ovulasyan testi yapan var mı?

özgürce canım ben bugün aktara uğradımoda bana bi broşür verdi harnuplu bitkisel karışım erkeklerde cinsel gücü artırıyomuş iktidarsızlık ve sertleşme sorununu giderirmiş kadınlarda adet dönemlerini ve yumurtlamayı düzene sokar yumurtayı güçlendirirmiş hormonal sistemi düzene sokar sperm sayısını artırır sabah öğlen akşam 1 kaşık alınır

Kırmızı ginsengli macun erkeklerde üretkenliği sperm miktarını ve cinsel gücü artırır sabah öğlen akşam 1 tatlı kaşığı alınır

canım bende aldım ama kullanamadım daha

canım ya konuyla alakası yok ama evlılık takvımını nasıl yapıyosun yapmasını buldumda ne yazıyosun tarıh falan denk getıremıyorum 2 seneye yakın oldu evnenelı 8 9 çıkıyo anladın cvp yazarsan sevınırım

Kırmızı ginsengli macun erkeklerde üretkenliği sperm miktarını ve cinsel gücü artırır sabah öğlen akşam 1 tatlı kaşığı alınır

canım benim, çok teşekkürler deneyeceğim mutlaka:1hug::1hug:

Canım 75 ytl ye yapıyorlarmış.bu aralar ev taşıyacağımız için elimiz sıkışık alamadım ama 2 ay sonra başlarız bizde.sağolasın varolasın.:1hug:

selam arkadaslar.yumurtlama gununu tespit etmek icin tukrukle yapilan bir yontem var.turkiyede internetten arastirdim donna turk isimli ve 50 milyon civari.ben amerikadayim burda baska bir marka aldim.sanirim ise yariyor.ve en onemlisi sinirsiz kullanim sansi.ama sanirim donna turk markali olan 1 yil kullaniliyor.

günaydın kızlar,
nurayahmet'e katılıyorum,ovulasyon testi almıştım ve hiç işe yaramadı,adetimin 10. günü başladım testi yapmaya ancak 6 tane olduğu için yumurtlama günümü göremeden bitti,bu ay bende salgı yöntemini denedim ve çok ilginç 21. günde yumurtladığımı salgı yöntemiyle farkettim,o yüzden bu testler ve otomatik hesaplayıcılar çok da güvenilir değil,paranızı boşu boşuna bunlara yatırmayın,benden tavsiye size yasakkelime

merhaba arkadaşlar anladığım kadarıyla bu başlık uzun zamandır ama nasıl olduysa kaçmış gözümden. Yazdıklarınız beni de gaza getirdi. Eğer bulabilirsem şu ovulasyon testini deniyeceğim bu ay. İnşallah güzel haberlerde buluşuruz.

Arkadaşlar bu testle ilgili bir şey öğrendim. testi yapmadan önce en az 4 saat idrara çıkmamış olmak gerekiyormuş.

ben bişey sormak istiyorum bu testlerden ben de aldım ama benim çizgiler silik çıkıyor bide sık sık çıkıyor yani 10.gün verdı 14.gün ve 21.gün yine vardı ama silik bende bişey anlamıyorum bu şekilde çıkan varmı bana yardımcı olabilirmisiniz

Sevgili Senace hangi ovülasyon testini kullandın.Bu arada bebeğin kaç aylık cinsiyeti ne???

YA ARKADAŞLAR BANA YARDIMCI OLUN BU OVULASYON TESTLERİ NERDEN VE KAÇA ALDINIZ LÜTFEN CEVABINIZI BEKLİYORUM.BENDE UZUN ZAMANDIR BEBİŞ HAYALİYLE YAŞIYORUM.BEKLİYORUM ARKADAŞLAR..............

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…