15-20 Nisan yumurtlama görenler buraya 🌸🤰🏻🐰

Bize doktor bı ilaç vermişti daha doğrusu vitamin desteği morfoloji hiç bı faydasi olmamıştı ileri hızı felan dusukdu sonra başka doktor proxedplus mi ne birseydi bu iyice maf etti herşeyi sonra bal karışımı viraminler felan baya baya düzeltti. Kist etki ediyormus dedi ben ovulasyon gününe yakın bırakmak üzere günde 2 bardak soğan suyu,hatır otu vitamini ve bı vitamin vardı onu kullandım 2 ay şuan bil.iyorum tabiki durumu morfoloji için tek ilaç fayda etmiyo 6 ay kullandık biz inan morfoloji duzeltten doğal birkisel karışım yaptı morfoloji 1 di şuan 7.5 oldu düşün
Morfoloji için ne kullandınız böyle ya 6 aylık kullanımda mı bu kadar yükseldi

Morfoloji için ne kullandınız böyle ya 6 aylık kullanımda mı bu kadar yükseldi
Evet biz İzmir'de bir aktarci var sabah ve akşam olmak üzere iki kavanoz karışım verdi sonra bir kaç kutu vitamin takviyeleri kullandı eşim bana da yine aynı şekilde vitaminler verdi beraber kullandık bende burda birinden duymuatum aktarciyi o kişinin mesela 1 buçuk ay sonra bebisi olmuş bizimki uzun sürdü kişisine göre değişiyor tabiki birde dün hesapladım 6 değil 7 aymis kusura bakmayın orda yanlış yazmışım 🙈

Evet biz İzmir'de bir aktarci var sabah ve akşam olmak üzere iki kavanoz karışım verdi sonra bir kaç kutu vitamin takviyeleri kullandı eşim bana da yine aynı şekilde vitaminler verdi beraber kullandık bende burda birinden duymuatum aktarciyi o kişinin mesela 1 buçuk ay sonra bebisi olmuş bizimki uzun sürdü kişisine göre değişiyor tabiki birde dün hesapladım 6 değil 7 aymis kusura bakmayın orda yanlış yazmışım 🙈
Banada söylermisiniz ya sanki ben birinden daha okudum ama hatırlamıyorum aktarın instagram hesabıda vardır

Banada söylermisiniz ya sanki ben birinden daha okudum ama hatırlamıyorum aktarın instagram hesabıda vardır
Var İzmir Kemeraltı çarşısın da sağlık naturel eğer istersen özelden yaz numarasını da atabilirim belki hesapta yazıyordur sen bı bak Instagram da numara yoksa ben sana atarım gorusursun

Back
X