- 14 Ağustos 2024
- 174
- 23
- 13
- 24
Zaten tamda belli olucağı tarihler öncesinde yaptığınız negatif sonuçlar normal ama 2 gün kalmış sonuç çıkar bazı kişilerde 7 gün öncesinde çıkıyor betan git gide yükseliyorsa ovülasyon testinde çıkıyor sonuç ovülasyon testlerinden yedek hamilelik testin varsa yap çıkar sonucun bi tanıdığım adete bir gün kala akşam dayanamayıp yapmıştı testte çizgi silik bir şekilde çıkmıştı seninde inşallah öyle olur
İnşallah bu ay o güzel haberi alırsın canımİnşAllah ama benim adetim hep düzensiz mesela 28. Gün yumurtlama ancak gördüm
İnşAllah canım inşAllahİnşallah bu ay o güzel haberi alırsın canım
Benim testte ne anlıyorsun bi bakar mısın :) ovülasyon testlerini daha önce duymamıştım bu ay aldım ilk defa bu ay deniyorum:) en üstte ki çift çizgiyi gördüğümde değerlendirme yapmadım bi gün öncesinde yapmıştım o yüzden koyu çizgiyi gördüğümde bi gün sonra değerlendirme yaptım ama keşke o iki çizgi koyu gördüğümde de değerlendirseydim diyorumİnşAllah canım inşAllah
Olsun önceki günü de çok önemliymiş zatenBenim testte ne anlıyorsun bi bakar mısın :) ovülasyon testlerini daha önce duymamıştım bu ay aldım ilk defa bu ay deniyorum:) en üstte ki çift çizgiyi gördüğümde değerlendirme yapmadım bi gün öncesinde yapmıştım o yüzden koyu çizgiyi gördüğümde bi gün sonra değerlendirme yaptım ama keşke o iki çizgi koyu gördüğümde de değerlendirseydim diyorum
Bu ay görücez bakalım inşallah tutmuştur normalde değerlendirmeti telefondaki takvime göre yapardım ama testlerde çok farklı çıktıOlsun önceki günü de çok önemliymiş zaten
Benimde farklı çıktı testlerdeBu ay görücez bakalım inşallah tutmuştur normalde değerlendirmeti telefondaki takvime göre yapardım ama testlerde çok farklı çıktı
Bugün ki böyle çatlama mı acabaBu ay görücez bakalım inşallah tutmuştur normalde değerlendirmeti telefondaki takvime göre yapardım ama testlerde çok farklı çıktı
Evet catlamış canımBugün ki böyle çatlama mı acabaEki Görüntüle 3554132
Ya çok sevindimEvet catlamış canım
İnşallah gebelik testlerinide böyle görmeyi nasip eder allah hepimizeYa çok sevindim
Amin inşAllah ya çok istiyorumİnşallah gebelik testlerinide böyle görmeyi nasip eder allah hepimize
Evet kesinlikle bugünü değerlendirBugün ki böyle çatlama mı acabaEki Görüntüle 3554132
Evet kesinlikle bugünü değerlendir
Adete 2 gün varken çatlamış çok ilginç dimi ama :)Bugün ki böyle çatlama mı acabaEki Görüntüle 3554132
Evet ama hep gecikirdim düzensizdi inşAllah tutar hayırlısıyla mübarek günler yüzü suyu hürmetineAdete 2 gün varken çatlamış çok ilginç dimi ama :)
Yok değerlendirmemiştim ama tuttu spermler de içerde yaşıyor ya. Yine şansa bırakmamam lazım tabi çatlama daha önemli diyorlarSadece pik gününümü değerlendirdiniz yoksa çatlamayı felanda değerlendirdinizmi acaba ?
Yani sadece pik değerlendirdimYok değerlendirmemiştim ama tuttu spermler de içerde yaşıyor ya. Yine şansa bırakmamam lazım tabi çatlama daha önemli diyorlar
Amin inşallah canım benim değerlendirmeyi unutma inşallah bu ay tutar :)Evet ama hep gecikirdim düzensizdi inşAllah tutar hayırlısıyla mübarek günler yüzü suyu hürmetine
Yumurtlama günü yani dimi :) hayırlı olsun bu arada sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah:)Yani sadece pik değerlendirdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?