- 26 Nisan 2022
- 2.915
- 3.760
- Konu Sahibi PowerPuffs
Amin inşallahİnşallah bizede nasip olur bol bol dua et bizlerde
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin inşallahİnşallah bizede nasip olur bol bol dua et bizlerde
Canım kan verdinmi11.gün negatif çıktı test sizce pozitife dönermi
E nabiza düşüyor sonuçlar.Bende de adet olacakmisim gibi ağrı var belimde bende yarın sağlık ocagina kan yesti verecem e nabiza düşüyormu
İnşallah kuzum ama umudum yok adet sancısı buE nabiza düşüyor sonuçlar.
Ben akşam üstü adet oldum
İnşallah sen hamişsindir .
Bı kaç gündür buradan okudukça ümitlesmistim ama sancılar artınca moralde gitti haliyle. Bu ayda nasip değilmiş.Rabbim geciktiriyorsa güzelleştiriyor dur.İnşallah kuzum ama umudum yok adet sancısı bu
İnşallah kuzum inşallahBı kaç gündür buradan okudukça ümitlesmistim ama sancılar artınca moralde gitti haliyle. Bu ayda nasip değilmiş.Rabbim geciktiriyorsa güzelleştiriyor dur.
Yok kan vermedim idrar testi yaptım. Erken testlerde 9-10 gün silik çizgi gördüm ama normal gebelik testinde 11. Gün negatif maalesefCanım kan verdinmi
İnsallan sağlıkla vardir kuzumYok kan vermedim idrar testi yaptım. Erken testlerde 9-10 gün silik çizgi gördüm ama normal gebelik testinde 11. Gün negatif maalesef
İnşallah ama 11 gün negatif çıkan 12. Gün nasıl çıksınİnsallan sağlıkla vardir kuzum
Allahdan umut kesilmez canım dualrimdasinİnşallah ama 11 gün negatif çıkan 12. Gün nasıl çıksın
Allah razı olsunAllahdan umut kesilmez canım dualrimdasin
Rica ederim canım benim yarin.kan. Testi verecem pazartesi 13. Gün evde test yaptım çıkmadı adet sancısı gibi ağrılarım varAllah razı olsun
bende klomen ve overtille kullanmdım ama şunu sormam gerekıyor iğneyi vuruldugunuz guunden itibaren mi sayacağız yoksa ilişkiye gırdıgımız tarıhımı baz alıp 10 gün bekleyeceğizBende bu ay Klomen ve ovitrelle ilk defa kullandım.Benimde bugün 11. Gün
İğneyi vurduğun günün ertesi 1 olarak sayılırbende klomen ve overtille kullanmdım ama şunu sormam gerekıyor iğneyi vuruldugunuz guunden itibaren mi sayacağız yoksa ilişkiye gırdıgımız tarıhımı baz alıp 10 gün bekleyeceğiz
çok teşekkür ederimm :)İğneyi vurduğun günün ertesi 1 olarak sayılır
çok teşekkür ederimİğneyi vurduğun günün ertesi 1 olarak sayılır
5 uzeri olmali gebelik ihtimali icinBendede oluyor test yaptım ama birşey yok 13 günde sanırsam bu ayda yok kaç olmalı değer
Kan testi yaptirdinizmi degeriniz nedirEvet canım çok şükür teşekkür ederim inşallah isteyen herkese nasip olur ilk ayım da hamile kaldım ümitli değildim belirtim de olmadı sadece kasık ağrım vardı rabbim nasip etti çok şükür