- 13 Mart 2019
- 13.589
- 45.866
- 598
- Konu Sahibi Gonulmeyvesi
-
İyi akşamlar kızlar nasılsınızGonulmeyvesi ovulasyon testin hala Kırmızı çıkıyor cnm inşallah güzel haberler verirsin kaç gün kaldı bata
Hoşbulduk kuzumİyi akşamlar tatlım hoş geldin
Bata yarın 4 gün olmuş olacak sabah ilk drarla son testimi yapayım diyorum ama erken mi olur acaba
Genelde 14. Günde net çıkar derler canım ama senin yarın daha netlesır gibi duruyorYumurtlamamın ardından 11.gün olacak erken mi acaba
Öğrenen de var galiba erken diyende ama ben çok meraklıyım
Genelde 14. Günde net çıkar derler canım ama senin yarın daha netlesır gibi duruyor
Suya tutunca gececek mi o çizgi kontrol et istersenİnşallah canım ya kuruma çizgisiyse diye de düşünüyorum ama ilk ysptığum da da gördüm gibi yada çok görmek istediğim için mi bilmiyorum
Suya tutunca gececek mi o çizgi kontrol et istersen
Suyun altına tutcaksın canımAa bak onu yaomadım canım bi deniyim ditek suyun altına mı tutucam yoksa birkaç damla sumu
Yaptinmi test canimm
Canim resmen var hayirli olsun cok sevindim valla masallah, allahim sag saglim kucagina almayi nasip etsin ve darisi bana tüm isteyenlere nasip etsin insallahhDayanamdım gece yaptım canım sabahı bekleyemedim
İnşallah vardır daha adetime 4 gün var ve baya ağrılarım var ❤
Sanırım çilekim yerleşmeye çalışıyor
Rüya gibi hala inanamıyorum
2 senedir yaptığım testler hep sonradan çizgi verirdi pqzar günü yaptığım da ilk saniyeler bi şeyler hisswttim bekledikçw çok hafif belirdi
Ama dedim heralde yine kendini kandırıyosuj
Dün gece yaptım ve çok silio pozitif inşallah sağlıkla devam eder
Hayırlı olsun cnm var inşallah sağlıkla devam ederDayanamdım gece yaptım canım sabahı bekleyemedim
2 senedir yaptığım testler hep sonradan çizgi verirdi pqzar günü yaptığım da ilk saniyeler bi şeyler hisswttim bekledikçw çok hafif belirdi
Hayirli olsun kuzum bende gun sayiyorum belirtilerin neydi peki benim bugun 5.gunum kasiklarimda agri var yurudukce daha cok agiriyor bde belimdeDayanamdım gece yaptım canım sabahı bekleyemedim
Yaaa gelmişDayanamdım gece yaptım canım sabahı bekleyemedim
Yaaa gelmişmas cnm ins sağlıkla ilerler
Gonulmeyvesi canım erken belirtilerin oldu mu ya. Benim pik günüm 13 idi. Bir de pikten kaç gün sonra gebelik testi yaptın ay çok sabirsizim ya
Hayirli olsun kuzum bende gun sayiyorum belirtilerin neydi peki benim bugun 5.gunum kasiklarimda agri var yurudukce daha cok agiriyor bde belimde
Hayırlı olsun cnm var inşallah sağlıkla devam ederinşallah bende görürüm çift çiZgiyi beklicem adet günümü
İnşallah canım Rabbim sağlıkla ilerletsinCanım belirti mi bilmiyorım ama bazı şeyelr yaşadım
Kabızlık
Gaz sancısı
Yüzde sivilcelenme
Son 3 gündür göğüslerimde kaşınma
Mide yanması
Halsizlik
Bide yumurtlama dönemimden sınra birkaç gün üst üste baş ağrım oldu
Benimde pik günüm 5 Haziran dı
Pikten hemen hemeb 11 gün sonra silik çzihi görmüş oldım Rabbim sağlıkla ilerletsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?