• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon-adet

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet bende kürtaj oldum kürtajdan 25 gün sonra doktor kontrolune gittim herşey iyi yumurtalıklar falan baktılar iyi dediler hormon testi falan yapmadılar yolladılar 45. Günde de adet oldum hamile kalmadan önce gitmiştim ben hormon testine normaldi herşey denediğim ilk ayda hamile kalmıştım. Kürtajdan sonra herkes daha kolay diyor ama yalan hala olmadı bak 5 ay bitti çöktüm vallahi

Kürtaj rahime yapılan bi müdehaledir hamile kalmayı kolaylaştıramaz rahimin önce toparlanması gerekir o dedikleri şey kendiliğinden düşük için geçerli
Öyle ki zaten kendiliğinden düşük yapanlara doktor korun demez gerek görmezler çünkü rahime müdehale etmedikleri için
Bazı kürtaj olanlar 2-3 ay sonrasında da hamile kalıyo ama bünye meselesi demekki
Mesela benim topiğimde bi bayan vardı ikizlere hamileydi kürtaj oldu sonra hiç korunmadı daha adetini bile görmeden tekrar hamile kaldığını öğrendi şimdi çoktan doğum yaptı . O gördüğüm kürtaj sonrası en hızlı hamile kalan kadındı kürtaj sonrası 40.günde falan hamile kalmıştı herkes bir olmaz
Bende çok üzülüyorum benim 1 sene olacak ama napalım demekki Allah böyle istiyor sende böyle düşün sabredicez dua edicez
ben kürtajdan 4 ay sonra hsg bile çektirmiştim hsg sonrası hamile kalmak kolaylaşıyo dediler ama onun üstünden 7 ay daha geçti hala yok bak
Allah dilemedikçe olmayacak ...mübarek ramazan ayı geldi bol bol dua edelim
ben inanıyorum sende inan

Kürtaj rahime yapılan bi müdehaledir hamile kalmayı kolaylaştıramaz rahimin önce toparlanması gerekir o dedikleri şey kendiliğinden düşük için geçerli
Öyle ki zaten kendiliğinden düşük yapanlara doktor korun demez gerek görmezler çünkü rahime müdehale etmedikleri için
Bazı kürtaj olanlar 2-3 ay sonrasında da hamile kalıyo ama bünye meselesi demekki
Mesela benim topiğimde bi bayan vardı ikizlere hamileydi kürtaj oldu sonra hiç korunmadı daha adetini bile görmeden tekrar hamile kaldığını öğrendi şimdi çoktan doğum yaptı . O gördüğüm kürtaj sonrası en hızlı hamile kalan kadındı kürtaj sonrası 40.günde falan hamile kalmıştı herkes bir olmaz
Bende çok üzülüyorum benim 1 sene olacak ama napalım demekki Allah böyle istiyor sende böyle düşün sabredicez dua edicez
ben kürtajdan 4 ay sonra hsg bile çektirmiştim hsg sonrası hamile kalmak kolaylaşıyo dediler ama onun üstünden 7 ay daha geçti hala yok bak
Allah dilemedikçe olmayacak ...mübarek ramazan ayı geldi bol bol dua edelim
ben inanıyorum sende inan
Allaha inancım sonsuz o verdi o aldı biliyorum ama insanım üzülmeden edemiyorum alalhım hayırlısıyla herpimizin kucağını doldursun inşallah siz niye kürtaj oldunuz

Allaha inancım sonsuz o verdi o aldı biliyorum ama insanım üzülmeden edemiyorum alalhım hayırlısıyla herpimizin kucağını doldursun inşallah siz niye kürtaj oldunuz

Amin ..tabiki üzülüyoruz bende aynıyım özellikle kürtajdan 6 ay sonra daha çok üzülmeye başladım benim bebeğiminde gelişimi durmuştu bekledim belki bi değişiklik olur diye ama olmadı 10+3'te kürtaj oldum
İkimizede geçmiş olsun Allah tekrar bu üzüntüyü yaşatmasın bize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin amin 🤲

