Ovulasyon günleri birliktelik (tecrübeliler )

Uykusuz gecelere,gündüzlere hatta kuşluk vakitlerinde bile uye bi anne adayi daha geliyooorhazırlıklı olmalısın benden sana tavsiye. Ben hep çalıştım kucuk kardesim de yok cocuklari ancak misafirliklerde eş dostta sevdim oynadim uyuttum ama o kdr. Baska bi tecrube tarzi biseyim olmadi ve bende senin gbi dusundum ve 2yilin sonunda kavustum ama ne kavusma oldubana sor (cok sukur varligina tabiki binlerce kez) ama inan cok zor. Hamileyken gazli hicbisey tuketmedim sezeryan olmama ragmen hemen ve cok fazla sutum geldi oyleki emzireyim diye cikardigimda cocugun yuzunu yikiyorduk resmen ama 2,5 ayliktan beri mama iciyor suan 5,5 aylik olsun masallahi var boyle olursa da sıkma kendini. Ama olmamasi icin gazli donemlerinde ne yapabilirsin, kolik olursa hastaneye goturmedwn ne yapilabilir bebegin inatla uyumuyorsa ne yapabilirsin hepsini arastir hepsini. Ne yapcam ben diye cirpinma strese girdikce sutun azalir yada kesilir (ben bunun bu kdr keskin bi detay oldugunu bilmiyordm mesela stresten kesildi benmki) ha belki seninkinde bunlarin hicbiri olmaz edindigin bilgiler yanina kar kalir ama ogren kuşum benim ilk bebegim ve cok cok zorlandim hâlâ cok zor bi bebek ama o kdr guzelki.. sadece bilgilen acile gitmen gerektiginde ilac veremedikleri icin sadece lagman yapiyorlar ve cocugunun poposuna aşırı zarar veriyor cunku bu gaz sancilari 1kere olmuyor uzun sure devam ediyor. Umarim muradina kavusursun soylediklerimide ic karartmak olarak düşünme sadece kimse bana bunlardan bahsetmemisti ve ben cok hazirliksiz yakalandm. Sende de olmasin diye yazmak istedim

Ellerinize sağlık çok güzel yazmışsınız Rabbim isteyen herkese nasip etsin içinde de banaBende 3 gün pik gördüm değerlendirdim bugün çatlama olmuş bugünüde değerlendireceğim inşAllah hakkımızda hayırlısı olsun

Saolasın canım bilgilendirdiğin için zor günler ama değer

Bizlerinde güzel kavuşmaları olsun inşallah, sizlerede kolaylık versin rabbim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…