Ovulasyon günleri birliktelik (tecrübeliler )

Resmen tek atışta nokta atışı yapmışsınız harika bizlerde iki günde bir deneme yapıyoruz yeto artk sen ovülasyon testine göremi ilerdin canım nasıl yaptın bizide aydınlatırsan çok seviniriz
Ben de baya ovulasyon denedim aslında bir kaç ay öyle geçti çok taktım kafaya denk getirmeye çalıştım falan olmadı. Geçtiğimiz ay sadece 3 kere ilişki oldu iş çalışma saatlerimiz yoğundu ve çok umursamadım açıkçası ama ovulasyon takibi yapmıştım tek bir tanesi yumurtlamaya denk geldi heralde onda oldu diyorum :)

Gerçekten olcak oldu mu her türlü oluyor demekki hayırlı olsun darısı bizlere

Ne kadar güzel rabbim hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin inşallah :) bizlerede bolca dua et canım :)

Bir kaç gün önce böyleydi sitesine attım dediki yumurtlama olmuş ve çatlamış
Aa evet bak en altın üstündeki yumurtlama günü en altta ki çatlamış demek ama şuan tekrar ikinci çizgi koyu oluyor diyosun ya hamilesin yada ikinci kez yumurtlama olucak bi kaç gün önce hamilelik testin negatif çıkmış olabilir belki şuan beta yükselmiştir :)

Ay inşAllah içime bi umut doğdu

2 gün var canım.Amin inşAllah Rabbim nasip etsin
Zaten tamda belli olucağı tarihler öncesinde yaptığınız negatif sonuçlar normal ama 2 gün kalmış sonuç çıkar bazı kişilerde 7 gün öncesinde çıkıyor betan git gide yükseliyorsa ovülasyon testinde çıkıyor sonuç ovülasyon testlerinden yedek hamilelik testin varsa yap çıkar sonucun bi tanıdığım adete bir gün kala akşam dayanamayıp yapmıştı testte çizgi silik bir şekilde çıkmıştı seninde inşallah öyle olur

İnşAllah ama benim adetim hep düzensiz mesela 28. Gün yumurtlama ancak gördüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…