• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovitrelle Vb. Çatlatma İğnelerinden Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

Ovitrelle Çatlatma İğnesini Vurulduktan Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

• Ankete Katılan
    460
Reglim düzensiz olduğu için bilmiyordum gununu. Ben 16. Gün kanla öğrendim. Cok şükür şu an 5 haftalık oldum
.
😍😍😍 Hayırlı uğurlu olsun canım darısı bizlere 😍😍😍 kan testinden önce belirtilerin nelerdi? Sen hissettin mi hamile olduğunu?

😍😍😍 Hayırlı uğurlu olsun canım darısı bizlere 😍😍😍 kan testinden önce belirtilerin nelerdi? Sen hissettin mi hamile olduğunu?
Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah canım. Ben hissettim 10. Gün test yaptım negatif ti. 12. Gün pozitife dönünce anladım. Belirti olarak da göğüs hassasiyeti sık idrara çıkma kasik ağrısı ve halsizlik

Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah canım. Ben hissettim 10. Gün test yaptım negatif ti. 12. Gün pozitife dönünce anladım. Belirti olarak da göğüs hassasiyeti sık idrara çıkma kasik ağrısı ve halsizlik
Regl belirtilerine çok benziyor o yüzden karıştırılıyor aslında. Hamileler hissedermiş gerçekten. Sadece bel ağrısı ve memede şişlik ve hassaslık var ben de bu belirtilerden. Hayatta herşeyin hayırlısı 🤲

Çıkar. Yani negatif çıkar sa anla ki iğne nin etkisi geçmiş. Pozitif çıkar sa 2 gün sonra tekrarla daha koyu olursa anla ki pozitif. Kafam karışmasın dersen kan da verebilirsin tabi

Günaydın arkadaşlar çatlatma iğnesinin 12.günü idrar testim pozitif hamileyim 🙈🙈🙈

Canım selam sürekli test yaptın mı iğnenin etkisi kaçıncı gün geçiyor bilgin var mı ?
Merhaba ben hergün test yapmadım teste para veriyordum sonuçta pozitif çıkacağını biliyordum iğnenin etkisinden. 11.gün yaptım ilk negatifti. 12. gün pozitifti. Kimyasal oldu benim hamileliğim ama. İğnenin etkisi 10 gün sürüyor

Mrb kızlar bana yardımcı olursanız sewinirim bugün iğnenin üstünden 6 gün gecti yarin tam 1 hafta olacak bugün sabaha karşi aşırı kasik ağrım wardi dayanamadim acile gittjm bi hamilelik testi yaptılar degerim 59 çıktı sizde hamile miyim? Yoksa iğnenin etkisi mi? Yardımcı olursanız sevinirim

Mrb kızlar bana yardımcı olursanız sewinirim bugün iğnenin üstünden 6 gün gecti yarin tam 1 hafta olacak bugün sabaha karşi aşırı kasik ağrım wardi dayanamadim acile gittjm bi hamilelik testi yaptılar degerim 59 çıktı sizde hamile miyim? Yoksa iğnenin etkisi mi? Yardımcı olursanız sevinirim
İğne etkisi 20-30 arası diyorlar benimde bugün 10. Gün bekliyorum

İğne etkisi olabilir çok erken benim 11. Gün hala çift çizgi silikte olda çıkıyor . Tekrar yaptır ama oladabilir hangi iğneyi yaptırdın bende hiç ağrı olmadı iğne sonrası .

K Karamela3 bekliyorum şuanda eger olumsuz olursa diye korku var once 5 gün femare hap kullandım yumurtalar olustuktan sonra ovitrelle igne oldum bnm ilk zamanlar ağrı olmadı ama 3 günden sonra aşırı oldu ağrım

K Karamela3 bekliyorum şuanda eger olumsuz olursa diye korku var once 5 gün femare hap kullandım yumurtalar olustuktan sonra ovitrelle igne oldum bnm ilk zamanlar ağrı olmadı ama 3 günden sonra aşırı oldu ağrım
Benimde bugün iğnenin 15. Günü reglime 4 gün var heyecan var 😂 ama regli ağrımda var bilemiyorum

Back