O gün ilişki yaşamıştım ama bıgun testim negatif çıktı ve regl de olmadım allahım kafayı yemek üzereyim gerçekten sizi de rahatsız ediyorum11yumurtlama 12. Gün çatlamış canim

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O gün ilişki yaşamıştım ama bıgun testim negatif çıktı ve regl de olmadım allahım kafayı yemek üzereyim gerçekten sizi de rahatsız ediyorum11yumurtlama 12. Gün çatlamış canim
Hiç değişmez mi? Emin misiniz? Adetin 10. Günü yumurtlama oldu 29.gün tekrar adet oldum. Yumurtlamadan 19 gün sonra yani..Adet gununden tam 14 gun once yumurtlama olur. Bu hic degismez rahim kurulu saat gibi calisir.
Merhaba oluyor mu yani brkleyeyimmiHiç değişmez mi? Emin misiniz? Adetin 10. Günü yumurtlama oldu 29.gün tekrar adet oldum. Yumurtlamadan 19 gün sonra yani..
Sanki beklemeyip napacam ki ......Hiç değişmez mi? Emin misiniz? Adetin 10. Günü yumurtlama oldu 29.gün tekrar adet oldum. Yumurtlamadan 19 gün sonra yani..
Durumunuzun ne olduğunu bilmiyorum yorum yapamayacağım. Tek bildiğim yumurtlama günü sabit değil. 28günde 1adet oluyorum hep. Ama yumurtlama geçen ay 10. Günde olmuşken bu ay daha yumurtlama olmadı. En garantisi ovulasyon testiMerhaba oluyor mu yani brkleyeyimmi
Ben ovulasyon testi yaptım adetim düzensizdir adetten 11 gün sonra yumurtlama oldu ve yumurtlam üstünden 14 gün geçti ne gebelik var ne de adet ne olacak şimdiDurumunuzun ne olduğunu bilmiyorum yorum yapamayacağım. Tek bildiğim yumurtlama günü sabit değil. 28günde 1adet oluyorum hep. Ama yumurtlama geçen ay 10. Günde olmuşken bu ay daha yumurtlama olmadı. En garantisi ovulasyon testi
Adet olmanız gereken tarih ne? 14güne takılmayın siz. Olmanız gereken adet tarihi 3 gün geçince idrar testi yapın benceBen ovulasyon testi yaptım adetim düzensizdir adetten 11 gün sonra yumurtlama oldu ve yumurtlam üstünden 14 gün geçti ne gebelik var ne de adet ne olacak şimdi
Adetim düzensiz oluyor hep bilmiyorum ki aradı sürekli değişiyor öyle çıkmazdayım ki sormayınAdet olmanız gereken tarih ne? 14güne takılmayın siz. Olmanız gereken adet tarihi 3 gün geçince idrar testi yapın bence
Adet gununden tam 14 gun once yumurtlama olur. Bu hic degismez rahim kurulu saat gibi calisir.
^^bende pkovar o yuzden bole abuk subuk 11 gun sonra yada 17 gun sonra adet oldugum gunlerde oldu. lakın nnormal duzenı 28 olup yıllardır sasmayıp 12. gun ya da 18. gun yumurtlaması olan cok kısı gordum gercek hayatta cevremde :)) 14 16 arası kalıbı vardır her yerde bu yazar dogru ama artık su testler cok sık kullanıldıgından cesıtlı zamanlarda olanların örneklerını okuyoruz burda. herkes hormon bozuklugu yada adet duzensızlıgı yasamıyor dımı sonucta^^ dogru dıyosun.Valla hiç imkansız değil arkadaşımda adet bitince iki gün sonra yumurtluyor ama otuz bir günde bir adet oluyo herkesin yumurtlama günü farklı doktorada sordum gayet normal bişey bu dedi
Geçen ay ne zamsn adet oldunuz?Adetim düzensiz oluyor hep bilmiyorum ki aradı sürekli değişiyor öyle çıkmazdayım ki sormayın
Martın 20 sinde oldum nisanın 5 inde de ovulasyonda pik gördümGeçen ay ne zamsn adet oldunuz?
Mart 20 den önce de ocağın 23 ünde olmuştum regl yani çok düzensizGeçen ay ne zamsn adet oldunuz?
