ovulasyan testi yapan var mı?

çok pahalı alamam valla... benim aldığımda 16 tane çubukvar. deniyorum. adetinden itibaren gün aşırı ilişkiye gir yeter... 450 ytl vermekçok bence...

selam. silik çizgiler negatif demek. denemeye devam et. silik olan çizginin koyu çıkması gerekiyor yada dahada koyu olması gerek. çift çizgiyi gördüğünde a vücut sıcaklığında 0,20 derece falan artmış olucak göreceksin. kolay gelsin canım. :CüvCüv:

ben adetin 10.günü yapmaya başladım silik çizgiler çıktı hep .16.gün sabah yaptım kopkoyu iki çizgi çıktı.poziitif diye sonra bidaha yapmadım.

ya bende yapıyorum hep ikinci çizgi silik... ne zaman yumurtlayacam ben yaaa...

kaç gündür aynı hep silik... bi çıksa... offf beklemek zor. acaba testmi yanlış galiba koyu çizgi çıkmadan ben bu teste inanamıycam... benim bugün 16. gündü. bide adetim düzensiz... prolaktinim yüksek ya acaba o yüzden yumurtlayamıyomuyum ben yaaa... psikopata bağlandım resmen...

17. gün!

ikinci çizgi hala silik...

ne zaman yumurtlayacam ben yaaa...

simeraycım merak etme, benim geçen ay 18. günde pozitif olmuştu yapmaya devam et bence, sabah ilk idrarla yapma ama, buarada ben ebay dan 50 tanesine 25 ytl civarı birşey vermiştim çok uyguna geliyor aklında olsun....

denemeye devam ediyorum. yrın eşim yok. inşallah yumurtlamam yaa... cuma akşamı gelcek ancak...

ebay ne arkadaşım? alışveriş sitesimi?

kızlar günaydınnnn
bende ovulasyon testi kullanıyorum bende gg den aldım 11 tane 18 ytl ydi sanırım.bede 10. gün civarı başladım. daha öncede farklı markalarıda kullandım. dikkat etemniz gerekn hergün aynı saatte yapmak, yapmadan 4 saat öncesine kadar çok sıvı tüketmemek, ve idrara çıkmamak. evet ikinci çizgi birinci ile aynı koyulukta veya daha koyu olduğunda sonuç pozitif ve bunu görünce 2 gün üstüste ilişki olmalı.....
biz böle uyguluyoruz.

denemeye devam ediyorum. yrın eşim yok. inşallah yumurtlamam yaa... cuma akşamı gelcek ancak...

ebay ne arkadaşım? alışveriş sitesimi?

evet alışveriş sitesi ben oradan alıyorum çok çok ucuza geliyor birde enson pre-seed diye bir kayganlaştırıcıdan bahsediliyordu ya bu sitede ondan da sipariş verdim, sen testini yapmaya devam ediyorsun sanırım, umarım herşey gönlünce olur, hepimizin gönlünce olsun herşey:))

Son düzenleyen: Moderatör:

handefecim evet aynı saatte ve hergün yapıyorum bende, gg den bende almıştım ama orada bile pahalı en uygunu ebay bence, benim ovulasyon her ay değişiyor yanlız şunu farkettim bir ay geç bir ay tam zamanında oluyor yani 14,19,15,17 günler yumurtlayabiliyorum, ateşlede doğruluyorum testi ama 5 ay oldu daha bir sonuca varamadım maalesef.... sizler ne zamandır deniyorsunuz?

selam arkadaşlar vücut ısısı ölçen varmı. ben yapıyorum
1.gün 36,30 13.gün 36,20
2. gün 36,20 14.gün 36,30
3.gün 36,20 15.gün 36,30
4.gün 36,20 16,gün 36,20 ( ovülasyon kiti çift çizyi)
5.gün 36,30 17.gün 36,40
6.gün 36,30 18.gün 36,50
7.gün 36,20 19.gün 36,60
8.gün 36,20 20.gün 36,50
9.gün 36,30 21.gün 36,50
10.gün 36,20 22.gün 36,40 (bugün biraz düştü)
11.gün 36,20
12.gün 36,20

vücut sıcaklığım düştü gibi arkaşlar. 36,90 larda olması gerekirdi. yumurtlamadım mı yoksa.yorum yaparmısınız

canım bende hem ateş ölçüyorum hemde ovulasyon testi yapıyorum. ama hala bi sonuç elde edemedim. ateşim hep 36.2 ovulasyonda da ikinci çizgi hep silik çıkıyo... gitti gidiyordan almıştım. test yanlış falan değildir inşallah...

bence senin yumurtlaman 17-18-19. günlerde olmuş olabilir... konunun uzmanı değilim ama ateşine göre öyle olabilir gibi geldi bana...
16. günde ovulasyon çıkmış... demekki lh ın yükselmeye başladı16. gün. ve sonraki günlerden birinde de yumurtlamış olman lazım.

selam simeray. adetlerin genelde kaç günde bir oluyor 30 günü geçiyorsa sende 17 18 19. günlerde falan yumurtayabilirsin. bence denemeye devam et. testin aynısından bende aldım . bende dediğim gibi 16. gün çift çizgi çıktı. sabah ilk idrarla saat 7,30 da yapıyordum hep.

ama ovulasyon testini sabah yapmayın diyorlar. lh hormonu öğleden sonra yükseliyormuş. fazla sıvı tüketmeden 4 saat idrara çıkmadan öğleden sonra yapın diyorlar. bende ona göre yapıyorum. 18 gün oldu yaaa... gerçi bugün daha yapmadım ama... hep ikinci çizgi silik çıkıyo... koyu çıkmadan ben bu teste inanmıycam galiba...

açelyacım bence sen 17 gün yumurtlamışsın, muhtemelen gebelik oluştuysa yumurtlamadan sonraki 8. gün cenin rahme düstüğünden bhcg üretilmeye başlıyor ve vücut ısısı progesteron hormonununda etkisiyle yükselmeye devam ediyor, bak bakalım 25 gün ısın birazdaha yükseliyormu eğer yükseliyorsa gebe kalmış olabilirsin ki jnşallah öyle olmuştur.görüşmek üzere

sen yapmaya devam et canım. ümidini kesme hemen ya.sen doğru zamanda yapıyorsun. benim öğlen falan yapma imkanım yok onun için sabah yapıyordum.

bugünki testi şimdi yaptım. yine silik yine silik... offf sıkıldım artık yaaa...

yumurtlamak istiyorum ben! acaba yumurtlmamda problemmi var? psikopata bağlandım...

sende gg den aldın galiba testi. adı wondfo muydu? senin yumurtladığını göstermişmiydi?

evet canım gg den aldım .markası yoktu. 12 tane si 19 muydu neydi öle bişi. 8 tanesini bu ay kullandım. valla loyu çift çizgi gördüm ama yumurtlamanın kesin kanıtımı bilemiyorum.

inşallah dediğin gibi olur canım . inşallah hamile kalırız. 4. ayımdayım artık paniklemeye başlıyorum.:1shok:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…