- 13 Mart 2019
- 13.589
- 45.863
- 598
- Konu Sahibi Gonulmeyvesi
İnşallah canım Rabbim sağlıkla ilerletsin inşallah bana da nasip olur çift çizgiyi görmek
İnşallah canım Rabbim tez vakitte hepimize nasip etsin bu duyguyu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah canım Rabbim sağlıkla ilerletsin inşallah bana da nasip olur çift çizgiyi görmek
Aminn Rabbim hayirli etsin InsaAllahÇok sağol canım
Benimd3 kasık ağrısı ara ara ani sancı şeklinde oldu
Adet aprısı gibi ağrım oluyo ara ra
Kabızlık
Gaz sancısı
Sivilce
Mide yanamsı
Göğüslerde kaşınma oldu canım yani aklıma gelenelr şimdilik
İnşallah Rabbim isteyen herkese nasip etsinn
Çok sağol canım
Kabızlık
Gaz sancısı
Sivilce
Mide yanamsı
Çok sağol canım
Kabızlık
Gaz sancısı
Sivilce
Mide yanamsı
Bir sorum olacakti benim de adete 6 gün var idrar rengim çok açık sarı çok su içiyorum ondan mi bilmiyorum. Sizin adet renginizde koyuluk var mı?
Bu arada sizin için çok sevindim Rabbim tamamına erdirsin Saglikla kucağınıza alın inşallah
Amin inşallah cnm kan testi yaptır cnm hemenÇok sağol canm Allah razı olsun Rabbim tez vakitte mutlu haberi almayı nasip etsin canım benimde daha tam belli değil bakalım Rabbim hayırlısını nasp etsin
Çatlamış cnm degerlendirinKizlar yumurtam catlamismi sizce normalde ovulasyonda iki gün sürerdi positif, bu ay bir gün tam positif gördüm
Insallah canim, 14. 15. Günü degerlendirdik bügünüdemi degerlendirelimÇatlamış cnm degerlendirin
Amin inşallah cnm kan testi yaptır cnm hemen
Amin inşallah cnmİnşallah canım Rbbim hayırlısınu nasip etsin hrpimize ❤❤
Degerlendirin cnmInsallah canim, 14. 15. Günü degerlendirdik bügünüdemi degerlendirelim
Gonulmeyvesi canim naptin bidaha test yaptinmi ?
Kizlar konuyu sessizce takip edenlerdeniz merakla girip bakiyordum hep bu ay erken yumurtladim sanirim keci boynuzu ve incir sayesinde sizden ogrendim ovulasyon testi siliklesmeye baslayinca mi degerlendirmek önemli kafamda deli sorular var bugun cift cizgiyi gordum simdiden cevap icin tesekkur ederimmm
Amiiiin hepimize insallah canim doktora gitmedik 1 yil olmadi diye 7. Ayimizdayiz ikimizdede problem var mi bilmiyoruz ama biz yinede varmis gibi keciboynuzu falan kullaniyoruzCanım hoşgeldin.iki çizginde eşit koyuluktaysa yumurtan 24 saat içinde çatlayacak demektir
Eğer eşinde sperm problemi yoksa
Çift çizgyi gördüğün gün ve ardında ki 3 günü üst üste değerlendirebilirsin
Ama sperm problemi varsa o zaman gün aşırı öneriliyor
İnşallah tutunur bebişin sana