Ayy inş vardır Rabbim kim el açıp diliyorsa emeğini boş bırakmasın sizde bize dua edin hamilelerin duası kabul olurBu ay 3 kere ilişki yaşadım bir tanesi tam yumurtalama günündeydi öncesi sonrası değerlendirmedim. Dün test yaptım çift çizgi bugun kan verdim sonucu bekliyorum. Testle takip etmiştim yumurtlama gününü
Ayy inş vardır Rabbim kim el açıp diliyorsa emeğini boş bırakmasın sizde bize dua edin hamilelerin duası kabul olurBu ay 3 kere ilişki yaşadım bir tanesi tam yumurtalama günündeydi öncesi sonrası değerlendirmedim. Dün test yaptım çift çizgi bugun kan verdim sonucu bekliyorum. Testle takip etmiştim yumurtlama gününü
Tekli olan dün ilk yaptığımdıGebelik testinin fotografı varmı canım
Rabbim isteyen herkese nasip etsinAyy inş vardır Rabbim kim el açıp diliyorsa emeğini boş bırakmasın sizde bize dua edin hamilelerin duası kabul olur
AminnRabbim isteyen herkese nasip etsin
Yani bunda bariz varTekli olan dün ilk yaptığımdı
Naptın canım cıktımı sonucun ?Tekli olan dün ilk yaptığımdı
Yok canım bugun çıkacak sağlık ocağında verdim kanıNaptın canım cıktımı sonucun ?
Bunu da az önce yaptım netleşmeye başlamış çizgiNaptın canım cıktımı sonucun ?
Beta 172.3 çıktı :)Ay inşallah vardır kuzum bize de haber ver
Beta 172.3 çıktı canım :)Naptın canım cıktımı sonucun ?
Hayırlı olsun kuzum darısı başıma :)Beta 172.3 çıktı :)
Amin canım Rabbim dileyen herkese nasip etsinHayırlı olsun kuzum darısı başıma :)
Yaa cok sevindim valla sağlıcakla kucağına al inşallah banada dua etBeta 172.3 çıktı :)
Sonucunuz ne olduBu ay 3 kere ilişki yaşadım bir tanesi tam yumurtalama günündeydi öncesi sonrası değerlendirmedim. Dün test yaptım çift çizgi bugun kan verdim sonucu bekliyorum. Testle takip etmiştim yumurtlama gününü
Amin canım inşallah çok teşekkür ederimYaa cok sevindim valla sağlıcakla kucağına al inşallah banada dua et
Bugun cıktı beta sonucum 172.3 :)Sonucunuz ne oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?