- Konu Sahibi Gonulmeyvesi
-
Ben beklenen adet tarihimi hesaplamak için ovulasyon testi yapıyorum ,böylece kendimi hamile sanmiyim gecikirse diye. Onun dışında iki güne bir yeterli aynen. Olacaksa ayda bir gün bile yeter nasibi varsa o gün de yumurtlama olur. Ben artık böyle düşünüyorum. Bir yıl oldu benim olmuyor,olmuyor. İçimin acısı artık tarifsiz. Çocuğu olanlara ,hamilelere kedinin ciğere baktığı gibi bakıyorum. Üç gün var adetime. Test falan da yapmadım ama yani yok biliyorum, bunu anlayabiliyorum artık. Ümit bitmez ama hayal edemiyorum artık. Canım yanıyor içim acıyor. Burda bakıyorum hamilelik haberlerine bak seninde olablr diye dusuneblmek için ama öyle de olmuyor böyle de olmuyor,sebebi de yok. Bunaliyorum boğuluyor gibi oluyorum.Merhabalar bu konularda sizler kadar ilgili değilim şunu merak ediyorum. Yumurtlama takip etmek sizde stres oluşturmuyor mu?
Yani illa şu gün ilişkiye gireyim gibi.
Akışa bırakıp 2 3 günde ilişkiye girince olmaz mı?
Sonuçta geçmişte böyle takip yoktu.
Amin canim bebim yaaaa bu aksam gelmeyen bebisime Sen bir aysin turkusunu armagan ediyorum gelsin artik...... sen ne zamanir bekliyordun bebisiAmiin canım Allah razı olsun çook teşekkür edrim Rabbim en kısa sürede isteyrn herkese nasip etsin bende seni öpüyorumm
Amin canim bebim yaaaa bu aksam gelmeyen bebisime Sen bir aysin turkusunu armagan ediyorum gelsin artik...... sen ne zamanir bekliyordun bebisi
Cok sukur kavusucaksin evladina canimİnşallah gelir canım dua etmekten ve inanmaktan vazgeçme❤
Bizim 1 sene 5 ay oldu isteyeli canım
2 senelikte evliyim
Yani çevreye göre 2 senedir çocuğumuz olmuyor(çok bilmiş çevremiz(!) )
Bence 19. Da pik 20. De yumurtan catlamis bana göre canimKizlar merhaba size bir sorum olucak yardimci olabilirseniz cok sevinrim,oncelikle rabbim isteyen herkesin gebelik haberini alip kucagina evladini almayi nasip etsin insallah,ben ovulasyon testi yaptim bir bakabilir misiniz iki gunden beri cok fena adet olucakmisim gibk bel agrim sag kasik agrim var bacagimi uyusturuyor yumurtlama.ve catlama olmus.mu?Eki Görüntüle 2652429 Eki Görüntüle 2652430
Bizim 5 sene olucak ağustosta herkes 5 senedir olmuyo diye konuşuyordur eminim ama biz 1 yıldır istiyoruz bosvee konuşur millet.. Verdin mi kan cnmİnşallah gelir canım dua etmekten ve inanmaktan vazgeçme❤
Bizim 1 sene 5 ay oldu isteyeli canım
2 senelikte evliyim
Yani çevreye göre 2 senedir çocuğumuz olmuyor(çok bilmiş çevremiz(!) )
Evet canım ovulasyon takibi yaptım hep koyu çıkıyordu yumurtlamadan sonra hiç çok silij olmadı
İnşallah sendede vardır canım ❤
Insallah canimmm ama ben takip ediyorum negatif testlergögüslerim normalde adet öncesi dokunamam bile cok agrir tas gibi olur ama bu sefer yumurtlamadan beri cok cok hafif sanci giriyo sadece sankrim bu ayda yok sadece bel agrim var ve kasik agrim var ve cok uykum var neyse bu ayda tutmadi sanirim suan normal adet günüme 8 gün gösteriyo ama ben 11.-12. gün yumurtladim galiba 25.26 si adet günüm bu gece sol kasigim sanki sisiyo geriliyo gibi hissettim bel agrim cok oldu gece 3 den beri uyanigim simdi bisey yok bel agrim var hafif adet günümüde bilmiyorum artik tahminen öyle diyorum ama kafam iyice karisti nasip bidahaki aya artik olsaydi simdi cikardi ovulasyon testinde
Bizim 5 sene olucak ağustosta herkes 5 senedir olmuyo diye konuşuyordur eminim ama biz 1 yıldır istiyoruz bosvee konuşur millet.. Verdin mi kan cnm
Mas cnm güzel artmis. Peki lekelenmen devam ediyo muEvet verdim canım 575 çıktı çok şükür ❤❤❤
Mas cnm güzel artmis. Peki lekelenmen devam ediyo mu
Cok sukur kavusucaksin evladina canim
Cnm yerleşme de olabilir Allah korusun kötü bişey de olmasın. Doktoruna gösterdin mi sonucu? Progestan başlatmasi gerek önlem amacliBugün bir kere gördüm canım iyice rengi açık kahve geliyor bide çok az normal akıntımla karışık
İnşallah bi daha hiç gelmez❤❤
Cnm yerleşme de olabilir Allah korusun kötü bişey de olmasın. Doktoruna gösterdin mi sonucu? Progestan başlatmasi gerek önlem amacli
Aslında baslatsa önlem olurdu keseyi görmeden de birçok kisiye baslatmislar. Ne zamandır gidiyosun bu doktora sen cnmİnşallah yerleşmedir canım
Evet zaten kan sonucumu doktor söyledi artışın güzel olmuş dedi
Leke geliyor dedim o da kese görmeden ilaç başlatmıyoruz dedi
Bi hafta sonra gel keseyi görelim dedi
Aslında baslatsa önlem olurdu keseyi görmeden de birçok kisiye baslatmislar. Ne zamandır gidiyosun bu doktora sen cnm
Ay bende 6 haziran da gördüm yumurtlamayi ve tek iliski olmuştu batlarimiz aynıydı seninle bende 18 inde kan verdim 75 cikti bat günü 20 de verdim 174 cikti sabah tekrar vericem cok güzel artmis değerin inşallah benimkide öyle artar tebrik ederim canimEvet verdim canım 575 çıktı çok şükür ❤❤❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?