ovulasyan testi yapan var mı?

bu ovülasyon testleri bende bir işe yaramadı.5 test de - çıktı.çok da kaliteli gelmedi bana.tecrübemi paylaşmak istedim.

:eek:arkaradaşlar acil cevap lütfen dün testi ilk defa aldım ve yaptım çift çizgi çıktı ama çok hafif silik sabah daha koyuydu akşam yaptım baya bi hafiflemiş çizgi bunun anlamı nedir? ne yapmalıyım

:eek:arkaradaşlar acil cevap lütfen dün testi ilk defa aldım ve yaptım çift çizgi çıktı ama çok hafif silik sabah dahaolayım. yuydu akşam yaptım baya bi hafiflemiş çizgi bunun anlamı nedir? ne yapmalıyım

selam
bende kullanan bırısı olarak yardımcı olaayım. ovulasyona yakın gunlerde cizgiler sılık de olsa cıkıyor. ama bu pozıtıf anlamına gelmez. pozitif olması için test çizgisi ıle kontrol çizgisinin aynı koyulukta olması lazım yada test çizgisinin daha koyu olması lazım. aksi halde sonuc negatıftır. bende zaman zaman bu sorunu yasafıgım için artık kendım yorumlamak yerıne digital olanını sipariş ettım. yorumuda ona bırakıyorumhihoyyyt

merhaba berru ben clear blue testini kullanıyorum ama hala bulamadım yumurtlama günümü.adetimin 10.günü yaptım12.günü yaptım.14. ve 16. günü yaptım hala bulamadım.testler de azaldı 3 tane kaldı bu ay verdiğim para boşuna gitcek galiba hala bulamadım çünkü.

selam kızlar . ovülasyon kiti kullanıyorum bugün adetimin 16.günü kopkoyu iki çizgi çıktı. ayrıca sabah vucüt sıcaklığımda 0,40 derece artış olmuş 36,20de giderken 36,60 a çıkmış. öyleyse yumurtladımmı demek oluyor bu. bide hergün ilişkinin sakıncası varmı gebe kalma açısından. gün aşırı değilde hergün yani. şansımızı azaltırmı.

evet yumurtlama günün canim.
48 saatte bir ilişkiye girmek sperm kalitesi açısından önemli. 48 saat bekleyince daha verimli oluyor zatan sperm vücudda 48-72 saat yaşabiliyor. yumurtada aynı şekilde yani 1 gün arayla yapabilirsin benem doktorum ilişki takvimini öyle hazırladı.
bide eşinin ve sağlığı açısındanda önemli yorgunluk her gün banyo ilişkiden sonrabanyo nereye kadar canım.:eek: benim eşim artık son zamanlar iyice sıkılmaya başladı 1 saat bekleme olaylarından yazık aşkıma.
sana başarılar canım hamiş haberlerini bekliyoruz.:eek: :emir_bebek: :emir_bebek: :emir_bebek: :emir_bebek: :emir_bebek: :emir_bebek:

kızlar bende sipariş ettim gelecek ovulasyon testi. bakalım deniycem. ama adetim geçeli 12 gün oldu. acaba uygulamak için geç mi kaldım? gerçi benim adetim düzensiz. genelde hep geç oluyorum ama yinede gelsin deniycem. yine de boş geçmemek çalışmak lazım :)

kızlar bende sipariş ettim gelecek ovulasyon testi. bakalım deniycem. ama adetim geçeli 12 gün oldu. acaba uygulamak için geç mi kaldım? gerçi benim adetim düzensiz. genelde hep geç oluyorum ama yinede gelsin deniycem. yine de boş geçmemek çalışmak lazım :)

selam. adetin 12. günündeysen pekde geç kaldın sayılmaz. bence dene. gitti gidiyorda 22 tane kit 25,90ytl idi. çokta uygun hemde yeteri kadar kit var. inşallahh hamile kalırsın canım en kısa sürede.

selam. adetin 12. günündeysen pekde geç kaldın sayılmaz. bence dene. gitti gidiyorda 22 tane kit 25,90ytl idi. çokta uygun hemde yeteri kadar kit var. inşallahh hamile kalırsın canım en kısa sürede.

saol canım... bende ondan sipariş ettim.
bakalım gelsinde yapıcam... yarın gelir diye bekliyorum bende. cumartesi kargo geliyo di mi? çalışcaz da çok da sıcak hava kızlar...
inşallah isteyen herkese bol bol bebişler olsun...

saol canım... bende ondan sipariş ettim.
bakalım gelsinde yapıcam... yarın gelir diye bekliyorum bende. cumartesi kargo geliyo di mi? çalışcaz da çok da sıcak hava kızlar...
inşallah isteyen herkese bol bol bebişler olsun...

geliyor canım. bende cuma sipariş verdim cumartesi elimdeydi. eğer eczaneden almaya kalksam utana sıkıla alırdım ama netten çok rahat alıyoruz. vede ucuz. çok güzel yaa.inşallah faydasınıda görürüz.

testler geldi. ve hemen bugün yaptım birini. ikinci çizgi silik çıktı. bu negatif demek değil mi?
ayrıca ateşimi de ölçüyorum. 3-4 gündür 36.2 çıkıyor. yumurtlma zamanı yükseliyor diyorlar. bakalım hem ateş ölçme hemde ovulasyon testi... inşallah bi faydası olur.........

ovulasyon testi uygulayan yokmu benden başka?
hep ikinci çizgi silik çıkıyo. bugün yapmadım daha ama 2 gün yaptım ikisinde de silik çizgi vardı. daha koyusu çıkmadan anlayamıycam galiba test doğrumu yanlışmı?

arkadaşım ben de clear blue kullandım nu ay yumurtlama günümü bulamadım.içinde 7 tane vardı testin hepsi bitti gülen yüz çıkmadı.hem de 120 ytl ye almıştım.ama şimdi forumda okudum clear blue kolay hamilelik test monitörü armış o da 450 ytl ama %99 kesin sonuç veriyomuş.bir aleti 2 ay rahatlıkla kullanıyormuşsun.fertl olduğun günleri gösteriyomuş monitöründe adetinin 1. günü kullanmaya başlıyormuş.benim kafama yattı bu ay ondan alıcam bakalım bide onu deneyelim.

X