Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon Günlüğüm 🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yok canım işte en son dün yaptığım testler var adet günümde de test yapıcam tekrar sonra kana gidicem inşallah erkenden kan vermek daha çok strese sokuyor dedi bi doktor bende bekliyorum öyle
Kac gün kaldi cnm adete? Elinde test varsa koyulasmiasina bakabilirsin

Amiiiin hepimize insallah canim doktora gitmedik 1 yil olmadi diye 7. Ayimizdayiz ikimizdede problem var mi bilmiyoruz ama biz yinede varmis gibi keciboynuzu falan kullaniyoruz

İyi yapıyırsunuz canım şifa olsun inşallah bide prolaktinin yüksek depilse ara öğünlerde bir iki tane incir tüket brn bu ay yedik hep

Amiiin canim su alan pencesini arastiriyorum suan hatta konuyuda sen acmissin sanirim noldu o kur isleri canim

Evet müthiş bir hormın dengeleyici ramazan boyu sahurda çay niyetine hep onu içtim
Kaynatmaya vaktim olmuyıdu
Kaynar suya atıyodum demleniyodu öyle içiyodum adet düzensizliğim çok yoktu ama bqzen 2 3 gün gecikiyoedu düzene kpymuştu maşallah
İnşallah biribden biri vesile olmuştur ve sizede vesile olur canım

Aminn canim sagol

yaa canııım çok sevindim Minnak çileğin göz kırpıyor sana Rabbim sağlıkla kucağına aldığın günü de nasip etsin inşallah. çok çok mutlu oldum görünce

selam kızçeler bugunun ovulasyon testi gozuktugu gibi ve kasik agrim var adet olucakmis gibi keyfim yok ankiycaginiz fazla sizden ne haber

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…