Ovulasyon günleri birliktelik (tecrübeliler )

Bu ay 3 kere ilişki yaşadım bir tanesi tam yumurtalama günündeydi öncesi sonrası değerlendirmedim. Dün test yaptım çift çizgi bugun kan verdim sonucu bekliyorum. Testle takip etmiştim yumurtlama gününü
Ayy inş vardır Rabbim kim el açıp diliyorsa emeğini boş bırakmasın sizde bize dua edin hamilelerin duası kabul olur 🙏

Bu ay 3 kere ilişki yaşadım bir tanesi tam yumurtalama günündeydi öncesi sonrası değerlendirmedim. Dün test yaptım çift çizgi bugun kan verdim sonucu bekliyorum. Testle takip etmiştim yumurtlama gününü
Ayy inş vardır Rabbim kim el açıp diliyorsa emeğini boş bırakmasın sizde bize dua edin hamilelerin duası kabul olur 🙏

Eklentiler

• BBE4BBD9-7916-4C2A-A897-F53D5AAEEFEA.webp
    BBE4BBD9-7916-4C2A-A897-F53D5AAEEFEA.webp
    15,8 KB · Görüntüleme: 118
  • 6ECE0299-1951-4287-932A-D48D0E1B4237.webp
    6ECE0299-1951-4287-932A-D48D0E1B4237.webp
    9,4 KB · Görüntüleme: 116
Arkadaslar ben ovulasyon testinde pik gördüğüm gün ilişkiye girmedim 2 gün önce teste pik gördüm değerlendiremedim bir sonra ki iki günü değerlendirdim sizce gebelik oluşurmu ? Siz hangi günleri değerlendirdinizde hamile kaldınız acaba tecrübeliler yazabilirmi ??
Bende ilk gebeliğimde tam yumurtlama gününde ilişki yaşamıştım tutmuştu ikinci gebeliğim düşük oldu ama onda da tam yumurtalama günü ilişki olmuştu. Spermler 72 saate kadar canlı kaldığı için tam çatlama olduğu zaman içeride sperm olduğu için dölleyebiliyormuş. O yüzden pik gününü de değerlendirmeyi öneriyorlar

Bende ilk gebeliğimde tam yumurtlama gününde ilişki yaşamıştım tutmuştu ikinci gebeliğim düşük oldu ama onda da tam yumurtalama günü ilişki olmuştu. Spermler 72 saate kadar canlı kaldığı için tam çatlama olduğu zaman içeride sperm olduğu için dölleyebiliyormuş. O yüzden pik gününü de değerlendirmeyi öneriyorlar
Sadece pik gününümü değerlendirdiniz yoksa çatlamayı felanda değerlendirdinizmi acaba ?

Back
X