Ovulasyon testime bakar mısınız? Pik oldum mu ?

Doğrudur biliorum bu durumu arastirdim da ayni sabit cizgi cikiyo kaç gündür yani ne cok koyu ne cok silik ayni yinede testim cok diye regl zamanina kadar yapcam bakalim nolcak cunku çoğu kişi adet öncesi silik bile çizgi olmadigini yazmış rabbim hayırlı zamanda hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin cümlemize 🤲
Amin canım insallah testini atarmısın sana zahmet bakayım bende

Eklentiler

• IMG20241104145448.jpg
    IMG20241104145448.jpg
    127,8 KB · Görüntüleme: 49
Arkadaşlar merhaba. Ben yeni klomen kullanmaya başladım günde 2 kez sabah akşam olarak kullanıyorum yarın son. Sat cumartesi günü. Dün çok fazla akıntım vardı ve ben se ovulasyon testi alıp testi yapmak istedim klomen bazen erken yumurtlama yapabiliyor diye denedim. Bugün düne göre daha az akıntım var. üstteki dün gece yaptığım alttaki de az önce yaptım yumurtlama olmuş mu çatlamış mi anlam veremedim yardımcı olursanız sevinirim 🫶

Eklentiler

• 1000065797.jpg
    1000065797.jpg
    49,8 KB · Görüntüleme: 46
Arkadaşlar merhaba. Ben yeni klomen kullanmaya başladım günde 2 kez sabah akşam olarak kullanıyorum yarın son. Sat cumartesi günü. Dün çok fazla akıntım vardı ve ben se ovulasyon testi alıp testi yapmak istedim klomen bazen erken yumurtlama yapabiliyor diye denedim. Bugün düne göre daha az akıntım var. üstteki dün gece yaptığım alttaki de az önce yaptım yumurtlama olmuş mu çatlamış mi anlam veremedim yardımcı olursanız sevinirim 🫶
Walla bende tam bilmiorum bildigim iki cizgide ya ayni koyulukda yada t daha koyu olunca catlamak uzere diyolar ertesi gun ise t silik olursa koyudan sonra catladi diyolar tam takip yapilinca daha net anlaşılıyor senin testte idrar cok gibi ustteki sivi alimi ve wc durumunada dikkat etmelisin ayni saatte yapmalısın sabah 10 aksam 8 arası yapilmaliymis net almak icin kullanim kılavuzuna gore kullanilmaliymis yarin tekrar yap bence bide bi gun dur bi gun iliski yada iki gun mola halinde iliski öneriliyor inşallah tez zamanda nasip olur isteyen herkese 🤲

Bide catlatma iğnesi yapmicakmisin ve doktor kontrolünde almiomusun klomeni ?

Bunumu kullandınız ben bunu kullanıyorum

Eklentiler

• IMG20241109144150.jpg
    IMG20241109144150.jpg
    122,1 KB · Görüntüleme: 17
  • IMG20241109144150.jpg
    IMG20241109144150.jpg
    122,1 KB · Görüntüleme: 17
Bence o gün olmuş ya ben de bence ovulasyon testi ve folik asit kullanarak hamile kaldım bu kdr koyu bile değildi benim ve 7+3 hamileyim folik asit ve ovulasyon testini ilk defa kullandım ve kullandığım ay hamile kaldım
Yazinizi yeni gordum walla bakalim ben folik asit kullanmadigim tek ay hamile kaldim komik olani kendiliginden ve kendiliginden de ogrendim 3 gun sonra düştü oyuzden bu ay kullanmadan denedim yarinda test yapcam unutmazsam son 3 gun kala adete az cok belli eder die düşünüyorum

X