- 1 Haziran 2007
- 374
- 1
canım bende aldım ama kullanamadım daha
özgürce canım ben bugün aktara uğradımoda bana bi broşür verdi harnuplu bitkisel karışım erkeklerde cinsel gücü artırıyomuş iktidarsızlık ve sertleşme sorununu giderirmiş kadınlarda adet dönemlerini ve yumurtlamayı düzene sokar yumurtayı güçlendirirmiş hormonal sistemi düzene sokar sperm sayısını artırır sabah öğlen akşam 1 kaşık alınır
Kırmızı ginsengli macun erkeklerde üretkenliği sperm miktarını ve cinsel gücü artırır sabah öğlen akşam 1 tatlı kaşığı alınır
canım ben san birşey sorucam sperm sonucu kaç güne alınıyor
özgürce canım ben bugün aktara uğradımoda bana bi broşür verdi harnuplu bitkisel karışım erkeklerde cinsel gücü artırıyomuş iktidarsızlık ve sertleşme sorununu giderirmiş kadınlarda adet dönemlerini ve yumurtlamayı düzene sokar yumurtayı güçlendirirmiş hormonal sistemi düzene sokar sperm sayısını artırır sabah öğlen akşam 1 kaşık alınır
Kırmızı ginsengli macun erkeklerde üretkenliği sperm miktarını ve cinsel gücü artırır sabah öğlen akşam 1 tatlı kaşığı alınır
vay be altınmı alıyoruz ne insanlar var
5 taksit yapmazlarmı bi sorsaydın yoksa kredi kartı girmemişmi oraya daha
ARKADASLAR OVULASYON TESTLERINE PARA YATIRMAYIN GUNAHTIR.VE ZATEN TAM OLARAK NE ZAMAN YUMURTLAYACAGINIZI BILEMEYECGINIZ ICIN ERKEN VEYA GEC YAPMAYA BASLARSINIZ.TESTLER YETMEZ CIKANA KADAR HERGUN YAPMANIZ LAZIM.DUNYANIN PARASI GIDER YAZIKTIR.KIMISI 10.GUNDE KIMISI 23.GUNDE YUMURTLAYABILIYOR.BUNUN YANINDA BU YUMURTLAMA HESAPLADIM LAFI COK YANLIS CUNKU O HESAPLAYICILAR OTOMATIK AMA BIZ DEILIZ.14-15.GUNLER YUMURTLUCAZ DIE KAIDE YOKKI.EN GARANTI YONTEM RAHIM AGZI SALGISI KONTROLU YONTEMI.BEDAVA VE KOLAY.BU AY BU YONTEMLE 19.GUN YUMURTLADGIMI GORDUM.SADECE 1 GUN O OZELLIK DEVAM ETTI.ZATEN YUMURTA DA YAKLASIK 24 SAAT YASIYOR.O GUNU KACIRMAMAMIZ LAZIM.BU YONTEMI UYGULADIM VE ADETIM 2 GUN GECIKTI HAMILE OLABILIRM.ADETINIZ BITTIKTEN SONRA HERGUN DERINDEN RAHIMAGZINIZDAN (VAJINADAN DEIL) BAS VE ISARET PARMAKLARINIZIN ARASINA TOPLAYARAK SIVI CIKARIN.SIVININ BERRAK YUMURTA AKI GORUNUMUNDA OLDUGU VE IKI PARMAK ARASINDA 10CM UZUYOR OLDUGU GUN YUMURTLAMA GUNUNUZDUR.ZATEN FARKI HEMEN ANLICAKSINIZ.LINKTEKI SAYFANIN SONUNDAKI RESMIN AYNISI OLACAK VE TAM CIG YUMURTA AKI GORUNUMUNDE.
VALA KIYACAM PARAYA ne yapım artık hersyden medet umuyorum:çok üzgünüm:
MERHABA KIZLAR;
BENDE OVULASYON KİTİ ALDIM.
ADETİN BAŞLADIĞI 13. GÜNDEN İTİBAREN DİYORDU
BU SÜRE BANA ÇOK UZUN GELDİĞİNDEN ADETİM BİTTİĞİ GÜN BAŞLADIM ve 10. GÜN TESTTE ÇİFT ÇİZGİYİ GÖRDÜM.
VE HEMEN HAMİLE KALDIM ( Maalesef bebeğimi düşürdüm ).
FAKAT GEÇTİĞİMİZ AYA KADAR KORUNUYORDUM, KORUNMAYI BIRAKTIM ve HEMEN HAMİLE KALDIM.
BEBEK İSTEYEN ARKADAŞLARA DENEMELERİNİ TAVSİYE EDERİM....