• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon-adet

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
biraz önce test yaptım negatif çıktı ama adette olmadım. Çok üzgünüm niçin böyle oldu ilk gebeliğimi de yumurtlama testiyle Takip edip o günleri değerlendirerek hamile kalmıştım kalbi durduğu için kürtaj oldum hormanlarımda bir sorun çıkmamıştı o dönem de üzerinden 6 ay geçti bu ay da yumurtlama testi yapıp o gün ilişki yaşamıştık bıgun tam 14 gün oldu test niye negatif lütfen fikri olanlar yazsın çok üzgünüm şuan nir çoçuğum olsun Çok istiyorum

biraz önce test yaptım negatif çıktı ama adette olmadım. Çok üzgünüm niçin böyle oldu ilk gebeliğimi de yumurtlama testiyle Takip edip o günleri değerlendirerek hamile kalmıştım kalbi durduğu için kürtaj oldum hormanlarımda bir sorun çıkmamıştı o dönem de üzerinden 6 ay geçti bu ay da yumurtlama testi yapıp o gün ilişki yaşamıştık bıgun tam 14 gün oldu test niye negatif lütfen fikri olanlar yazsın çok üzgünüm şuan nir çoçuğum olsun Çok istiyorum
Yumurtlama ile çatlama günü Ilişki buna dikkat ettinizmi birde düşünmeyecek mişsin stres olmayacakmışız oda biraz zor

Adetiniz geçsin öyle yapın ben 3 defa denedim ovilasyon olmadı bebek
Adetimin günü giç tutmuyor ki bilmiyorum nezaman olacağım hep değişiyor ama tam 14 gün önce yumurtlama pik gördüm testte bugun gebelik testi yaptım çıkmadı çok ümitsizim artık

Adetimin günü giç tutmuyor ki bilmiyorum nezaman olacağım hep değişiyor ama tam 14 gün önce yumurtlama pik gördüm testte bugun gebelik testi yaptım çıkmadı çok ümitsizim artık
Öyle düşünme benimde yarın günüm belirtisi var adetimin benimde moralim bozuk

Yumurtlama ile çatlama günü Ilişki buna dikkat ettinizmi birde düşünmeyecek mişsin stres olmayacakmışız oda biraz zor
Yolladığım resim de ki çift tik günü ilişkiye girdik ve 2 gün sonrası neden olmadı çok üzgünüm kendimi bugüne bağlamıştım olmadığını görünce yıkıldım

Eklentiler

• 73925412-5331-48C6-BEED-12BDE78D4F24.webp
    73925412-5331-48C6-BEED-12BDE78D4F24.webp
    40,1 KB · Görüntüleme: 31
Öyle düşünme benimde yarın günüm belirtisi var adetimin benimde moralim bozuk
Düşüğün üstünden 6 ay geçti bu ay olacağına inanmıştım çok sıkı takip ediyordum neden olmadı bilmiyorum ağlamaktan uyuyamadım gece nolur biri şu yüzden olmadı desin moralim çok kötü

Yolladığım resim de ki çift tik günü ilişkiye girdik ve 2 gün sonrası neden olmadı çok üzgünüm kendimi bugüne bağlamıştım olmadığını görünce yıkıldım
Çatlamayi bulamadinmi yumurtlama zamanı havucu çok yiyorum ben

Eklentiler

• E4F10C8A-0A0C-4B6D-A51B-DD8A8DA21F29.webp
    E4F10C8A-0A0C-4B6D-A51B-DD8A8DA21F29.webp
    45 KB · Görüntüleme: 36
Yumurtlama gununu yanlis hesaplamis oluyor o zaman hormon dengeszligi veya pco vardir. Bu dedigim kanitli bsy cunku arastirabilirsin doktorun bilmemesi sasirtici
tekrar merhaba aklıma takılan birşey var lütfen yardımcı olun hala regl olmadım akıntı vs hiçbir belirti yok gebelik testim de negatif çıktı yumurtlama olalı 14 gün oldu nerde yanlışlık var anlamıyorum. Yumurtlama olup adet görmemek oluyor mu? Bilgisi olanlar akıl versin lütfen

tekrar merhaba aklıma takılan birşey var lütfen yardımcı olun hala regl olmadım akıntı vs hiçbir belirti yok gebelik testim de negatif çıktı yumurtlama olalı 14 gün oldu nerde yanlışlık var anlamıyorum. Yumurtlama olup adet görmemek oluyor mu? Bilgisi olanlar akıl versin lütfen
Evet oluyor pko de öyle hamile kalan okudum internette catlama gününü belirledinizmi

Evet oluyor pko de öyle hamile kalan okudum internette catlama gününü belirledinizmi
Size gönderdiğim görselde çift tık sonrası 3 gün değerlendirdik çatlama günü çift tık olduğu günler olmuyor mu siz pko değilim ben ama bilmedim nasıl yani

Size gönderdiğim görselde çift tık sonrası 3 gün değerlendirdik çatlama günü çift tık olduğu günler olmuyor mu siz pko değilim ben ama bilmedim nasıl yani
Canım rengi açılacak çatlama günü demedilermi sana yumurtlamayı göreceksin çatlaması için devam edeceksin teste

Canım rengi açılacak çatlama günü demedilermi sana yumurtlamayı göreceksin çatlaması için devam edeceksin teste
Lütfen görsele bakım bir akıl verirmisiniz ben nerde hata yapıyorum

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    20,4 KB · Görüntüleme: 27
Secemedim tam en ikisi koyu renk olmayacak catlayinca rengi acilacak canım
11. Günde çift koyu çizgiyi görmüştüm akşamına tekrar yaptım silik gibiydi bir bakarmısınız lütfen

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    36,5 KB · Görüntüleme: 21
Back
X