Reglim düzensiz olduğu için bilmiyordum gununu. Ben 16. Gün kanla öğrendim. Cok şükür şu an 5 haftalık oldumReglin kaç gün geçmişti hayırlı uğurlu olsun![]()
.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Reglim düzensiz olduğu için bilmiyordum gununu. Ben 16. Gün kanla öğrendim. Cok şükür şu an 5 haftalık oldumReglin kaç gün geçmişti hayırlı uğurlu olsun![]()
Reglim düzensiz olduğu için bilmiyordum gununu. Ben 16. Gün kanla öğrendim. Cok şükür şu an 5 haftalık oldum
.
Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah canım. Ben hissettim 10. Gün test yaptım negatif ti. 12. Gün pozitife dönünce anladım. Belirti olarak da göğüs hassasiyeti sık idrara çıkma kasik ağrısı ve halsizlikHayırlı uğurlu olsun canım darısı bizlere
kan testinden önce belirtilerin nelerdi? Sen hissettin mi hamile olduğunu?
Regl belirtilerine çok benziyor o yüzden karıştırılıyor aslında. Hamileler hissedermiş gerçekten. Sadece bel ağrısı ve memede şişlik ve hassaslık var ben de bu belirtilerden. Hayatta herşeyin hayırlısıAllah isteyen herkese nasip etsin inşallah canım. Ben hissettim 10. Gün test yaptım negatif ti. 12. Gün pozitife dönünce anladım. Belirti olarak da göğüs hassasiyeti sık idrara çıkma kasik ağrısı ve halsizlik
Kaçıncı gününRegl belirtilerine çok benziyor o yüzden karıştırılıyor aslında. Hamileler hissedermiş gerçekten. Sadece bel ağrısı ve memede şişlik ve hassaslık var ben de bu belirtilerden. Hayatta herşeyin hayırlısı![]()
Yaptırdığım günü saymazsam 11.günüm iğnenin etkisi midir bilmiyorum ama pazartesi iğnenin 14.günü kan vereceğimKaçıncı günün
Yaptırdığım günü saymazsam 11.günüm iğnenin etkisi midir bilmiyorum ama pazartesi iğnenin 14.günü kan vereceğim
[/QUOTE idrar testi yaptın mı hic
Idrar t
Idrar testi yaptın mı hicYaptırdığım günü saymazsam 11.günüm iğnenin etkisi midir bilmiyorum ama pazartesi iğnenin 14.günü kan vereceğim
Canım selam sürekli test yaptın mı iğnenin etkisi kaçıncı gün geçiyor bilgin var mı ?Günaydın arkadaşlar çatlatma iğnesinin 12.günü idrar testim pozitif hamileyim![]()
Merhaba ben hergün test yapmadım teste para veriyordum sonuçta pozitif çıkacağını biliyordum iğnenin etkisinden. 11.gün yaptım ilk negatifti. 12. gün pozitifti. Kimyasal oldu benim hamileliğim ama. İğnenin etkisi 10 gün sürüyorCanım selam sürekli test yaptın mı iğnenin etkisi kaçıncı gün geçiyor bilgin var mı ?
İğne etkisi 20-30 arası diyorlar benimde bugün 10. Gün bekliyorumMrb kızlar bana yardımcı olursanız sewinirim bugün iğnenin üstünden 6 gün gecti yarin tam 1 hafta olacak bugün sabaha karşi aşırı kasik ağrım wardi dayanamadim acile gittjm bi hamilelik testi yaptılar degerim 59 çıktı sizde hamile miyim? Yoksa iğnenin etkisi mi? Yardımcı olursanız sevinirim
İğne etkisi 20-30 arası diyorlar benimde bugün 10. Gün bekliyorum
İğne etkisi olabilir çok erken benim 11. Gün hala çift çizgi silikte olda çıkıyor . Tekrar yaptır ama oladabilir hangi iğneyi yaptırdın bende hiç ağrı olmadı iğne sonrası .Mrb kızlar bana yardımcı olursanız sewinirim bugün iğnenin üstünden 6 gün gecti yarin tam 1 hafta olacak bugün sabaha karşi aşırı kasik ağrım wardi dayanamadim acile gittjm bi hamilelik testi yaptılar degerim 59 çıktı sizde hamile miyim? Yoksa iğnenin etkisi mi? Yardımcı olursanız sevinirim
Benimde bugün iğnenin 15. Günü reglime 4 gün var heyecan var