• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon Günlüğüm 🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Tamam canım . Deneyelim bakalım da. Sen kan ver yada tekrar test yap bence koyulaşma olmuş mu kontrol et kuzum. Doktora git sonra folik asite filan başlatıyor doktorlar

En son dün akşam eve dönerken test aldım
Sıkışmam da yoktu yeni lavanoya giyniştim ama zar zor çıkardım bi şeyler 😄
Yinr ilk dk larda ikinci çizgi belirdi ama silikti yine
Şimdi adet günümü bekliyorum bi testim daha var onu da adet günü ilk idrarla yapıcaö o zamab daha sağlıklı sonuç alınıyormuş bakalım
Pazartesi de kan inşallah 🌸🌸🌸

En son dün akşam eve dönerken test aldım
Sıkışmam da yoktu yeni lavanoya giyniştim ama zar zor çıkardım bi şeyler 😄
Yinr ilk dk larda ikinci çizgi belirdi ama silikti yine
Şimdi adet günümü bekliyorum bi testim daha var onu da adet günü ilk idrarla yapıcaö o zamab daha sağlıklı sonuç alınıyormuş bakalım
Pazartesi de kan inşallah 🌸🌸🌸
Dünki testini atar misin canım. 😍🐣🤲

kızlar merhaba size bir sorum olucak;
benım yum 7 hazirandı ve 9 gün sonra normal bır akıntı ile beraber kahverengi bir lekenme oldu sonra bişey yok şuan reglime 3 gün var yum.tarıhıne göre ama karın ağrısı göğüs ağırısı yaşıyorum tipik regli beltirisi ama sizce hamilelik olabılır mı çok merak edıyorum. hamılılelıkte regli gibi kaırn ağırısı oluyormu? yardımcı olursanız sevınırım.

Eklentiler

• 20200617_201019.jpg
    20200617_201019.jpg
    72,5 KB · Görüntüleme: 108
  • 20200617_201009.jpg
    20200617_201009.jpg
    60,5 KB · Görüntüleme: 106
  • 20200617_211611.jpg
    20200617_211611.jpg
    67 KB · Görüntüleme: 90
kızlar merhaba size bir sorum olucak;
benım yum 7 hazirandı ve 9 gün sonra normal bır akıntı ile beraber kahverengi bir lekenme oldu sonra bişey yok şuan reglime 3 gün var yum.tarıhıne göre ama karın ağrısı göğüs ağırısı yaşıyorum tipik regli beltirisi ama sizce hamilelik olabılır mı çok merak edıyorum. hamılılelıkte regli gibi kaırn ağırısı oluyormu? yardımcı olursanız sevınırım.

Canım yerleşme lekelenmesi olabilir
Benim daha k3sin değil ama ağrılaım var şuan
Bi arkadaş az önce yazdı 5 haftalık hamilr ama ağrıları varmış hala yani olabiliyor

Ya aslında aynu günün gecesi ve gündüzü yaptım bide sonra ki gün yaptım hemen hemen hepsi aynu çıktı aradan bir iki gün geçerse inşallah daha net çıkar
Ovulasyon yaptım bide bugün
O da biraz rahatlattı
Canını sikma cnm ins sagliklidir dua et bol bol suan elimizden baska bisey gelmiyo☺️

Canım yerleşme lekelenmesi olabilir
Benim daha k3sin değil ama ağrılaım var şuan
Bi arkadaş az önce yazdı 5 haftalık hamilr ama ağrıları varmış hala yani olabiliyor
yanı regli ağrısı gibi bir ağrımı yaa her ay piskolojık belirtiler oluyor bu ay hiç belirti aramıyorum ama ilkkez 2 gun önce o kahvrengi lekeyi görünce acabamı dedım inşallah vardır ya bu ay 9 aydır denıyorum piskoljık olarak çok zor bır süreç rabbım herkese nasip etsın. sen hamılemısın peki

yanı regli ağrısı gibi bir ağrımı yaa her ay piskolojık belirtiler oluyor bu ay hiç belirti aramıyorum ama ilkkez 2 gun önce o kahvrengi lekeyi görünce acabamı dedım inşallah vardır ya bu ay 9 aydır denıyorum piskoljık olarak çok zor bır süreç rabbım herkese nasip etsın. sen hamılemısın peki

Olabilir canım kendine dikkat et bu ara
Bende 1 sene 5 ay oldu hiç hamile kalamadım
Ama bu ay galiba hamileyim Rabbim hepimize nasip etsin❤🍓🐣

