Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon Günlüğüm 🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Cevap veremediğim olduysa kusurumza bakmayın hiç kendimde değilim dualarınızı bekliyorum henüz çok yeni bir gebeliğim var ama devam edecek mi bilmiyorım hayırlısı olur inşallah
RABBİM isteyen herekese en kısa sürede nasip etsin

Canım Rabbim kucağına almayı nasip etsin . Çok çok dinlen olur mu . Yorma kendini

Sağol canımm Allah razı olsun Rabbim sanada ennn kısa zamanda nasip etsin❤
Dinlenmeye çalışıyorum
Mide ağrım çok var
Allahım hayırlısını nasip etsin diye dua ediyorum hep ❤❤

Sağol canımm Allah razı olsun Rabbim sanada ennn kısa zamanda nasip etsin❤
Dinlenmeye çalışıyorum
Mide ağrım çok var
Allahım hayırlısını nasip etsin diye dua ediyorum hep ❤❤
Sen aklına kötü getirme olur mu . Allahın izniyle sana tutunacak bebeğin. Sen sürekli iyi düşün. Elini karnına koyup konuş benimle kal de . Biliyorum şuan o çok küçük ama eminim annesini hisseder küçücük bile olsa.

Gözün aydın cnm sağlıkla ilerler inşallah Daha da güzel haberlerle gelirsin dikkat et kendine ve minik çileğine

Yok canım olmadım ama benim için dua edin çok giremiyorum buraya biraz rahatsızlandım dün sabah acile falan gittim bakalım inşallah hayılısıyla ilerler herkese duacıyım hepinizden de dua bekliyırım
Kac cikti cnm sonucun? Bol bol dua edelim tutunma aşamasında baska elimizden bisey gelmez. Bence iyi bi doktor bulup basla belki tutunmaya yardımcı ilaclar verir ben kullaniyorum mesela fitil igne ilaçlar

Yok canım olmadım ama benim için dua edin çok giremiyorum buraya biraz rahatsızlandım dün sabah acile falan gittim bakalım inşallah hayılısıyla ilerler herkese duacıyım hepinizden de dua bekliyırım
Cnm bana özelden yazar mısın ben sana yazamadım

Gonulmeyvesi canimmm oncelikle tebrik ederim insallah bebisin saglikla tutunur Rabbim kucagina almayi nasip eder saglikla bu arada cok gecmis olsun insallah iyisindir dikkat et kendine dinlen bol bol opuyorum seni

Canimm cok aevindim ne güzel haber darisi bizlere belirtilerimiz benziyo insallah bende güzel haberi alirim yumurtlamayla basladan kasik agrim var hala 11-12. gün pik gördüm sonra catladi ve kasik agrisi yasiyorum ve bildigin adet sancisi cektim yumurtlamadan sonra , hafif gögüs hassasiyeti var bastirinca ve kasiniyo ara ara ates basiyo gögüslerime , 3 gün pespese bas agrim oldu havalardan diyorum ama simdi sende öyle diyince bi seyettim sen nasil basladi canim ? Ovulasyon takibi yaptinmi koyulasma varmi diye adet gününe kadar ?

Canım Allah razı olsun ne güzel yazmışsın çok teşekkür ederim

Kac cikti cnm sonucun? Bol bol dua edelim tutunma aşamasında baska elimizden bisey gelmez. Bence iyi bi doktor bulup basla belki tutunmaya yardımcı ilaclar verir ben kullaniyorum mesela fitil igne ilaçlar

183 çıktı canım yarın artışa bakacak ona göre ilaç verir heralde daha çok yeni şimdi bişey veremiyoruz dedi zaten sağlıklıysa artış olur dedi inşallah tutunmuştur canım dualarını bekliuorım ❤

Gonulmeyvesi canimmm oncelikle tebrik ederim insallah bebisin saglikla tutunur Rabbim kucagina almayi nasip eder saglikla bu arada cok gecmis olsun insallah iyisindir dikkat et kendine dinlen bol bol opuyorum seni

Amiin canım Allah razı olsun çook teşekkür edrim Rabbim en kısa sürede isteyrn herkese nasip etsin bende seni öpüyorumm

Evet canım ovulasyon takibi yaptım hep koyu çıkıyordu yumurtlamadan sonra hiç çok silij olmadı
İnşallah sendede vardır canım ❤

İyi çıkmış cnm gayet. Dualarım sneinle 2 gunde 1 en az %60 artisi takip etmek lazim şimdi

Canım gözün aydın ❤inşallah minik çileğin sana sımsıkı tutunur ve sağlıkla kucağına alırsın

Merhabalar bu konularda sizler kadar ilgili değilim şunu merak ediyorum. Yumurtlama takip etmek sizde stres oluşturmuyor mu?
Yani illa şu gün ilişkiye gireyim gibi.
Akışa bırakıp 2 3 günde ilişkiye girince olmaz mı?
Sonuçta geçmişte böyle takip yoktu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…