• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovitrelle Vb. Çatlatma İğnelerinden Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

Ovitrelle Çatlatma İğnesini Vurulduktan Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

• Ankete Katılan
    460
İğnenin etkisi geçmişse kanda çıkarımı bende onu merak ediyorum bende mi beklesem 10 Nisa’nda bat.

Benim yumurtlama sorunum yoktu hızlandırmak için verdi doktor ben istedim ama yumurtalarım küçük sadece. Ama yumurtlaman var dedi iki günde bir takibe gidiyordum çat iğnesinden bi gün öncesi pazar gününe denk gelmişti ve başka doktora gittim o gğn ve üç tane olgun yumurtan oluşmuş dedi belki doktorun iğne yapmaz dedi riskli olabilir çoğul gebelik için anan ikinci gün kendi doktorum öyle bir şey demedi acaba çoğul döllenme şansı varöı olsa çöm iyi olurdu :anneadayı::oops:

M Minikkadin_19 canım beklemeni tavsiye ederim erken yumurtladıysan bu belirtilerde olablşr çünkü normal şartlarda bat. Günün geçtikten sonrw asıl belirtiler oluyır bunlar yanıltıcı olablşr in yanılmıyoruzdur ama bende çık araştırıyorum belirtileri ama hwr yerde 15 16.günden sonra sonuç dopru kabul edilir yazıyo :KK20::KK20:

Canım benim göğüs ağrım hiç geçmedi ama adetten bu yana Ağrı var erken yumurtladım ondan mı acaba yoksa hamilelik mi kafam çok karışık çok uzun zamandır bekliyorum inşallah vardır😔
Benimde çatlama iğnesinden sonra ağrımaya başladı ve hala hassasiyet var ama ilk başlardaki gibi değil ben keseyi görmeye gideceğim Cuma inşallah seninki de gebeliktendir

Benimde çatlama iğnesinden sonra ağrımaya başladı ve hala hassasiyet var ama ilk başlardaki gibi değil ben keseyi görmeye gideceğim Cuma inşallah seninki de gebeliktendir
Yok canım valla belirti aramıyorum sırtım çok kötü tutulmuş ilaç alsam mı almasam mı bilemiyorum dediğim gibi göğüs hassiyeti geçmedi 1 ay olcak nerdeyse

Gününden geçmişmiydi senin sırtın için viks sürüp sıcak ütüyle havluyu ısıtıp ısıtıp ağrıyan yere sıcak baskı yapmalısın gerçekten çok işe yarıyor.canım viksi sürüphemen. Sıcak havluyu bassın biri böyle on defa yaptıktan sonra havluyu ağrıyan yere sar ve kendini sıcak tut kalkma bir müddet inş iyi gelir

Gününden geçmişmiydi senin sırtın için viks sürüp sıcak ütüyle havluyu ısıtıp ısıtıp ağrıyan yere sıcak baskı yapmalısın gerçekten çok işe yarıyor.canım viksi sürüphemen. Sıcak havluyu bassın biri böyle on defa yaptıktan sonra havluyu ağrıyan yere sar ve kendini sıcak tut kalkma bir müddet inş iyi gelir
Yok canım geçmedi zaten bu ay erken yumurtlama oldu canım boyun ve omuz egzersizi yapıyorum çok iyi geldi bide sıcak su torbası havludan daha iyi oluyor ama vicks olsaydı evde keşke yarın alırım eczaneden

Kızlar şimdi doktora sordum âdetten iki gün sonra yumurtlama gördüm dedim evet yumurta var dedi ama geçen aydan kalan yumurta olduğu için kistiktir dedi ve bir işe yaramaz dedi tabi her zaman mucize var dedi ama bence olmayacak bu ay

Kontrole gitme şansımız olmuyo ya bu nasıl olacak bilmiyorum sen bekle canım biraz daha hayırlısı olsun canım yine sen çatladımı biliyorusn ben onuda bilmiyorum çünkü hiç bir şey gelmedi yumurtlama gibi anlamadım gitti :110:

BEN sayı bilmiyorum canım üzüntünden de geçmiş ne yaptın sonuç ne inş gebesindir 👏🏻👏🏻👏🏻🌼

Back