallah gelir bebiş
Sperm 3 gün canli kalıyor cnm o yüzden sorun olmaz yarında degerlendirirsinizİnşallah canım çatlama olan gün mü yoksa pik günümü değerlendirmek lazım
Şimdi dün değerlendirmiştik
Ve yarın değerlendirebiliriz ancak çünkü bu gece ayrıyız malesef
Benimde yumurtlama 2 gün sürdü sanırım bugündü testin daha silik diğer iki güne göre bizde 2 gün üst üste değerlendirdik bugün maalesef degerlendiremicez yarın nasipse
Amin insallah canmAllahım inşallah tutunurlar bu sefer bebeklerimiizz
Amin insallah canmŞubat ayında kimyasal gebelik yaşadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?