Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Adetim çok düzensizdir ilk bebeğimi düşükle kaybettim yumurtlama takibi yapıyordum adetim bitti 11. Gün yumurtlama oldu değerlendirdik yarın tam 14. Gün test yapsam sonuç çıkar mı begatif çıkıcak diye öyle korkuyorum ki test bile yapamıyprım şütfen nir akıl verinAdet gununden tam 14 gun once yumurtlama olur. Bu hic degismez rahim kurulu saat gibi calisir.
Test yapsanız muhakkak çıkar varsa ama bence o kadar beklemişsiniz 1 gün daha bekleyin derim benAdetim çok düzensizdir ilk bebeğimi düşükle kaybettim yumurtlama takibi yapıyordum adetim bitti 11. Gün yumurtlama oldu değerlendirdik yarın tam 14. Gün test yapsam sonuç çıkar mı begatif çıkıcak diye öyle korkuyorum ki test bile yapamıyprım şütfen nir akıl verin
14gün yazıyor ama benim adetim düzenli otuzda bir adetten bir hafta önce yumurtlama görüyorum yani herkeste değişiyorMerhabalar bu ay yumurtlama takibiyle çift tık gördüm ve gğnleri değerlendirdik yarın tam 14 gün olacak. Acaba her yumurtlama dan sonra mutlaka 14 gün içinde mi adet görülüyor? Yoksa bu da yumurtlama taihi gibi değişiyor mu lütfen bilgi veriniz..
Sen 12.gün test yapsan gebelik çıkardı varsa14gün yazıyor ama benim adetim düzenli otuzda bir adetten bir hafta önce yumurtlama görüyorum yani herkeste değişiyor
Oyle bsy imkansiz tabi iki kere yumurtlamiyorsan ayda. istersen senede 1 kere adet ol yine 14 gun oncesi yumurtlama gunun olur. Adet gecikir gecikmez degil aslinda yumurtlama gec olur ve ya erken olur.14gün yazıyor ama benim adetim düzenli otuzda bir adetten bir hafta önce yumurtlama görüyorum yani herkeste değişiyor
Adetiniz geçsin öyle yapın ben 3 defa denedim ovilasyon olmadı bebekAdetim çok düzensizdir ilk bebeğimi düşükle kaybettim yumurtlama takibi yapıyordum adetim bitti 11. Gün yumurtlama oldu değerlendirdik yarın tam 14. Gün test yapsam sonuç çıkar mı begatif çıkıcak diye öyle korkuyorum ki test bile yapamıyprım şütfen nir akıl verin
Valla hiç imkansız değil arkadaşımda adet bitince iki gün sonra yumurtluyor ama otuz bir günde bir adet oluyo herkesin yumurtlama günü farklı doktorada sordum gayet normal bişey bu dediOyle bsy imkansiz tabi iki kere yumurtlamiyorsan ayda. istersen senede 1 kere adet ol yine 14 gun oncesi yumurtlama gunun olur. Adet gecikir gecikmez degil aslinda yumurtlama gec olur ve ya erken olur.
Ben 30 günde oluyorum 15. gün oluyor Yumurtlama 17. gün çatlama oluyor ovilasyon testinde 2 defa yaptım hep aynı çıktıOyle bsy imkansiz tabi iki kere yumurtlamiyorsan ayda. istersen senede 1 kere adet ol yine 14 gun oncesi yumurtlama gunun olur. Adet gecikir gecikmez degil aslinda yumurtlama gec olur ve ya erken olur.
