• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon Günlüğüm 🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Dün adet oldum ben canım . Sen de durumlar nasıl

Canım benimde hafif hafif ağrılarım oluyor 2 gün kaldı bat günümde de test yapıcam eğer pozitif çıkarsa pazartesi kan vermeyi düşünüyorum

Yeni bir ay başladı senin için canını hiç sıkma kendine menevi bitkisel reçeteler edin
Ben bu ay düzenli bir şekildr denedim eğer hamileysem herkese tavsiyemdir yaptıklarım 😍😍
Konularım da var detaylı bakabilirsin Rabbim hepimize yaşatsın bu duyguyu

Canım benimde hafif hafif ağrılarım oluyor 2 gün kaldı bat günümde de test yapıcam eğer pozitif çıkarsa pazartesi kan vermeyi düşünüyorum

Yeni bir ay başladı senin için canını hiç sıkma kendine menevi bitkisel reçeteler edin
Ben bu ay düzenli bir şekildr denedim eğer hamileysem herkese tavsiyemdir yaptıklarım 😍😍
Adet ağrısı normal cnm biz 5 haftalık olduk bugün hala ağrıyo ara ara

Gonulmeyvesi Gonulmeyvesi seni merak ediyorum canım çok büyük ihtimal hamilesin haberini bekliyorum 🤗

İnşallah canım dua ediyorum sizdende dua bekliyorum 2 senelik evliyim 1 sene 5 aydır da bebek istiyoruz hiç hamile kalamadım o yüzden hala inanamıyorum ve tedirginim Rabbim hepimize nasip etsin 😍🌸🍓

Amin canım. Aşılama için çağırdı doktorum kuzum zaten pazartesi günü . Ama kararsizim çok .

Ne bileyim herşeyi düşünür oldum canım Allahım nasip edecekse yazdıysa zaten olur böyle düşünerek rahatlamaya çalışıyorum 😊
Valla biz kan sonucunu aldik deidm eşime adet oldum tuvalete gideyim bakayım 😀😀o derece ağrıdi. Ağrıyı dert etme cok normalmiş

Bende salı günü akıntım geldi yumurtlama dönemine girdim salı Çarşamba yaptık denyrz pazarda yumurtlama günü gisteryr FLO takvimine göre yanlış mı doğru mu bilmiyorum ayın 12 sinde bitti adetim

Amin canım. Aşılama için çağırdı doktorum kuzum zaten pazartesi günü . Ama kararsizim çok .

Canım çakşıro denediniz mi
Ve manevi reçeteler o kadar etkili ki geçrekten bunalrı tüm kalbinle inanarak yap ne aşılama be tüpe gerek kalamdan hamikr kalırsın inşallah 😍😍

İnşallah canım dua ediyorum sizdende dua bekliyorum 2 senelik evliyim 1 sene 5 aydır da bebek istiyoruz hiç hamile kalamadım o yüzden hala inanamıyorum ve tedirginim Rabbim hepimize nasip etsin 😍🌸🍓
Canım hayırlı olsun 🥰 ilk sayfalarda okudum da gaz ve adet ağrısı demişsin onun dışında belirtin var mıydı şuan ben de aynısını yaşıyorum dün regl olacakmışım gibi ağrım vardı belim ağrıdı sonra geçti ve 3 gündür aşırı gaz şişkinlik var, göğüs ağrısı yok ama bende çokta umut bağlamak istemiyorum ama nasip artık senin nasıl oldu

2 tane yapmıştım cnm. Dikkatli bak gün gün koyulasma vardir

Ya aslında aynu günün gecesi ve gündüzü yaptım bide sonra ki gün yaptım hemen hemen hepsi aynu çıktı aradan bir iki gün geçerse inşallah daha net çıkar
Ovulasyon yaptım bide bugün
O da biraz rahatlattı

Eklentiler

• 20200618_133556.jpg
    20200618_133556.jpg
    218,6 KB · Görüntüleme: 46
Canım çakşıro denediniz mi
Ve manevi reçeteler o kadar etkili ki geçrekten bunalrı tüm kalbinle inanarak yap ne aşılama be tüpe gerek kalamdan hamikr kalırsın inşallah 😍😍
Tamam canım . Deneyelim bakalım da. Sen kan ver yada tekrar test yap bence koyulaşma olmuş mu kontrol et kuzum. Doktora git sonra folik asite filan başlatıyor doktorlar

Canım hayırlı olsun 🥰 ilk sayfalarda okudum da gaz ve adet ağrısı demişsin onun dışında belirtin var mıydı şuan ben de aynısını yaşıyorum dün regl olacakmışım gibi ağrım vardı belim ağrıdı sonra geçti ve 3 gündür aşırı gaz şişkinlik var, göğüs ağrısı yok ama bende çokta umut bağlamak istemiyorum ama nasip artık senin nasıl oldu

Canım benxr yumurtlamadan itibaren yüzümde sivilceler çıktı
Ve yum zamanı birkaç gün üst üste baş ağrısı çektim
Mide yanması yaşadım
Diğerleti her ay yaşadığımız şeyelr aslında 😊
Rabbim tex vakitte nasip etsin canım 😊🍓

Back