- 26 Nisan 2022
- 2.915
- 3.760
- Konu Sahibi PowerPuffs
Kuuzm yarın yapacam bata 6 gün varSonuç ne idrar testi yaptınız mı benim yarin 16. Günüm bakalim çıkıyor mu idrarda çıkmazsa tekrar kan vermeme gerek kalmayacak heralde... Bat a daha 3 gun var
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kuuzm yarın yapacam bata 6 gün varSonuç ne idrar testi yaptınız mı benim yarin 16. Günüm bakalim çıkıyor mu idrarda çıkmazsa tekrar kan vermeme gerek kalmayacak heralde... Bat a daha 3 gun var
Bende aynı şekilde kullandım canm .Merhaba bende klomen catlatma iğnesi kullandım sizin sorunuz neydi?
Kaç yumurta oluşmuştu sizdeKuzum inşallah olur Allah'ım gönlündekini sana nasip eylesin inşallah ben Nisan ayında kürtaj oldum 9 ay gecdi gebe kalamdim. Ve doktora gittim herşey çok güzel dedi bana yumurtalıklar gayet iyi klomen verdi bana yumurtalıkların buyüp büyümedigine bakmak için icdim 1 hafta sonra gittim buyumus dedi çatlatma iğnesi vuruldum evde 12 gün gecdi Allah'ım inşallah banada nasip eder eşimden sperm testi istediler gayet iyi ded
Rabbim hepimize. Nasip etsin bu duyguyu inşallahInsallah ikimizde hayırlı haberler alırız ben alamasam da Rabbım insallah size nasip eder
Çok teşekkür ederim.Bence bugün test yapmayın zor ama birkaç gün daha bekleyin herkesin iğneyi vücuttan atma süresi aynı değil bence bekleyin olumlu da olsa olumsuz da olsa en net sonuç 15. Gün çıkar diyor hep doktorlar. Bende 12 sinde oldum iğneyi sonucu bekliyorum 11. Gün kan verdim değerim çok düşük çıktı üzüldüm doktorum sonraki gün dedi ki daha erken iğnenin etkisi yeni sıfırlanmış olabilir geç döllenme de olabilir hiç olmayabilir de acele etme 15. Gün belli olur dedi evet kimi 11. Gün de anlayabiliyor ama en net sonuç 15. Gün çıkar diye düşünüyorum
Test yaptınız mı sonuç nedirKuuzm yarın yapacam bata 6 gün var
Sanırsam yok bana silikmi gibi geldiTest yaptınız mı sonuç nedir
Çok silik Bi çizgi var kaç dakikada çıktıSanırsam yok bana silikmi gibi geldi
5dakika felan sanırsam bu ayda yok çok adet gibi ağrım varÇok silik Bi çizgi var kaç dakikada çıktı
Ben çok hafif Bi çizgi gördüm. Elinizde test varsa tekrarlayın heyecanlandım5dakika felan sanırsam bu ayda yok çok adet gibi ağrım var
Kuzum doktor. Ayın 1 de yap dedi ben dayanamadım yaptım bugün iğnenin 13 günü o kadar çok istiyorum ki bir çocuğum olsunBen çok hafif Bi çizgi gördüm. Elinizde test varsa tekrarlayın heyecanlandım
Yaa inşallah vardır canım ben silik çizgi görüyorum testinde lütfen tekrarla stres yapma daha test gününe 3 gün varmış şimdiden böyle silik çıktıysa koyulaşabilir testin doğru olduğundan emin olmak adına bir tane daha yap benceKuzum doktor. Ayın 1 de yap dedi ben dayanamadım yaptım bugün iğnenin 13 günü o kadar çok istiyorum ki bir çocuğum olsun
İnşallah birtanem Allah razı olsun senin bebiş varmıYaa inşallah vardır canım ben silik çizgi görüyorum testinde lütfen tekrarla stres yapma daha test gününe 3 gün varmış şimdiden böyle silik çıktıysa koyulaşabilir testin doğru olduğundan emin olmak adına bir tane daha yap bence
Benim de yok cuma günü aşılama yaptırdım ilk kez şimdi test günümü bekliyorum canımİnşallah birtanem Allah razı olsun senin bebiş varmı
Dualarım seninle birtanem Allah'ım güzel mutlu haberler versin inşallahBenim de yok cuma günü aşılama yaptırdım ilk kez şimdi test günümü bekliyorum canım
Teşekkür ederim canım ben de senden haber bekliyorum güzel haberi ver inşallahDualarım seninle birtanem Allah'ım güzel mutlu haberler versin inşallah
İnsallh birtanem hayirlisıyla aminTeşekkür ederim canım ben de senden haber bekliyorum güzel haberi ver inşallah
Var ben gördüm silikde olsaKizlar ben test yaptım boyle çıktı ilk 5 dk içinde silik mi varmi sizce ?
Bugün kan verecektim sağlık ocağına doktor çok gıcık gerçekten randevusu geldim diye almadiVar ben gördüm silikde olsa