Amin ..tabiki üzülüyoruz bende aynıyım özellikle kürtajdan 6 ay sonra daha çok üzülmeye başladım benim bebeğiminde gelişimi durmuştu bekledim belki bi değişiklik olur diye ama olmadı 10+3'te kürtaj oldum
İkimizede geçmiş olsun Allah tekrar bu üzüntüyü yaşatmasın bize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin amin 🤲
Amin allahım amin inşallah sevinçli haberlerimizle buraları şenlendiririz zaman geötikçe daha çok özleyip benimle olsaydı şöyle olurdu diye düşünmeden edemesemde alalhın vardır bir bildiği diyip susturuyorum kendimi elden bişey gelmez kaderimiz diyorum nekadar üzülsemde. Mübarek günlerin yüzüsuyu hürmetine hayırlı evlatlrımızın sevinç haberini tes zamanda alalım inşallah isteyen herkese

Amin allahım amin inşallah sevinçli haberlerimizle buraları şenlendiririz zaman geötikçe daha çok özleyip benimle olsaydı şöyle olurdu diye düşünmeden edemesemde alalhın vardır bir bildiği diyip susturuyorum kendimi elden bişey gelmez kaderimiz diyorum nekadar üzülsemde. Mübarek günlerin yüzüsuyu hürmetine hayırlı evlatlrımızın sevinç haberini tes zamanda alalım inşallah isteyen herkese

Amiin ağzına sağlık kardeşim aynı hisleri paylaşıyoruz benimde temennim duam o hep
Güneş geldi hava açtı çiçekler yeşerdi bahar geldi ama bizim baharımız hamile kaldığımız gün olacak inşallah o gün yakındır🤲 bende hasretle bekliyorum bizimle beraber bütün bekleyenlerin gönüllerine baharı getirsin Rabbim 🤲🌹

Srr
Nerden bilicezki adetten tam 14 gün önce yumurtanın çatladığını?
Misal ben 10 aydır ovulasyon testi kullanıyorum bugüne kadar hiç pikten 14 gün sonra adetim gelmedi en erken 15.günde geldi onun dışında genelde 16.günde geliyor
Mesela bu ay pikten sonraki 18.günde adetim geldi halbuki pik sonrası silikleşen günü de biliyorum hani mantıken o gün çatlamış olması lazım ya o günü bile baz alsam 17.gün oluyo ben bi doktordan 13-18 gün arasında adetin geldiğini duydum ki bu doğru benimki değişken dediğim gibi 15-16-17-18 gün arasında geliyo . Rahmimiz kurulu saat gibi olsaydı en ufak bişeyden etkilenmezdi mesela stresli olursak hormonlarımız zamanında çalışmaz veya beslenmemiz bozuksa bu da etkileyebilir
rahimde kist varsa o da sistemi bozar
Stresten geciken adet degil degisen yumurtlama duzeni. Bu herkeste aynidr degismiyor hic bir etkenle. Yumurtlama gunu atar ama mutlaka adetten once 14. Gun yumurta catlar. Zaten buna gore hesap yapilir. Kistler hormon dengesizlikleri dedigim gibi yumurtlams gununu degistirjr zaten lh kitinde yanlis gosteren sebepler de bunlar. Asıl gun tam adetten once 14. Gun yani

Hiç değişmez mi? Emin misiniz? Adetin 10. Günü yumurtlama oldu 29.gün tekrar adet oldum. Yumurtlamadan 19 gün sonra yani..
Kite gore yanlis o zaman herkesin baskilanma orani farkli asil gunun adetten onceki 14. Gun

chagiless chagiless tamam işte stres yumurtlamayı geciktirdiği için adetde gecikiyor. Herzaman adetten 14 gün önce çatlamıyo ben çatlatma iğnesi de vurulmuştum çatlama günüm belliydi ve ondan 16 gün sonra adetim gelmişti illa 14 gün diye bi kural yok genel olarak ortalama öyle denir doktor yumurtlamadan sonra en geç 18 güne kadar adetin geldiğini söyledi

Benim de aynı şekilde kalbi gelişimi durdu bebeğimin 22+3te farkettik sizin ilkniydi genetik test falan yaptırdınmı bişey çıktı mı

Benim de aynı şekilde kalbi gelişimi durdu bebeğimin 22+3te farkettik sizin ilkniydi genetik test falan yaptırdınmı bişey çıktı mı

