- 28 Ekim 2016
- 1.139
- 1.717
- 133
- Konu Sahibi Gonulmeyvesi
Benim bat 21 hazıran ama işten geldim bi baktım açık kahverengi leke gelmiş ağrım falan yoktu şuan hafif bel agrısı var acaba adet mi olcam dün test yaptım negatif mi kafam karişti
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
13 yumurtlama 14 çatlama gördüm o zamandan beri kasık ve bel ağrım var inşallah kötü bir şey yoktur korkuyorum
Benim bat 21 hazıran ama işten geldim bi baktım açık kahverengi leke gelmiş ağrım falan yoktu şuan hafif bel agrısı var acaba adet mi olcam dün test yaptım negatif mi kafam karişti
Bunlar hamilelik testi miiiiiBöyleydi canım yani adete 3 gün kala yapmış olduğum testim ❤❤❤
Sence nasıl gelişme varmı
3 Haziran yumurtlama cnmCanım yerleşme olabilir belki daha adetine varmış çünkü
Eğer yumurtlama tarihini net biliyorsan ümidini kaybetme
Bunlar hamilelik testi miiiii
İnşallah canım ya çok tedirginim vücudum kendini mi hazırlıyor yoksa olumsuz bir şey mi bilemedim adet sancısı gibi sancım varKorkma canım inşallah belirtidir
Benim bu ay değilde geçen ay hiç yaşamadığım iki belirti yaşamıştım dedim hej galiba bu ay hamileyim
Adete bi hafta kala sıcak basması yaşıyordum ama aniden ateşim çıkıyırdu ayaklarımın altı yanıyordu
Bide aşırı belim ağrıyodu aşırı alırı
Hatta bak bu ayda adetim bittikten sonra yine çok ağrıdı yatamıyodum o derece
Şuan çok yok şükür hafif adet aprılarım var sadeve
3 Haziran yumurtlama cnm
İnşallah canım ya çok tedirginim vücudum kendini mi hazırlıyor yoksa olumsuz bir şey mi bilemedim adet sancısı gibi sancım var
Yok cnm böyle olmaz adet olcagım zaman belim karnım agırır midem bulanır ama hiç bişey yok hafif bel ağrısı var sadece o da varla yok arası gibi bişey , hayırlısı artık bekleyelim bakalım sen naptın cnm kan testi yaptırdın mıİnşallah devamı gelemz ve yerleşmedir canım normalde de gelir mi adet öncesi leke
Ağrın falan varmı
Yaa ciddi misin hayırlısı olsun inşallah ya. Ben seni çok merak ediyorum beni de etiketle tamam mı sonucuna. Ama inanıyorum hamilesinAdet sancısı gibi sancım benimde oldu hatta bi hafta önce falan burayada yazmışımdır belki
Yaaa cok sevindim insallah devami gelim canimmmEvet canım
Yaaa cok sevindim insallah devami gelim canimmm
Yaa ciddi misin hayırlısı olsun inşallah ya. Ben seni çok merak ediyorum beni de etiketle tamam mı sonucuna. Ama inanıyorum hamilesin
Yok cnm böyle olmaz adet olcagım zaman belim karnım agırır midem bulanır ama hiç bişey yok hafif bel ağrısı var sadece o da varla yok arası gibi bişey , hayırlısı artık bekleyelim bakalım sen naptın cnm kan testi yaptırdın mı
İnşallah kuzum bende senin pek umutlu değilim ama belki işte o belkiİnşallah canım dualarını bekliyorum
İnşallah kuzum bende senin pek umutlu değilim ama belki işte o belki
Allah'ım hayırlı sağlıklı bir hamilelik nasip etsin inşallah sana ve herkeseBen hep umutlu oldum bazen insan sönüyor tabi ama çabalıcam dedim Allah çaba göstermemizi istiyor
Ne kadar istiyorum dedim kendime
Eğer gerçekten çok istiyorsam bunu fiile dökmeliyim dedim ve bu ayın başında buraya 2 konu açtım
Hamile kalmak için kullandıklarım
Hamile kalmak için manevi reçetem
Bu iki konuyu yaptıklarımı tembellik etmeden düzenli yapmak için açmıştım faydası oldu gerçekten de özellike maneviii
Sizlere de tavsye ediyorum ❤❤❤
Amin canım amiinn hepimize ❤❤❤Allah'ım hayırlı sağlıklı bir hamilelik nasip etsin inşallah sana ve herkese
Batın ne zaman cnm seninYok daha yaptırmadım canım günüm geçsin dedim ama heyecanda var
Eğer yarın sabak ki testim pızitif çıkarsa haftasonu girmeden kan vericem sağlık ocağında