- 29 Mayıs 2024
- 2.357
- 621
- 38
- 36
Bende boyle cikti laboquick ama erken gebelikte cok cok silik varla yok cikiyor negatif bence benim ki sabah tekrarla haber etOnu yarın sabah yapıcam canım var da heba etmeyim dedimbunu öğlen laboquick ile yaptım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende boyle cikti laboquick ama erken gebelikte cok cok silik varla yok cikiyor negatif bence benim ki sabah tekrarla haber etOnu yarın sabah yapıcam canım var da heba etmeyim dedimbunu öğlen laboquick ile yaptım
Olsun canım yap haber et buraya yazOnu yarın sabah yapıcam canım var da heba etmeyim dedimbunu öğlen laboquick ile yaptım
Yazarım tabiki zaten yarın kan vermeye gideceğimOlsun canım yap haber et buraya yaz
Benim reglim geçti normalde 1 marttı olmadım.Bende boyle cikti laboquick ama erken gebelikte cok cok silik varla yok cikiyor negatif bence benim ki sabah tekrarla haber et
Ee hadi inşallahBenim reglim geçti normalde 1 marttı olmadım.
Canım naptın çıktımı kan sonucun ?
Canım beta bakmadı doktor yarın başka yere gidicem anlamadım bende bugünde şunu yaptımCanım naptın çıktımı kan sonucun ?
Niye yapmadı be ne sacmaCanım beta bakmadı doktor yarın başka yere gidicem anlamadım bende bugünde şunu yaptım
Başka hastaneye gittim orda zar zor aldılar yapmıyoruz dedi. Aile hekimine uzağız mecbur hastaneye gitmem gerekiyordu sonunda yaptırdım ama sonuç çıkmadı ve hala regl olmadım….Niye yapmadı be ne sacma
He kan verdinde sonucu bekliyon yani canımBaşka hastaneye gittim orda zar zor aldılar yapmıyoruz dedi. Aile hekimine uzağız mecbur hastaneye gitmem gerekiyordu sonunda yaptırdım ama sonuç çıkmadı ve hala regl olmadım….
Evet zar zor 2.hastanede verdimHe kan verdinde sonucu bekliyon yani canım
Negatif canım.He kan verdinde sonucu bekliyon yani canım
Canin kac gun oldu yumurtlamadan sonraBaşka hastaneye gittim orda zar zor aldılar yapmıyoruz dedi. Aile hekimine uzağız mecbur hastaneye gitmem gerekiyordu sonunda yaptırdım ama sonuç çıkmadı ve hala regl olmadım….
Bugün 14.gün. Çatlamadan da 13Canin kac gun oldu yumurtlamadan sonra
Yumurtlama 20 subat catlama 22si yunurtlama ile 14ci gunCanin kac gun oldu yumurtlamadan sonra
Kaç aydır deniyordun canım sen?Hayırlısı olsun canım bir dahaki ay inşallah
Kaç aydır deniyordun canım sen?Yumurtlama 20 subat catlama 22si yunurtlama ile 14ci gun
Düşükten sonra 4 ay olmuştur herhalde demiyorum bu ay ciddi anlamda denedim ovulasyonla.ilk gebeliği mi de ovulasyon ile kaldimKaç aydır deniyordun canım sen?
Ya aklıma kötü şeyler geliyor tüpler kapalı olabilir mi benimDüşükt
Düşükten sonra 4 ay olmuştur herhalde demiyorum bu ay ciddi anlamda denedim ovulasyonla.ilk gebeliği mi de ovulasyon ile kaldim