- 14 Ekim 2007
- 409
- 3
- 39
arkadaşlar bu testi yapan arkadaşlar yardım etsin lütfen.
bugün ovülasyon testi aldım eczaneden. ilk 10 dk tek çizgiydi ancak 20 dk sonra çift çizgi oluştu.anlamadığımdan aynı gün tekrar denedim. 15 -20 dk sonra yine çift çizgi oluştu.oysa ilk 10 dk da tek çizgiydi. oysa testte 10 dk dan sonraki sonuç değersizdir diyor sizde dikkat ettiyseniz.yani sonuç 10 dk bekledikten sonra pozitifse sonuç budur.negatf olmaz ama eğer 10 dk sonucunda sonuç negatifse daha sonra pozitf olabilir bu pozitif değildir demek isteniyor.
ben hala anlamadım 20 dk sonra neden pozitif oldu bende
yumurtlama zamanımmıydı onuda anlamadım.
gün aşırı beraber olmak gerektiği için sperm kalitesi açısından beraber de olamadık.
galiba kaçırdım yine bu ay
bilen varsa yardım lütfen.farkındayım çok uzun oldu.şimdiden teşekkürler
Merhaba,
Bende ovulasyon testi yapıyorum ve her zaman için 10 dk. sonundaki sonucu dikkate alıyorum. Eğer çıkan 2. çizgi en az ilk çizgi kadar koyu değilse, negatiftir. 10. dk. sonraki sonuçları dikkate alma bence.
Umarım yardımcı olmuştur. a.s.
ponaran çok teşekkür ederim. 10 dk içinde çizgi yokken 10 dk.dan sonra iki çizgide çok koyu ounca tereddütte kalmıştım.
sende böyle birşey yaşadın mı?
ben bu ay testi uyguladim ama sadece 7 gun. Yalniz ben sabah ilk idrarla uyguladim. yanlis mi yaptim simdi ? peki hamilelik testi ne zaman yapilir, ben onu da sabah ilk idrarla yapiyorum?
bu arada ovaluasyon testinde cizginin hemen hemen ayni oldugu gunu yakaladim ama yine de digeri kadar koyu degildi ama diger gunlere oranla koyuydu.
wondfo marka testım dun ve bugun pozıtıf cıktı yani guvenle kullanabilirsiniz:))))
yalnız unutmayın sabah ilk idrarla olmayacak ve en az 4 saat idrarınızı tutarak sıvı tuketmeyerek gün içinde yapacaksınız yoksa sonuc vermeyebilir
slm arkadaşlar. ovulasyon testi pozitif çıktığı gün yumurtlama olmuş anlamına mı geliyor?
ponaran çok teşekkür ederim. 10 dk içinde çizgi yokken 10 dk.dan sonra iki çizgide çok koyu ounca tereddütte kalmıştım.
sende böyle birşey yaşadın mı?
ponaran, peki bu test doğru gösteriyorsa şayet ilk seferde işe yarıyor mu? yapıpta sonuç alamayan var mı?