• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovulasyon testim lutfen bakabilir misiniz??

mormenekse94

Üye
Kayıtlı Üye
30 Eylül 2024
177
40
13
30
Bu ovulasyon testini az önce yaptım bugün reglimin 9.gunu. Yarın sizce pik olur mu. Genelde böyle olunca ertesi gün pik oluyorda. Reglimin 5-7 günü bir gün dolu bir gün boş değerlendirdik. Sizce şimdi nasıl degerlendireyim? Lütfen fikir verin bugün yarın olarak mı degerlendireyim?

Eklentiler

• 1000027714.webp
    1000027714.webp
    33,9 KB · Görüntüleme: 13
Bu ovulasyon testini az önce yaptım bugün reglimin 9.gunu. Yarın sizce pik olur mu. Genelde böyle olunca ertesi gün pik oluyorda. Reglimin 5-7 günü bir gün dolu bir gün boş değerlendirdik. Sizce şimdi nasıl degerlendireyim? Lütfen fikir verin bugün yarın olarak mı degerlendireyim?
Birde bu testi sag tarafım ağrıyordu o yüzden yaptım. Normalde geçen ay 13.gun yumurtlamistim. Bu ay 9.gunde twstim böyle oldu . O kadar çay şu citim 2 saat önce sivi alımı falan da dikkat etmedi m ona rağmen böyle çıktı yani ?

Yarınla beraber 3 gün üst üste sonra araya bir gün koyarak değerlendir canım

Back
X