Adet sonrası hamile kalan var mı

Ben bu ay reglim bittikten 4 gün sonra yumurtlama yaşadım erken yumurtlama olabiliyor. Sizinki yerleşme kanaması da olabilir ya yumurtlama döneminde yumurtlama kanaması da olabiliyor
Merhaba bu ay bende 2-5 mart arası 4 gün adet gördüm. Bugün adet biteli 3 gün oluyo ovulasyon testi baya koyulaşmış yani ya akşam ya da yarın sabah yumurtlama olacak gibi. Adet döneminden hemen sonra rahim toplar mı bu kadar hızlı yumurtlama olur mu acaba

Merhaba hanımlar bende bişey danışmak istiyorum 1 martta düşük yaptım kimyasal gebelikti parça falan düştü 4 gün sürdü kanamam sonra geçti 11 martta peçeteye silince pembe leke geldi 1 gün falan sürdü ama sildikçe geliyordu birde ağrım oldu bel ve kasık ağrısı ara ara vuruyor hâlâ hamile olabilir miyim tekrardan çünkü kanamam bitince hergün değerlendirdik

Kızlar normalde 28 29 günde bir adet görürüm yumurtlamam da 13 Veya 14.günlerde olur. Bu ay doktorumun verdiği bi takviyeyi kullanıyorum. Dün adetimin 14 günüydü yani tam yumurtlama zamanlarım. Bir kanama yaşadım 2 3 saat kadar sürdü sildikçe peçeteye geldi kahverengi pembe renkte. İlk kez yaşadım böyle bir şey. Hafif de sancım vardı daha sonra azaldı. Bugün kanama yok fakat hala hafif sancı var adet sancısı gibi. Yerleşme kanaması olabilir mi? Adetten sonra hamile kalma şansım var mı?
Yerleşme de olabilir takviyenin verdiği etki de olabilir hatta yumurtlama kanaması da olabilir🤷🏻‍♀️ ilişki üzerinden kaç gün geçti ? 15 gün geçtiyse gebelik oluşmuş olabilir tabi ki

Hayırlı olsunn 🌸 şimdi baktım yazılara da demek ki o yerleşme lekesi geldikten beş gün sonra bile erken gebelikle cıkmamıs. Tamamen yerleştikten sonra mı hcg yükseliyo acaba 🤔
O yerleşme olmayabilir ama yumurtlama kanaması da olabilir. O zaman sadece döllenme olmuştur ilişkiye girdim çünkü değerlendirdim O günü. Adet tarihime 2 gün kala öğrendim hamile olduğumu çok net çıktı testte kanda da 138 çıktı

Back
X