• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovitrelle Vb. Çatlatma İğnelerinden Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

Ovitrelle Çatlatma İğnesini Vurulduktan Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

• Ankete Katılan
    460
Merhaba bende çatlatma iğnesi vuruldum dün 13. Gündü kan testi yaptırdım 16.29 çıktı . 13. Güne göre değer düşükmü acaba. bugünde idrar yaptım silik ikinci çizgi var. Yarın tekrarlayacağım kan testini

Daha çok yeni olduğu için normal değer olabilir ya da iğne etkisi de olabilir. Yarın kan verirseniz artış olursa hakimesinizdir zaten. Hayırlısı olsun inşallah. Umudunuzu kaybetmeyin

Kızlar merhaba femara kullandım ben de bu ay. İğne günü saymazsak 13.gündü predictor erken gebelik testi yaptım ve 3 dk içinde sonuç böyle çıktı. Siz de görüyor musunuz? Malum virüs salgını yüzünden kan vermeye çekiniyorum sizce ne zaman vereyim?

Eklentiler

• 0C8E8612-F935-4D74-985A-D62F0F277B20.jpeg
    0C8E8612-F935-4D74-985A-D62F0F277B20.jpeg
    71 KB · Görüntüleme: 78
  • B0C0DD61-5E72-4105-9B0C-5DB15B3AEC34.jpeg
    B0C0DD61-5E72-4105-9B0C-5DB15B3AEC34.jpeg
    61,1 KB · Görüntüleme: 77
Merhaba bende çatlatma iğnesi vuruldum dün 13. Gündü kan testi yaptırdım 16.29 çıktı . 13. Güne göre değer düşükmü acaba. bugünde idrar yaptım silik ikinci çizgi var. Yarın tekrarlayacağım kan testini
Canım gebe olma ihtimalin yüksek idrar testin gittikçe koyulaşıyorsa hamilesin demek😊 kan testi kesin sonuç tabi 14.günden sonra kesin sonuç alırsın güzel haberlerini bekliyoruz

Benimde bugün çat iğnesinin 9. Günü merakımdan evde idrar testi yaptım tek çizgi çıktı acaba bu iğnenin etkisi geçmişmi demek yoksa iğneyi ben hiç yapamadımmı acaba yardımcı olurmusunuz rica etsem

H Hayriyeumayy G Gkyzu A Amber kızlar selam birşey sorucam biliyorsunuz ovülasyon testi ile takip yapıyordum reglim bitti ikinci gün en koyu çizgiyi görmüştüm yumurta çatladığında mı sayıyoruz yoksa en koyu çizgiyi gördüğümüz günden itibaren mi sayıyoruz yumurta Çatladıktan sonra dokuzuncu gün bugün en koyu olduğu günden bugüne 11. gün sizce test yapsam çıkar mı ovülasyon testi Aldığım kadın 17 gün sonra test yap dedi Kusura bakmayın uzun oldu çünkü sırtım tutulmuş o yüzden ilaç içmek istiyorum sizce ne yapmalıyım

Benimde bugün çat iğnesinin 9. Günü merakımdan evde idrar testi yaptım tek çizgi çıktı acaba bu iğnenin etkisi geçmişmi demek yoksa iğneyi ben hiç yapamadımmı acaba yardımcı olurmusunuz rica etsem
İğnenin etkisi geçmiş canım

Kızlar merhaba femara kullandım ben de bu ay. İğne günü saymazsak 13.gündü predictor erken gebelik testi yaptım ve 3 dk içinde sonuç böyle çıktı. Siz de görüyor musunuz? Malum virüs salgını yüzünden kan vermeye çekiniyorum sizce ne zaman vereyim?
Ben de var gibi görüyorum canım te testi tekrarlaman gerekiyor ama

Allah korusun. Kanser falan öyle düşünmeyelim inşallh gebesindir canım
Bende martın 14 ünde klomene başladım
23 marta da iğnemi kendim yaptım
Şuan bekliyorum. Acaba teste çıkarımı gebelik varsa çıkmaz diyorlar sen yumurtanın çatladığını nasıl anladın bende hiç bir belirti olmadı sürekli kontrol ettim doktorada gidemedim
Şuan sağ kasığımda Ağrı var böbreğim de ağrıyor gibi top var sanki o boşlukta yan uyuyamıyorum
Bu arada hala göğüs hassiyetim var Ama zaten bu bir aydır vardı Ve geçmedi belki hamile değilsen regl olunca geçer diye umud ediyorum çünkü hastaneye de gidemiyorumCanım ben Klomen kullandım da çatlatma iğnesi kullanmıştım o zaman ovülasyonla takip etmedim zaten çatlatma iğnesini vurduklarından sonra 24 36 saat içerisinde çatlıyor ama ben üç gün regl oldum ovülasyon testi spariş etmiştim reglin beşinci günü ovülasyon testi yaptım ve pik gördüm