Gerçekten çok düzensiz 2ayda bir olmuşsunuz. siz bence en azından bşr hafta on gün bekleyin test yapmak içinMart 20 den önce de ocağın 23 ünde olmuştum regl yani çok düzensiz
Allah razı olsun yardımlarınız için sağolun çıkmazdayım demiştimGerçekten çok düzensiz 2ayda bir olmuşsunuz. siz bence en azından bşr hafta on gün bekleyin test yapmak için
Düşüğün üstünden 6 ay geçti bu ay olacağına inanmıştım çok sıkı takip ediyordum neden olmadı bilmiyorum ağlamaktan uyuyamadım gece nolur biri şu yüzden olmadı desin moralim çok kötü
Allah razı olsun cevabınız için inanın ki içim yanıyor allah sabır versin hepimize öyle zor bir durum ki çok umutlanmıştım bugun test negatif çıkınca tuvaletten çıkamadım ağlayıp durdum çok psikolojim bozuldu dua etmeden uyuduğum tek gece yok bizim gibi olab herkeese nasip etsin allah bununla sınanmasın kimse çok zor 2 aylık bebeğimi kalp atışı durduğu için aldılar benden gözümden giitmiyor hayali vardır tabiki herşeyde bir hayır allah göstersin hayrını hepimize çok üzgünüm dostlarSeni iyi anlıyorum bende 11 ay önce kürtaj oldum bak o zamandan beri bende hamile kalamıyorum☹ yakında 1 sene olacak mayısta ve ben 10 aydır ovulasyonla her ay takip edip pikleri görmeme rağmen olmadı
Bu psikolojiyi yaşayan bilir her ay o umutla bekleyip aynı hüsranı görmek çok zor
ama illa bi neden olmak zorunda değil Allah isteyince olacak çünkü bizim isteğimize bağlı değil demekki böyle düşünelim vardır bunda da bir hayır ..bende bazen üzülüp ağlıyorum ama Allah büyüktür bigün nasip edeceğine inan sende
O zaman açın bi test satan sayfalarda ki insanların gebe kalanların röportajlarına bakın 28-32 gün arası adet görenler hep 8.günü 12.gün veya 20.27.gün arası bir sürü yumurtlama gören var doktoruma güvenirim trakyanın en iyi kadın doğumcusu denebilir ümit ekmen. Doğudan çocuğu olmayanlar dahi geliyor. Pko da yok tüm muayenemi oldum internette de araştırma yapınca kişiye göre bu yumurtlama gününün geç veya erken olabileceği çıkıyor. Amacım iddalaşmak değil ama bu olabiliyor başıma geldi arkadaşımda da erkenn oldu herkes ona göre alsın testle öğrensin
Allah razı olsun cevabınız için inanın ki içim yanıyor allah sabır versin hepimize öyle zor bir durum ki çok umutlanmıştım bugun test negatif çıkınca tuvaletten çıkamadım ağlayıp durdum çok psikolojim bozuldu dua etmeden uyuduğum tek gece yok bizim gibi olab herkeese nasip etsin allah bununla sınanmasın kimse çok zor 2 aylık bebeğimi kalp atışı durduğu için aldılar benden gözümden giitmiyor hayali vardır tabiki herşeyde bir hayır allah göstersin hayrını hepimize çok üzgünüm dostlar
Evet bende kürtaj oldum kürtajdan 25 gün sonra doktor kontrolune gittim herşey iyi yumurtalıklar falan baktılar iyi dediler hormon testi falan yapmadılar yolladılar 45. Günde de adet oldum hamile kalmadan önce gitmiştim ben hormon testine normaldi herşey denediğim ilk ayda hamile kalmıştım. Kürtajdan sonra herkes daha kolay diyor ama yalan hala olmadı bak 5 ay bitti çöktüm vallahiSendende razı olsun kardeşim amin Allah daha kötüsünü yaşatmasın bize
çok şükür en azından daha ilerleyen aylarda yaşamadık yoksa o zaman çok daha üzülürdük bende 2,5 aylıkken kürtaj oldum
Şu testlerde negatifi görmek nasıl yıkar insanı bilirim aslında kendimizi tutabilsekde test yapmasak en güzeli o sabretsek en azından adet günümüz geçene kadar
Sende kürtaj oldun heralde kürtaj sonrası bütün kontrollerini muayeneni oldun değilmi