Olabilir canım kendine dikkat et bu ara
Bende 1 sene 5 ay oldu hiç hamile kalamadım
Ama bu ay galiba hamileyim Rabbim hepimize nasip etsin❤🍓🐣
ay hadi inşallah canım ya amın hergun herkesede dua edıyorum rabbım bu süreçte olan herkese nasip etsın senınde bayağı olmuş canım. bızdede hiç sorun olmamasına rağmen halen tık yok :D inşallah bu ay nasip olur bende o leke olunca azıcık heveslendım ama hayel kıırklğı olur dıye korkuyorum çunku ınanılmaz reglı sancım var :( sende nasıl bır belirti var

ay hadi inşallah canım ya amın hergun herkesede dua edıyorum rabbım bu süreçte olan herkese nasip etsın senınde bayağı olmuş canım. bızdede hiç sorun olmamasına rağmen halen tık yok :D inşallah bu ay nasip olur bende o leke olunca azıcık heveslendım ama hayel kıırklğı olur dıye korkuyorum çunku ınanılmaz reglı sancım var :( sende nasıl bır belirti var

Canım bendede yaklaşık 5 ay önce ara lekelenme oldu kahverengi bordo gibi yani daha adetime 2 hafta falan varken yaşadım bunu 5 6 gün sürdü sancım da oldu tevafuk birkaç gün sonrada kontrolüm vardı doktora söyledim bişey demedi muayene etti
O zaman bende acaba mı demiştim ama demekki başka bi şeyden olmuştu
Ama senin tek sefer olduğu için umut çok fazla

Belirtilerim aslında çok yok canım

Gaz sancısı oluyor
Yum zamanı baş ağrım çok oldu
Yum zamanından beri yüzümde sivilcwler çıktı
Kabızlık oldu
Göğüslerde kaşınma oldu
Yorgunluk halsizlik
Midr yanması

Aklıma gelenler bunlar canım inşallah vardır 😍😍

• Beğen
Reactions: smu
Canım bendede yaklaşık 5 ay önce ara lekelenme oldu kahverengi bordo gibi yani daha adetime 2 hafta falan varken yaşadım bunu 5 6 gün sürdü sancım da oldu tevafuk birkaç gün sonrada kontrolüm vardı doktora söyledim bişey demedi muayene etti
O zaman bende acaba mı demiştim ama demekki başka bi şeyden olmuştu
Ama senin tek sefer olduğu için umut çok fazla

Belirtilerim aslında çok yok canım

Gaz sancısı oluyor
Yum zamanı baş ağrım çok oldu
Yum zamanından beri yüzümde sivilcwler çıktı
Kabızlık oldu
Göğüslerde kaşınma oldu
Yorgunluk halsizlik
Midr yanması

Aklıma gelenler bunlar canım inşallah vardır 😍😍
bende her ay vardı bunlar ama bu ay yok :D hahaha sadece sancım var karın ağrısı ve göğüs ağrısı inşallah hamılesındır ama test atmışsın sanırım çok sılıkte olsa ben gördum inşallah hamılesındır canım benım

15924947718868728287830750944260.jpg
benimki sanirim bitti tatlim diger iki testi aksam 6 gibi yaptim 2 sininde sabahini degerlendirmistik bugunu degerlendirmedik az onceki test sonucum bu yorumlari alabilir miyimmmm acaba dogru tarihlerimi degerlendirdik bugunun bosa gitmesi kotu mu oldu acaba yaaa :KK43::KK43: Gonulmeyvesi Gonulmeyvesi

Eki Görüntüle 2650751 benimki sanirim bitti tatlim diger iki testi aksam 6 gibi yaptim 2 sininde sabahini degerlendirmistik bugunu degerlendirmedik az onceki test sonucum bu yorumlari alabilir miyimmmm acaba dogru tarihlerimi degerlendirdik bugunun bosa gitmesi kotu mu oldu acaba yaaa :KK43::KK43: Gonulmeyvesi Gonulmeyvesi

Canım boşuna olmaz spermler içerde daha uzun canlı kalıyor iki önceki sperm bile yumurtayı dölleyebiliyor güzel düşün güzel olsun 😊

Ovu testin tam silikleşmemiş
Benindr hep koyu devam etmişti nerdeyse 😍

Canım boşuna olmaz spermler içerde daha uzun canlı kalıyor iki önceki sperm bile yumurtayı dölleyebiliyor güzel düşün güzel olsun 😊

Ovu testin tam silikleşmemiş
Benindr hep koyu devam etmişti nerdeyse 😍
Silinmesede bugun bos gecicek canim insallah dedgin gibi olur yaaa kotu haber almak istemiyorum artik cok icom sık>lıyo beni en iyi siz anlarsiniz tatlislar :KK43: insallah sen hamissindir yaaa aminnnnnnnn

Silinmesede bugun bos gecicek canim insallah dedgin gibi olur yaaa kotu haber almak istemiyorum artik cok icom sık>lıyo beni en iyi siz anlarsiniz tatlislar :KK43: insallah sen hamissindir yaaa aminnnnnnnn

İnşallah canım bol bol dua edicez Rabbim hayırlısını nasip etsin hepimize ❤❤

13 yumurtlama 14 çatlama gördüm o zamandan beri kasık ve bel ağrım var inşallah kötü bir şey yoktur korkuyorum 😔

Back