H Hayriyeumayy G Gkyzu A Amber kızlar selam birşey sorucam biliyorsunuz ovülasyon testi ile takip yapıyordum reglim bitti ikinci gün en koyu çizgiyi görmüştüm yumurta çatladığında mı sayıyoruz yoksa en koyu çizgiyi gördüğümüz günden itibaren mi sayıyoruz yumurta Çatladıktan sonra dokuzuncu gün bugün en koyu olduğu günden bugüne 11. gün sizce test yapsam çıkar mı ovülasyon testi Aldığım kadın 17 gün sonra test yap dedi Kusura bakmayın uzun oldu çünkü sırtım tutulmuş o yüzden ilaç içmek istiyorum sizce ne yapmalıyım
Canım dollenmeden 11 gun sonra test çikar idrara da karisiyor kendimden biliyorum cunku ama en kesin dersen kan testi ovu testi pik yapinca yumurtlama olur o gun sonraki gün siliklestigini gorursen catlamistir pik yaptigi gun ve sonraki gün dollenme şansi vardir

Igne etkisi gecmistir bundan sonra 12gunden itibaren test yap canım gorecegin silik bile olsa cizgi gebelik gosterir bu iyi bisey erken igne etkisinin gitmesi en azindan kafa karisikligin olmayacak yapacagin test sana kesin sonuc verir

Canım dollenmeden 11 gun sonra test çikar idrara da karisiyor kendimden biliyorum cunku ama en kesin dersen kan testi ovu testi pik yapinca yumurtlama olur o gun sonraki gün siliklestigini gorursen catlamistir pik yaptigi gun ve sonraki gün dollenme şansi vardir
Pik yaptığı günün bugün 11. Günü ama çıkmaz sanırım bilmiyorum yapsam mı ovü testi vardı yaptım evde çok silik çıktı gebelik yoktur o zaman

Pik yaptığı günün bugün 11. Günü ama çıkmaz sanırım bilmiyorum yapsam mı ovü testi vardı yaptım evde çok silik çıktı gebelik yoktur o zaman
Ovu testi çok belli olmaz 11 gunde benim ortalama 16 gunu bulmstu ovu testi gebelik testi icin bence 2 gun daha bekleyin evde deneyin derim

Ovu testi çok belli olmaz 11 gunde benim ortalama 16 gunu bulmstu ovu testi gebelik testi icin bence 2 gun daha bekleyin evde deneyin derim
Tamamdır canım biraz daha bekliyim en doğrusu Zaten yoksa da bir an önce regli olmak istiyorum göğüslerim patlayacak

Tamamdır canım biraz daha bekliyim en doğrusu Zaten yoksa da bir an önce regli olmak istiyorum göğüslerim patlayacak
Hmm gogus agrisi yumurtlama olursa olurmus derler de bilemiyorum tabi bide gebelik belirtisi bende hic belirti vermedi ama insallah hamileliktendir canim senin

İlaç içme b
Canım bence de 14. Güne kadar bekle ben 13. Gün testimde bile pozitif olduğu halde 2 gün sonra tekrar yaptır demişti.benimde göğüslerim çok ağrıyordu hamilelik belirtisi olabilir.

İlaç içme b

Canım bence de 14. Güne kadar bekle ben 13. Gün testimde bile pozitif olduğu halde 2 gün sonra tekrar yaptır demişti.benimde göğüslerim çok ağrıyordu hamilelik belirtisi olabilir.
Canım benim göğüs ağrım hiç geçmedi ama adetten bu yana Ağrı var erken yumurtladım ondan mı acaba yoksa hamilelik mi kafam çok karışık çok uzun zamandır bekliyorum inşallah vardır😔

Canım selamlar hayırlı akşamlar ben adet gününün geçmesini öneririm ilaç içme bu evrede sadece minoset içilebilir diye biliyorumbu evrelerde ama yinede doktor kontrolünde iç adet tarihin geçtikten beş gün sonrw yapmanı tavsiye ederim bazan adetten 20 gün 23 gün geciktikten sonrw bile çıkabiliyor riske atma inşallh gebesindir dualarım seninle inşş hepinizin hepimizin Babil’leri bizimledir 🙏🙏

Anladım canım hayırlısı oldun hakkındadır inş çabalar boşa çıkmaz bu mübarek aylarda 💞😘😘

Back