- 13 Mart 2019
- 13.589
- 45.862
- 598
- Konu Sahibi Gonulmeyvesi
-
Yaaaben bunlari ne zaman hissetsem adet oluyorum o yüzden bisi aramaya korkuyorum vücudumda inanki suan bende de adet agrisi gibi tuhaf bi halde vücudum hizli yürüyemiyorum belim agriyo gögüslerim sisti bide cok fazla islalik hissediyorum camasirimda ama adet olurum kesin :)
Kesinlikle Rabbim aratmadan versin insalalh cümlemizeeeAynen canım ama umudumu yitirmek istemiyorum hiç bu heyecanla yaşamak çok güzel
Olmayız inşallah
Canim baya koyu allah bilir kesin var sende insallah gebelik testindede belliBugünkü ovulasyon testimm
Canim baya koyu allah bilir kesin var sende insallah gebelik testindede bellidarisi bizlere insallah
Aminn insallah canim, rabbim gönlüne göre versin, valla bende kendim yapiyomusum gibi heycanlaniyorum isten gelip hemen baktim naptin diyeEvet canım baya erken davranıyorum ama napayım inşallah bu sefer vardır
Sabah olsun diye saatleri sayıyom
Daha yumurtlamamın üzerinden 10 gün geçti bugün yarın 11 gün geçmiş olacak Allahım isteyen herkese ve banada nasip etsin
Bu mavili efekti nasıl yaptın yaDün yaptığım gebelik testimi de buraya anı olarak ekliyim
Adete 5.5 gün kala
Benim minik çileğiimm inşallah ordasındır annen seni heyecanla bekliyor
Aminn insallah canim, rabbim gönlüne göre versin, valla bende kendim yapiyomusum gibi heycanlaniyorum isten gelip hemen baktim naptin diye
Bu mavili efekti nasıl yaptın yaben de istiyorum
Ben de aradım yok o efektenTelefonun uygulamasından yaptım canım bi şeylere rast gele tıkladım işte çizgiye odaklandım hangisinde belli diye
Gönder seninkinide yapayım
Ben de aradım yok o efektenÖzel mesajla göndereyim dedim mesaja kapalı mı senin profil canım
Buradan yollayayımEvet benim kapalı canım gebelik testi değil mi buradan dagönderebilirsin
Buradan yollayayımmavili efektli nasıl görüncek merak ettim
Sanki çıkmamis gibi geldi bana eline sağlık canımCanım baya uğraştım da o mavi rengi tutturamadımneye bastıysam artık üst üste mi efekt yaomışım hayret
Çokk hayaliii birşey var gibi
Sanki çıkmamis gibi geldi bana eline sağlık canımaynen o mavişliyi nasil yaptınki
Aynen onu nasıl yaptın üst uste uygulamışsın galibaEnn koyu olanı mı diyosun
Valla bilmiyorum ki canım analık duygusu galiba üst üste bi şeylere basmışım azıcık çizgiyi görebilmek için
Aynen onu nasıl yaptın üst uste uygulamışsın galibaben de pro indirdim yok olmadı öyle ☺
İnşallah canım daha net çıkarBen normal kamera ayarındaki efektten yaptım canım
Yarın efekt uygulamak zorunda kalmam inşallah
İnşallah canım daha net çıkarbat a kaç gün var
İnşallah canım daha net çıkarbat a kaç gün var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?