- 23 Aralık 2018
- 691
- 386
- 103
Canım belli olmaz iğnenin etkisi geçince negatif olup daha sonra pozitif görenler varmış. Benimde 12.gün itibariyle Ara ara giren kaşık ağrılarım var. Adet belirtisi de olabilir gebelik te 2-3 gün daha bekle test yaptıremin olursun. Geçen ay bende rahim filmi çektirdim inşallah bi sorun çıkmaz sendede12.gunum çizgi gitti malesef yok demekki rahim filmi çekilecek bu ayda olmazsa anlamadım yumurta olan kasgim ağrıyor yoksa neden
İnşallah çıkmaz şu şartlarda yaptiramam az bekliyecez artık sanırım sevindim bişey çıkmadığını ins bu ay olmustr kuzunCanım belli olmaz iğnenin etkisi geçince negatif olup daha sonra pozitif görenler varmış. Benimde 12.gün itibariyle Ara ara giren kaşık ağrılarım var. Adet belirtisi de olabilir gebelik te 2-3 gün daha bekle test yaptıremin olursun. Geçen ay bende rahim filmi çektirdim inşallah bi sorun çıkmaz sendede
Ben sağlık ocağında yaptırdım yapıolardı amBide kan için gitmeli miyim su virüs yüzünden yasaktı sanki yaparlar mı acilde idrarda çıkmaza yaptirmasam diyorum
İnşallah haftaya Cuma keseyi görebiliriz dedi dr inşallah sıkıntı yokturİnşallah çıkmaz şu şartlarda yaptiramam az bekliyecez artık sanırım sevindim bişey çıkmadığını ins bu ay olmustr kuzun
İnşallah görürsün canım ben diğer bebeğimi kalp atışını duyamadigimdan kaybettim Allah'ım kimseye yasatmasin piskoloji gidiyor iyice güzel gunlerini gör miniginin insBen sağlık ocağında yaptırdım yapıolardı am
İnşallah haftaya Cuma keseyi görebiliriz dedi dr inşallah sıkıntı yokturEvet şu süreç geçene kadar bekle inşallah hayırlısı olsun hakkımızda
İnşallah canım Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallahİnşallah görürsün canım ben diğer bebeğimi kalp atışını duyamadigimdan kaybettim Allah'ım kimseye yasatmasin piskoloji gidiyor iyice güzel gunlerini gör miniginin ins
Canım 14. Güne kadar bekle iğnenin etkisi kişiye göre değişiyor gerçi ama yine de bekle 10. Gün yanıltabilirkızlar merhaba benim de iğne günü saymazsak 10.günüm ne zaman idrar yapsam çıkar malum durumlar yüzünden kan vermeye korkuyorum
Merhabalar ben burada yeniyim ilk defakızlar merhaba benim de iğne günü saymazsak 10.günüm ne zaman idrar yapsam çıkar malum durumlar yüzünden kan vermeye korkuyorum
kızlar merhaba benim de iğne günü saymazsak 10.günüm ne zaman idrar yapsam çıkar malum durumlar yüzünden kan vermeye korkuyorum
Merhabalar ben burada da tedavi de de çok yeniyim bende aynı şeyi merak ediyorum bugün iğneden sonra 11nci günüm dün test yaptırdım beta 14.07 çıktı idrarda pozitif çıkıyor silik. Acaba iğneden mi
Yarın tekrar test yaptır artıyorsa doğrudur. İlacın etkisi de olabilir ama kesin bişey diyemeyizMerhabalar bende ilk defa çatlama iğnesi kullandım 11nci günümdeyim dün beta hcg baktırdım 14.07 çıktı idrar testim de silik pozitif çıkıyor iğneden midir acaba iğneden de olsa 14.07 normal Bi değer mi?
Teşekkür ederimYarın tekrar test yaptır artıyorsa doğrudur. İlacın etkisi de olabilir ama kesin bişey diyemeyiz
Canım iğnede hcg hormonu var bu yüzden yaşıyor olabilirsin ağrılar normal diyorlar geneldeMerhabalar bende yeni üye oldum sürekli mesajlarınızı okuyırum zor üyelik yapabildim bende geçen eylül ayında 11 haftalık bebeğimi kaybettim kalbi durmuştu aslında 7 haftalık iken kalbi durmuş diğer ay kontrole gittiğimde öldüğünü öğrendim beni nasıl yaşatmış doktorlarda şaşırdı Şuan yine istiyoruz bebiş
Üç aydır adetim yeni düzeldi bu ay klomen +ovitrelle iğne oldum bugün 6.günüm
Ve günlerdir sancı çekiyorum ben çok halsizim
Sürekli uyumak istiyorum uyku düzenim alt üst oldu virüsten dolayı hastahaneler randevu oluşturmuyor kolay kolay randevum iptal edilmiş ve yumurtamın çatlayıp çatlamadığını öğrenemedim doktorum iğne olacağım günden sonra gelme dedi artık hastahane virüslü
Bu ağrılar normalmi acaba yoksa kist falanmı oldu o yüzden mi lütfenyardımcı olursanız sevinirim birwz uzun oldu
Yok canım sanmam ama ben martın başında klomen ve çatlatma iğnesi kullandım o zamandan beri geçmeyen göğüs hassiyetim var adetten hemen sonra yine yumurtladım ama çatladı yinede göğüs hassasiyetim geçmiyor İnternetten araştırdım bir sürü şey çıkıyor işte süt Damarlarının tıkanması gibi şeyler çıkıyor kansere kadar yolu var internetten araştırınca o yüzden diğer adetimin gelmesini bekleyeceğim ya da inşallah gebe kalmışımdırTeşekkür ederim cevapladığın için canım Allh gönlüne göre versin seninde ben herkesinde
Bu saat oldu ağrım var çok korktum kist olmuş düşüncesi ile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?