- 6 Mayıs 2016
- 9.113
- 9.077
- 198
Evet bende kürtaj oldum kürtajdan 25 gün sonra doktor kontrolune gittim herşey iyi yumurtalıklar falan baktılar iyi dediler hormon testi falan yapmadılar yolladılar 45. Günde de adet oldum hamile kalmadan önce gitmiştim ben hormon testine normaldi herşey denediğim ilk ayda hamile kalmıştım. Kürtajdan sonra herkes daha kolay diyor ama yalan hala olmadı bak 5 ay bitti çöktüm vallahi
Kürtaj rahime yapılan bi müdehaledir hamile kalmayı kolaylaştıramaz rahimin önce toparlanması gerekir o dedikleri şey kendiliğinden düşük için geçerli
Öyle ki zaten kendiliğinden düşük yapanlara doktor korun demez gerek görmezler çünkü rahime müdehale etmedikleri için
Bazı kürtaj olanlar 2-3 ay sonrasında da hamile kalıyo ama bünye meselesi demekki
Mesela benim topiğimde bi bayan vardı ikizlere hamileydi kürtaj oldu sonra hiç korunmadı daha adetini bile görmeden tekrar hamile kaldığını öğrendi şimdi çoktan doğum yaptı . O gördüğüm kürtaj sonrası en hızlı hamile kalan kadındı kürtaj sonrası 40.günde falan hamile kalmıştı herkes bir olmaz
Bende çok üzülüyorum benim 1 sene olacak ama napalım demekki Allah böyle istiyor sende böyle düşün sabredicez dua edicez
ben kürtajdan 4 ay sonra hsg bile çektirmiştim hsg sonrası hamile kalmak kolaylaşıyo dediler ama onun üstünden 7 ay daha geçti hala yok bak
Allah dilemedikçe olmayacak ...mübarek ramazan ayı geldi bol bol dua edelim
ben inanıyorum sende inan