• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovitrelle Vb. Çatlatma İğnelerinden Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

Ovitrelle Çatlatma İğnesini Vurulduktan Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

• Ankete Katılan
    460
K Karamela3 bende hala beklemedeyim ignenin günü doldu etkisi geçti bnm adetime daha 6 gün var o yüzden yarın gidip kan tahlili yapmayı düşünüyorum eşime babalar günü hediyesi olsun diye haber vermek istiyorum 😍 hamileyim diye düşünüyorum ins öyledir

K Karamela3 walla ben dayanamadım simdi acildeyim kan cerdim 😅 artık bakalım ins olur 2 gündür bnm göğüslerim çok ağrıyor çünkü varsa yarın eşime babalar günü sürprizi yaparim 😍

@karamel3 ama genelde yerleşme kanaması snn dediğin inss olur allah dualarımızı geri cevirmez bu ay inss 🙇🙇

@karamel3 ama genelde yerleşme kanaması snn dediğin inss olur allah dualarımızı geri cevirmez bu ay inss 🙇🙇
İnşallah benimde bugün 2. Günüm gecikmede bende ilk gün kahverengi akıntı oldu bugünde 2 defa peçeteye silince kan geliyor bakalım doktorum sökülmezse test yap dedi . Sen sonucu alınca yazarsan sevinirim inşallah olumlu olur

Merhaba hanımlar bende 5 gün femera hap kullandım devamında gecen hafta yanı tam 7 gün önce çatlatma iğnesi kullandım arada kasık ağrılarım oluyordu bu son 3-4 gündür hafif bir karın ağrısı oluyor ve çok fazla uyku hali var bende acaba gebelik olabılırmı sizde bu belirtiler oldumu acaba?

Merhaba hanımlar bende 5 gün femera hap kullandım devamında gecen hafta yanı tam 7 gün önce çatlatma iğnesi kullandım arada kasık ağrılarım oluyordu bu son 3-4 gündür hafif bir karın ağrısı oluyor ve çok fazla uyku hali var bende acaba gebelik olabılırmı sizde bu belirtiler oldumu acaba?
Benim ara sıra ağrım olurdu ama uyku hali falan psikolojik diyorlar . Reglim 3 gün gecikti sabah test yaptım ama hala negatif ve regli günümde çok az kahverengi kanka karışık pıhtı geldi ara ara devam ediyor bende acaba yerleşmemi diye düşündüm ama testte çıkmayınca kisttim büyüdü diye düşünüyorum

Benim ara sıra ağrım olurdu ama uyku hali falan psikolojik diyorlar . Reglim 3 gün gecikti sabah test yaptım ama hala negatif ve regli günümde çok az kahverengi kanka karışık pıhtı geldi ara ara devam ediyor bende acaba yerleşmemi diye düşündüm ama testte çıkmayınca kisttim büyüdü diye düşünüyorum
Ne yaptınız sonucunu bellımı

Merhaba ben henüz test yapmadım pazar günü 14. Günüm o günü bekleyecegım

Siz ne yaptını z inş sonucunuz pozitiftir

Merhaba kızlar bende femera+ovitrella iğnesi kullandım bu ay, bugün 12. Günüm 9. 10 ve 12. Günlerde yaptım çok silik ikinci çizgi gözüküyor iğnenin etkisi bu kadar uzun süren var mı

Merhaba kızlar bu ay bende femera+ovitrella iğne kullandım, iğnenin ertesi gününden itibaren 13. Gündü gebelik testi bu şekilde çıktı sizce ümitlenmeli miyim

Eklentiler

• 8D699CD0-6233-493C-84F8-F7BC7D58B4CA.jpeg
    8D699CD0-6233-493C-84F8-F7BC7D58B4CA.jpeg
    169,9 KB · Görüntüleme: 247
Back