Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benimde çatlama iğnesinden sonra ağrımaya başladı ve hala hassasiyet var ama ilk başlardaki gibi değil ben keseyi görmeye gideceğim Cuma inşallah seninki de gebeliktendirCanım benim göğüs ağrım hiç geçmedi ama adetten bu yana Ağrı var erken yumurtladım ondan mı acaba yoksa hamilelik mi kafam çok karışık çok uzun zamandır bekliyorum inşallah vardır![]()
Yok canım valla belirti aramıyorum sırtım çok kötü tutulmuş ilaç alsam mı almasam mı bilemiyorum dediğim gibi göğüs hassiyeti geçmedi 1 ay olcak nerdeyseBenimde çatlama iğnesinden sonra ağrımaya başladı ve hala hassasiyet var ama ilk başlardaki gibi değil ben keseyi görmeye gideceğim Cuma inşallah seninki de gebeliktendir
Bence alma ama alacaksan da parol kullan dr bana sadece parol içebilirsin dedi.Yok canım valla belirti aramıyorum sırtım çok kötü tutulmuş ilaç alsam mı almasam mı bilemiyorum dediğim gibi göğüs hassiyeti geçmedi 1 ay olcak nerdeyse
Kaç gün oldu canım senin iğneyeİğnenin etkisi geçmişse kanda çıkarımı bende onu merak ediyorum bende mi beklesem 10 Nisa’nda bat.
Ondan içtim ama fayda etmedi valla hala omuzun sol tarafı çok ağrıyorBence alma ama alacaksan da parol kullan dr bana sadece parol içebilirsin dedi.
Çok geçmiş olsun inşallah biran önce atlatırsınOndan içtim ama fayda etmedi valla hala omuzun sol tarafı çok ağrıyor
Sağol canım inşallah geçerÇok geçmiş olsun inşallah biran önce atlatırsın![]()
Sağol canım valla hala aynı sırtım çok ağrıyor ve geçmiyor hastahane var hastahaneye gidemiyoruz
Yok canım geçmedi zaten bu ay erken yumurtlama oldu canım boyun ve omuz egzersizi yapıyorum çok iyi geldi bide sıcak su torbası havludan daha iyi oluyor ama vicks olsaydı evde keşke yarın alırım eczanedenGününden geçmişmiydi senin sırtın için viks sürüp sıcak ütüyle havluyu ısıtıp ısıtıp ağrıyan yere sıcak baskı yapmalısın gerçekten çok işe yarıyor.canım viksi sürüphemen. Sıcak havluyu bassın biri böyle on defa yaptıktan sonra havluyu ağrıyan yere sar ve kendini sıcak tut kalkma bir müddet inş iyi gelir
Reglin kaç gün geçmişti hayırlı uğurlu olsunSlm kızlar benim de dun 16. Günümdü. Kanda 200 cıktı sizce iyi mı ya