- 13 Mart 2019
- 13.589
- 45.866
- 598
- Konu Sahibi Gonulmeyvesi
-
Gonulmeyvesi canim naptin varmi gelisme ?
Kac gün kaldi cnm adete? Elinde test varsa koyulasmiasina bakabilirsinYok canım işte en son dün yaptığım testler var adet günümde de test yapıcam tekrar sonra kana gidicem inşallah erkenden kan vermek daha çok strese sokuyor dedi bi doktor bende bekliyorum öyle
Kac gün kaldi cnm adete? Elinde test varsa koyulasmiasina bakabilirsin
Amiiiin hepimize insallah canim doktora gitmedik 1 yil olmadi diye 7. Ayimizdayiz ikimizdede problem var mi bilmiyoruz ama biz yinede varmis gibi keciboynuzu falan kullaniyoruz
Inciri arada yedim canim 2 3 guna bir 3 tane falan bakalim elbet etkisi olmustur diye umuyorumİyi yapıyırsunuz canım şifa olsun inşallah bide prolaktinin yüksek depilse ara öğünlerde bir iki tane incir tüket brn bu ay yedik hep
Inciri arada yedim canim 2 3 guna bir 3 tane falan bakalim elbet etkisi olmustur diye umuyorum
Amiiin canim su alan pencesini arastiriyorum suan hatta konuyuda sen acmissin sanirim noldu o kur isleri canimİnşallah canım şifa olsun
Amiiin canim su alan pencesini arastiriyorum suan hatta konuyuda sen acmissin sanirim noldu o kur isleri canim
Aminn canim sagolEvet müthiş bir hormın dengeleyici ramazan boyu sahurda çay niyetine hep onu içtim
Kaynatmaya vaktim olmuyıdu
Kaynar suya atıyodum demleniyodu öyle içiyodum adet düzensizliğim çok yoktu ama bqzen 2 3 gün gecikiyoedu düzene kpymuştu maşallah
İnşallah biribden biri vesile olmuştur ve sizede vesile olur canım
haklisin aslinda cnm ama dikkat et kendine bol bol dinlenElimde test yok canım adetime 3 gün var
Bugün yarın test almayı düşünüyoru ama adet günümde yapıcam sürekli sürekli yapıp stres olmak istemiyırum
Canım nasılsınİnşallah canım şifa olsun
Dayanamdım gece yaptım canım sabahı bekleyemedim
İnşallah vardır daha adetime 4 gün var ve baya ağrılarım var ❤
Sanırım çilekim yerleşmeye çalışıyor
Rüya gibi hala inanamıyorum
2 senedir yaptığım testler hep sonradan çizgi verirdi pqzar günü yaptığım da ilk saniyeler bi şeyler hisswttim bekledikçw çok hafif belirdi
Ama dedim heralde yine kendini kandırıyosuj
Dün gece yaptım ve çok silio pozitif inşallah sağlıkla devam eder
haklisin aslinda cnm ama dikkat et kendine bol bol dinlen
Canım nasılsın
yaa canııım çok sevindimMinnak çileğin göz kırpıyor sana Rabbim sağlıkla kucağına aldığın günü de nasip etsin inşallah. çok çok mutlu oldum görünce
Eki Görüntüle 2650316 selam kızçeler bugunun ovulasyon testi gozuktugu gibi ve kasik agrim var adet olucakmis gibi keyfim yok ankiycaginiz fazla sizden ne haber
Dün adet oldum ben canım . Sen de durumlar nasılÇok sağol canım iyiyim elhamdülillah sen nasılsın test yaptın mı varmı bir gelişme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?