- 13 Mart 2019
- 13.589
- 45.862
- 598
- Konu Sahibi Gonulmeyvesi
-
5 dk yazıyor cnm kağıtta bende 5 dk olunca çektimTam beklemeden çekmişsin canım 10 15 dk bekleyip öyle çekmelisin fotoğrafı net sonuç
5 dk yazıyor cnm kağıtta bende 5 dk olunca çektim
Merhaba yeniyim bu ovulasyon testleri nasıl kullanıyo rica etsem beni aydınlatırmısınız
Canım bugünde ovulasyon testi yaptın mı
İnşallah bebek dölleniyordur ona çıkar bu ağrılar
Evet canım yine benimCanım hoşgeldin
İdrar kokusu konulu arkadaşsın dimi sen
Ovulasyon testleri vüdumuzda ki lh hormonunu tespit eder
Buda ne zaman yumurtlayacağımızı gösterir
En koyu iki çizgi çıktıpında 24 saat içinde yumurtlama gerçekleşecek bu günleri değerlendir diye haber verir..
Bu şekilde hangi güb yumurtladığını bildiğin için olasılık yükselmiş olur
Canimm dün yapmistim silikti bugünde yapmadim artik silinir diye ama aksam yapayimmi ? Bilemedimki umutlanmaktan ziyade acaba kist falan olabilirmi yani hic olmadi suana kadar ama tuhaf tuhaf seyler yasiyorum kasiklarim kitlendi sanki ama bi aksam eger olursa yapayim test sonuc alabilirmiyim acaba yaa insallah dedigin gibi olurr oglum 4.5 yasinda istiyoruz artik ama esimde sorun var dediler ilk hamileligimde oglum normal yolla oldu simdi bu ay da keciboynuzu kürü yaptim esime vitamin haplari falan insan umutlaniyo acaba psikolojikmi herseyi düsünüyorum
Canım hep olumu pozitif düşün inşallah şifa olmuştur bizde keçinoynuzu özü ve çakşır suyu kullandık bu ay ister istemez beklentim umudum var
Ovulasyon yaptın mı tekrar akşam ?
Adetine kaç gün var bide ?
Canım hep olumu pozitif düşün inşallah şifa olmuştur bizde keçinoynuzu özü ve çakşır suyu kullandık bu ay ister istemez beklentim umudum var
Ovulasyon yaptın mı tekrar akşam ?
Adetine kaç gün var bide ?
Simdi sana yaziyordumyaptim canim eve geldim simdi gelir gelmez yaptim bugün 14. günüm iste 10. gün yumurtlama oldu yollamistim ya adetimi bilmiyorim bende vallahi sürekli karisiyo 4 aydir ama 12-14 gün var 28 günde bir oluyordum bu ara 26 -24 -32 yi bile buluyo ama genelde 26.-27. gün olurum bak smfi bile duramiyorim sol bacagimin üstüne dur yollim testi
Allah Allah inşallah hayırlara alamettir canım
Diğer testlerinin koyuluğuna bakınca yumurtan çatlamış duruyor
O günleri de güzel değerlendirdiysen gelsin bebiş inşallah
Yaaa insallahhhhhiyi haberler alalimmm ovulasyon testin ne güzel koyulasmis insallah umdugun haberi alirsin canimmm
Dün yaptığım gebelik testimi de buraya anı olarak ekliyim
Adete 5.5 gün kala
Benim minik çileğiimm inşallah ordasındır annen seni heyecanla bekliyor
bu erken gebelik testimi canim ? Benimde akintim cogaldi simdi acaba normalmi belirtilerin nelerdi senin ?
bu erken gebelik testimi canim ? Benimde akintim cogaldi simdi acaba normalmi belirtilerin nelerdi senin ?
Yok canım normal gebelik testi
Akıntım bi kaç gün önce çok yoğun geldi
Şimdi şeffaf akıntım var ama aşırı değil
Adet aprısı gibi ağrım var
Göğüslerim hafif ağrıyır
Yüzümde 2 haftadır sivilcelerle doldu
Kabızlık ve gaz sorunum var bide mide yanması yaşıyorum özellikle sabahaları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?