Başın sağolsun seninki daha zor olmuştur☹️
2.ydi benim canım ama ilki sağlıklıydı 2.si öyle oldu o zamandan beri hamile kalamadım
İlk defa öyle olduğu için genetiğe baktırmadık
Sen baktırmışmıydın geçen gün yazışmıştık

Başın sağolsun seninki daha zor olmuştur☹
2.ydi benim canım ama ilki sağlıklıydı 2.si öyle oldu o zamandan beri hamile kalamadım
İlk defa öyle olduğu için genetiğe baktırmadık
Sen baktırmışmıydın geçen gün yazışmıştık
Aa pardon şimdi farkettim t9 düzenlemiş galiba 12+3 yazacaktım bende ilk olduğu için baktıramadım ama bu ay ovulasyon denedinm 29unda gebelik testi yapıcam eğer ki gebelik olmadıysa mayıs ayında yaptırcam test

Aa pardon şimdi farkettim t9 düzenlemiş galiba 12+3 yazacaktım bende ilk olduğu için baktıramadım ama bu ay ovulasyon denedinm 29unda gebelik testi yapıcam eğer ki gebelik olmadıysa mayıs ayında yaptırcam test

İnşallah nasip olur
Ovulasyon testlerini 11 aydır kullanıyorum onu da kullanasım gelmiyor artık ama yumurtlama günlerim her ay değiştiğinden kullanıyorum

İnşallah nasip olur
Ovulasyon testlerini 11 aydır kullanıyorum onu da kullanasım gelmiyor artık ama yumurtlama günlerim her ay değiştiğinden kullanıyorum
Evet üç aşağı beş yukarı değişiyor günler ben kaset testlerden memnun kalmadım bozuk çıktıı sonra kasımda bir gebenin günlüğünden aldım kasımda kullandım kalmadım aralıkta tekrar aldım kaybettiğim bebeğe hamile kaldım işte şimdi yine aynı yerden aldıım altmışlık artık olmazsa teste devam

Evet üç aşağı beş yukarı değişiyor günler ben kaset testlerden memnun kalmadım bozuk çıktıı sonra kasımda bir gebenin günlüğünden aldım kasımda kullandım kalmadım aralıkta tekrar aldım kaybettiğim bebeğe hamile kaldım işte şimdi yine aynı yerden aldıım altmışlık artık olmazsa teste devam

O bayanla bi zamanlar yazışmıştım ama hiç testlerini almadım innovitayı ben n11'den alıyordum eskiden memnundum sonradan yenilemişler renk renk çıkarmışlar mavilisini almıştım 2 ay önce çok silik gösteriyodu daha almadım bende şimdi laboquick'e döndüm:)
Her ay bunlara da para gidiyo hayırlısıyla kalsakda sağlıklı bi şekilde
bi yumurta takibi yaptırayım dedim 553 liraya mâl oldu bu ay yaptırmadım

O bayanla bi zamanlar yazışmıştım ama hiç testlerini almadım innovitayı ben n11'den alıyordum eskiden memnundum sonradan yenilemişler renk renk çıkarmışlar mavilisini almıştım 2 ay önce çok silik gösteriyodu daha almadım bende şimdi laboquick'e döndüm:)
Her ay bunlara da para gidiyo hayırlısıyla kalsakda sağlıklı bi şekilde
bi yumurta takibi yaptırayım dedim 553 liraya mâl oldu bu ay yaptırmadım
Zaten gün aşırı ilişki olsa teste gerek kalmaz illa denk gelir yumurtlama zamanına

Doğru dediniz allah vermeyince olmuyor umudum bitmek üzere

Umudun bitmemeli kardeşim
çok şükür çaresiz hastalığımız yok
Yaşını bilmiyorum ama daha genceciksin
Yıllarca bekleyenleri düşün onların psikolojileri dahada zor hele bide yaşları ilerleyenler için...
Üzücü bişey yaşadık aylardır bekliyoruz üzülüyoruz evet ama Allah böyle istediyse bizim iyiliğimiz içindir
Yaşayanlar için umut hep vardır , vâr olmalıdır
Belki önümüzde nice güneşler doğacak Allah 'ın lütfu sonsuzdur, biz istemeye devam edelim 🌹 sahip olduklarımıza binlerce kez şükür....
her gecenin bir sabahı vardır
Her kışın bir baharı vardır
Bizimde bigün baharımız gelecek inşaAllah

Back
X