Yumurtlama gununu yanlis hesaplamis oluyor o zaman hormon dengeszligi veya pco vardir. Bu dedigim kanitli bsy cunku arastirabilirsin doktorun bilmemesi sasirticiValla hiç imkansız değil arkadaşımda adet bitince iki gün sonra yumurtluyor ama otuz bir günde bir adet oluyo herkesin yumurtlama günü farklı doktorada sordum gayet normal bişey bu dedi
Ben 2 defa yumurtlama da duydum aslı var mıdır bilmiyorumYumurtlama gununu yanlis hesaplamis oluyor o zaman hormon dengeszligi veya pco vardir. Bu dedigim kanitli bsy cunku arastirabilirsin doktorun bilmemesi sasirtici
O zaman açın bi test satan sayfalarda ki insanların gebe kalanların röportajlarına bakın 28-32 gün arası adet görenler hep 8.günü 12.gün veya 20.27.gün arası bir sürü yumurtlama gören var doktoruma güvenirim trakyanın en iyi kadın doğumcusu denebilir ümit ekmen. Doğudan çocuğu olmayanlar dahi geliyor. Pko da yok tüm muayenemi oldum internette de araştırma yapınca kişiye göre bu yumurtlama gününün geç veya erken olabileceği çıkıyor. Amacım iddalaşmak değil ama bu olabiliyor başıma geldi arkadaşımda da erkenn oldu herkes ona göre alsın testle öğrensinYumurtlama gununu yanlis hesaplamis oluyor o zaman hormon dengeszligi veya pco vardir. Bu dedigim kanitli bsy cunku arastirabilirsin doktorun bilmemesi sasirtici
Uydurma bsy de soylemiyorum aslinda acip bakmasi gereken kisi sensin ama bu yasina kadar boyle bilmissin bence dogrusunu bilmesen de bir mahsuru yok bu saatten sonra.O zaman açın bi test satan sayfalarda ki insanların gebe kalanların röportajlarına bakın 28-32 gün arası adet görenler hep 8.günü 12.gün veya 20.27.gün arası bir sürü yumurtlama gören var doktoruma güvenirim trakyanın en iyi kadın doğumcusu denebilir ümit ekmen. Doğudan çocuğu olmayanlar dahi geliyor. Pko da yok tüm muayenemi oldum internette de araştırma yapınca kişiye göre bu yumurtlama gününün geç veya erken olabileceği çıkıyor. Amacım iddalaşmak değil ama bu olabiliyor başıma geldi arkadaşımda da erkenn oldu herkes ona göre alsın testle öğrensin
Benim ablaminda öyleymiş gününde adet oluyor geç yumurtluyordu 10 yıl sonra oldu birde kafamdan attim oldu dediO zaman açın bi test satan sayfalarda ki insanların gebe kalanların röportajlarına bakın 28-32 gün arası adet görenler hep 8.günü 12.gün veya 20.27.gün arası bir sürü yumurtlama gören var doktoruma güvenirim trakyanın en iyi kadın doğumcusu denebilir ümit ekmen. Doğudan çocuğu olmayanlar dahi geliyor. Pko da yok tüm muayenemi oldum internette de araştırma yapınca kişiye göre bu yumurtlama gününün geç veya erken olabileceği çıkıyor. Amacım iddalaşmak değil ama bu olabiliyor başıma geldi arkadaşımda da erkenn oldu herkes ona göre alsın testle öğrensin
Evet doğru bildiğime eminim yanlış olsa hamile kalmazdım bu şekilde. Yinede teşekkür ederim dediğin şey bi standart hatta takvim uygulamaları da aynı şekilde ama ovulasyon testi deneyenler takvimle uyumadığını görebilir. Herkes istediği doğru ile denesin Allah gönlüne göre versin inşallahUydurma bsy de soylemiyorum aslinda acip bakmasi gereken kisi sensin ama bu yasina kadar boyle bilmissin bence dogrusunu bilmesen de bir mahsuru yok bu saatten sonra.
Yalan söyleyecek halim yok tabi ki ama bi olgu tutturmuşlar geç yumurtlama görenide erken görenide umutsuzluğa sevk ediyorlar her kadının farklı hormonları değişik. Ablanda yaşamış bilir doğruluğunu. Allah kimsenin kucağını boş bırakmasınBenim ablaminda öyleymiş gününde adet oluyor geç yumurtluyordu 10 yıl sonra oldu birde kafamdan attim oldu dedi
Sadece insanlari yanlis bilgilendiriyorsun tibbin kanitlanmis dogrularini evirip cevirerek. Iyi gunler tatlimEvet doğru bildiğime eminim yanlış olsa hamile kalmazdım bu şekilde. Yinede teşekkür ederim dediğin şey bi standart hatta takvim uygulamaları da aynı şekilde ama ovulasyon testi deneyenler takvimle uyumadığını görebilir. Herkes istediği doğru ile denesin Allah gönlüne göre versin inşallah
Asıl sen bişeye sürekli illa öyle diyerek insanları hasta psikolojisine sokuyorsun canım neyse illa geç yumurtlama gören ve adetini zamanında olan biri görür katılır yoruma iyi günler canımSadece insanlari yanlis bilgilendiriyorsun tibbin kanitlanmis dogrularini evirip cevirerek. Iyi gunler tatlim
Amin inşallahYalan söyleyecek halim yok tabi ki ama bi olgu tutturmuşlar geç yumurtlama görenide erken görenide umutsuzluğa sevk ediyorlar her kadının farklı hormonları değişik. Ablanda yaşamış bilir doğruluğunu. Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın