ovulasyan testi yapan var mı?

kızlar birşey sormak istiyorum benim gibi adetleri düzensiz kişiler için bu ovulasyon testleri ne kadar yarar sağlar acaba onların o digital aletlerindenmi alsam onlarda çok pahalı siklusum sürekli değiştiği için ne zaman başlayacağım hiç belli olmayacak ve buda doğruluk payını düşürcek öbür testlerin

nurayahmet cevabın için çok teşekkür ederim gerçekten çok yardımcı oldun sağol:))) hemen ebay e bakacağım

arkadaşlar bu testi yapan arkadaşlar yardım etsin lütfen.
bugün ovülasyon testi aldım eczaneden. ilk 10 dk tek çizgiydi ancak 20 dk sonra çift çizgi oluştu.anlamadığımdan aynı gün tekrar denedim. 15 -20 dk sonra yine çift çizgi oluştu.oysa ilk 10 dk da tek çizgiydi. oysa testte 10 dk dan sonraki sonuç değersizdir diyor sizde dikkat ettiyseniz.yani sonuç 10 dk bekledikten sonra pozitifse sonuç budur.negatf olmaz ama eğer 10 dk sonucunda sonuç negatifse daha sonra pozitf olabilir bu pozitif değildir demek isteniyor.
ben hala anlamadım 20 dk sonra neden pozitif oldu bende
yumurtlama zamanımmıydı onuda anlamadım.
gün aşırı beraber olmak gerektiği için sperm kalitesi açısından beraber de olamadık.
galiba kaçırdım yine bu ay
bilen varsa yardım lütfen.farkındayım çok uzun oldu.şimdiden teşekkürler

Merhaba,
Bende ovulasyon testi yapıyorum ve her zaman için 10 dk. sonundaki sonucu dikkate alıyorum. Eğer çıkan 2. çizgi en az ilk çizgi kadar koyu değilse, negatiftir. 10. dk. sonraki sonuçları dikkate alma bence.

Umarım yardımcı olmuştur. a.s.

ponaran çok teşekkür ederim. 10 dk içinde çizgi yokken 10 dk.dan sonra iki çizgide çok koyu ounca tereddütte kalmıştım.
sende böyle birşey yaşadın mı?

ben bu ay testi uyguladim ama sadece 7 gun. Yalniz ben sabah ilk idrarla uyguladim. yanlis mi yaptim simdi ? peki hamilelik testi ne zaman yapilir, ben onu da sabah ilk idrarla yapiyorum?
bu arada ovaluasyon testinde cizginin hemen hemen ayni oldugu gunu yakaladim ama yine de digeri kadar koyu degildi ama diger gunlere oranla koyuydu.

Ovulasyon testinde hiçbir zaman sabah idrarını önermiyorlar, yanlış bilmiyorsam LH seviyesi gün içinde yükselirmiş ve bu yüzden sabah idrarında negatif çıkabilirmiş.
Pozitif sonuç için çıkan 2. çizgininde en az diğer çizgi kadar koyu olması lazım.
hamilelik testi sabah idrarıyla yapılıyor.
a.s.

bende başlıyorum testlere haftasonu itibarıyla. benimkiler farklı bir marka... yeni tur yeni şans bu ay. Sen pozitifleri yakalamışsın süper, tebrikler!

slm arkadaşlar. ovulasyon testi pozitif çıktığı gün yumurtlama olmuş anlamına mı geliyor?

Selam,

Pozitif çıkması sürecin başlamış olduğu anlamına geliyor. Genelde 24- 48 saat içinde yumurtlama gerçekleşiyor diye biliyorum. Çalışmalara başlamak lazım yani Şeniz

ponaran çok teşekkür ederim. 10 dk içinde çizgi yokken 10 dk.dan sonra iki çizgide çok koyu ounca tereddütte kalmıştım.
sende böyle birşey yaşadın mı?

Ben öyle birşey yaşamadım ancak şöyle yapıyorum testi. İdrardan sonra sürekli gidip gelip bakmamak için testi evde çok gözümün önünde olmayan bir yere koyuyorum. 10 dk. sonra gidip bakıyorum. Çok bakınca yanılabiliyor insan çünkü:roflol:

Eğer sen iki çizgiyi 15. ya da 20. dakikada gördüysen dikkate alma. Ama 10 dk. sonunda çıktıysa, pozitiftir test. Umarım anlatabilmişimdir CADIARZU

ponaran, peki bu test doğru gösteriyorsa şayet ilk seferde işe yarıyor mu? yapıpta sonuç alamayan var mı?

işe yarıyormudan neyi kast ettin? Hamile kalmayı soruyorsan, bende henüz işe yaramadı malesef.:1no2:
Ben vücut ısımıda ölçüyorum ama daha bi sonuç alamadık.

ben ertesi gune kadar sakliyorum testleri, ne yapacaksam, koyulastikca mutlu oluyorum galiba

kızlar ben testlerden bişey anlayamadım 3 gün boyunca silikte olsa çigi çıktı ama 1 inde daha koyuydu.fakat biz günleri hiç boş geçmemeze rağmen sonuç bu ayda hüsran.

Bu ay serbest takılmaya karar verdim. ne ovulasyon testi, ne de takip çizelgesi dolduracağım.naniknanik
Kendimi serbest bırakmaya karar verdim, bakalım ne olacak:)
Bu haftasonu 1 düşük yapıp, sonrasında 1 sene kadar deneyen ve şu anda 4 aylık oğlu olan bir arkadaşımdan aldığım tavsiye:
ne zaman vazgeçtim, o zaman hamile kaldım dedi. :1shok:
Bakalım bir de böyle deneyeceğim.

kızlar merhaba,

ovulasyon kitlerini ben ingiltere'de görmüştüm.
Galiba buraya ithal eden de varmış.
isterseniz arayıp sorabilirsiniz.
Ayrıca evde yapılabilen kısırlık testleride varmış.
İnternet siteleri:

kızlarr ben çözemedim lütfen bana yardım edin.yaklaşık 1 haftadır ovülasyon testi yapıyorum yaptığım günden beri hep ilk çizginin yanında hafif silik bir çizgi çıktı bugün yine yaptım bu sefer tek çizgi vardı sadece yani ikinci çizgi hiç yoktu.yumurtlamıyormuyum acaba yaa..fisfisfis

Dünya'da satılan ovulasyon kitlerinden en iyisi babystart ürünleriymiş.
Ben bu konuda çeşitli firmalarla görüştüm.Babystart'ın satışı daha başlamamış ama ben ingiltere'den ürünün çok iyi olduğunu duymuştum.
www.jinetek.com

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…