ovulasyan testi yapan var mı?

a.s.kızlar bu testin maliyeti nedir ve içinde kaçtane oluyo ne marka kullanıyorsunuz merak ettim bilgilendirirseniz sevinirim.

benim kullandığım medi smart 27,50 ytl benim adetlerim 29 30 günde bir oluyodu o yüzden 12 14 16 günlerde yaptım 16.günde çıktı bence kolay bi yöntem çünkü ben 14 15 günden sonra bırakıyordum inşallah bu ay tutar

inşallah olur bu ay canım testin içinde kaç tane oluyor yani 1 kutu yetiyormu benim iki adet arası temiz kaldığım gün sayısı 23 mesela.

inşallah olur bu ay canım testin içinde kaç tane oluyor yani 1 kutu yetiyormu benim iki adet arası temiz kaldığım gün sayısı 23 mesela.

canım içinde 5 adet test var içinde yazıyo kaç günde bir adet olursan kaçıncı günde başlaman gerektiği yazıyo.benim 29 30 günde bir oluyodu 16. günde çıktı şimdi bekliyorum bakalım inşallah tutar.

bana yetmez... adetim düzensiz... gittigidiyordan aldım. wondo diye bi marka halaçift çizgiyi göremedim. belki benden kaynaklı bi sorundur aman ne biliyim... pek memnun değilim açıkçası... adetim düzzzensiz yumurtlama günümü bulmak için aldım ama hala bulamadımmmmmm...........

merhaba bayanlar
bu ay bende bu kitlerle en azından kaçıncı gün yumurtladığımı öğrenmek için deneyeceğim
bende wondofo aldım gg'dan 25 ytl ye 20 +2 gebelik testi var içinde
kullanan olarak benide aranıza alırmısınız

selam bende clear blue aldım onda güle yüz cıkıyor testı cıkarınca cıgılerıd egorebılıyorsunuz iki güne bir yapın dediler bana.2.günüm daha gülen yüüz goremedım ama cızgılerınden biri silik ..sanırım bu hep oluyor çizgilerin net olması gerek

Bende yumutlama testlerinden yaptim,15.çi gün çikti ,adetim bittikten sonra 10.gününden sonra başladim,15.çi günde çikti gerçi bende problem var galiba, işe yaramadi,marttan beri uğraşiyorum,gerçi eskisi gibi takmiyorum,doktorlar bir şey yok diyor,gerçektende birşey yok,artik olursa olur, olmazsa olmaz,ne yapayim taktiri ilahi allahim oğluma sağlikli ömür versin.

Ben medismart kullanıyorum.Çift çizgi olunca 24 veya 36 saat sonra yumurtlama oluyo. O zaman eşimle birlikte oluyoruz.Hazirandan beri kullanıyıorum ama hala bişey yok

cnm bnde medi smart kullandım ve 19 günde ikinci çizgi belirdi yan dün ama birinci kadar çok kırmızı değildi bugün gene yapcam dün ilişki oldu bakalım tuacakmı ne dersin

Son düzenleyen: Moderatör:
arkadaşlar merhaba bişey sorucam ben medi smart almıştım 5 adet 25 ytl ama gitti gidiyorda baktım 22 tanesi falan 25 ytl bunları kullanan varmı güvenlimi sizce bukadar uygun fiyata olunca bende alıcam bu ay ama güvenemiyorum memnun olan varmı acaba kullanıpta

Bende yeni aldım ateş ölçme yönteminin yanında deneyeceğim neyini anlamadın güzelim yardımcı olmaya çalışıyım bende 33 günde bir oluyorum aybaşının 16.günü başlayacağım ..8.gün erken değil mi?güzelim :1hug:

Selam Kızlars,
bende aranıza yeni katılıyorum..3 aylık evliyim yaklasık 2 hafta evvel son korunma hapımı kullandım 2 kasımda hastalandım. Hesaplayıcıya göre önümüzdeki 2-3gün yumurtlama dönemiymiş. Ama tabi bende nasıl olur o belli değil çünki şimdiye kadar regl dönemimin düzeni haptan dolayıydı, şimdi çok daha farklı olabilir..Saten hapı bırakır bırakmaz hamile kalabilmekte büyük bir şans olsa gerek ama ben yinede denemek istiyorum tabi.. Dün Eczaneden MediSmart Ovulasyon Testini aldim 2.çizgi cok hafifti bugün aynı saatte yine yapcam..Dün akşam belim ağrıdı bu sabah karnım azcık ağrıdı şimdi geçti yine acaba yumurtlamanın işaretimidir bu, bilmiyorum..belkide piskolojik bişiler hissetmeye çalışıyorum..
Buarada 2 haftadırda Folic Plus kullanmaya başladım..
Allah hepimizin gönlüne göre versin..

ya yine negativ cıktı yaaa.. Acaba ben bu ay yumurtlamicammı dersiniz? Akıntım ama sanki tam kıvamında gibi, dedim bugün heralde günü o şekil yani.. Acaba geçmi olacak yoksa biraz daha beklesemmi günü kaçırmaktanda korkuyorum aslında, ne dersiniz??

arkadaşlar bende medi smart test aldm bu ay bu ay ovulasyon dönemim 3-8 aralık gösteriyordu ben 1 inde yaptım akşam üzerine yapmıştım 2.çizgi silik ama onun ilk çzgiye yakın koyuluktaydı çokta silik değildi..ertesi gün yapmadım snrak gün yni ayın 3 ünde sabah ilk idrarla yaptım bu kez çizgi çok çok silikti..birde yarn yapıcam bkalım öğlenden sonra yaparım yarın ayın 4 ü şuanda yumurtlama zamanı içindeyim tarihlere göre ama bakalım test ne diycek bu arada ilişkimde gün aşırı şeklinde oluyor..ve gecen ay hormon ve prolaktin baktırmıştm hormon tahlili normalde prolaktinde 19 faladı sanırım öyle bi soruç çıkmıştı şuanda dostinex diye bi ilaçta kullanıyorum bakalım ne olucakk ????

bende aldım bu testlerden bu ay deniycem adetlerim düzensiz ne zaman yumurtladığımı bilmiyorum inşallah işe yarar

canım ben kaldım. sitede 3-4 kişi daha biliyorum kalan.
ama dikkat etmen gereken en önemli etken kaliteli bir marka ve son kullanım tarihinin geçmemiş olması. son kullanım tarihi geçenler hatta yaklaşmış olanlar bozuk olabiliyor, boşu boşuna uğraştırıyor bekleyip duruyosunuz çift çizgi çıksın diye. gg deki testlerede fazla itibar etmeyin derip , muhattap bulamıyosunuz. çok can sıkıyo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…