Ovitrelle Vb. Çatlatma İğnelerinden Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

Ovitrelle Çatlatma İğnesini Vurulduktan Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

• Ankete Katılan
    460
Sürekli dua ediyorum gerçekten çok zor bu durum benden sonra evlenen herkesin bebeği oldu bizim yok ama olucak inanıyorum bi kere hamile kaldıysam bi kere daha kalabilirim inşallah Kün fe yekün
Tabiki canim bi kere olduysa emin olki olucaktir ne gerekiyosa yapman gerek takdir Rabbimin

Bence hergün birliktelik ols

evet canım hcg 400 çıktı pozitif yani haftaya kontrole gideceğim inşallah keseyi görrürüz dedi dr darısı size olsun inşallah
Kaçinçi gün 400 hcg gordunuz acaba

Çatlatma iğnesi kullandiniz degil mi benim ignenin 14.gün 50 di normal mi acaba pazartesi kese icin gidecegm
Bence normal canım ayrıca hcg kişiden kişiye değişir benim ilk gebelikte herkes çok az dedi 2 gün geciktiğinde 45 ti çünkü doğal gebelikti ama kese ve kalp atışı duyduk

H
Bence normal canım ayrıca hcg kişiden kişiye değişir benim ilk gebelikte herkes çok az dedi 2 gün geciktiğinde 45 ti çünkü doğal gebelikti ama kese ve kalp atışı duyduk
Hmm teşekkur ederim canim haklisin yumurtam 3.gun catlamisti ondan da olabilir belki kimyasal gebelikler korkutuyo

H

Hmm teşekkur ederim canim haklisin yumurtam 3.gun catlamisti ondan da olabilir belki kimyasal gebelikler korkutuyo
Allah kurusun kimyasal değildir inşallah zaten senin değerlerin iyi diyebiliyorum ama iki günde bir kan tahlili yaptırabilirsen düşmüyorsa eğer kimyasal değildir Ben dört kere yaptırdım çok korktum için hatta doktorum çok kızdı gerek yok dedi

Maalwsef canim virusten dolayi yaptirmadim sonrasi ama evde ovulasyon gebelik testleriyle deniyorum hala pozitif pazartesi kese icin gidecegm bi kere kimyasal gebelik yasadim o yuzden korktum ama tabi o zaman degerim 9du çok dusuktu

Merhaba iyi aksamlar. Bende gün sayıyorum bı kaç belirtim var gibi ama o ilk gebeligim gibi diil emin olamadım rabbim hepimize nasip etsin inşallah iğne 11gunu hala silik cizgim var

H

2 gün sonra tekrar
Merhaba iyi aksamlar. Bende gün sayıyorum bı kaç belirtim var gibi ama o ilk gebeligim gibi diil emin olamadım rabbim hepimize nasip etsin inşallah iğne 11gunu hala silik cizgim var
14. Gün kan testi yaptır kesin sonuç çıkar. Benim 16.güne kadar idrar silik çizgiydi 17.gün net çıktı darısı sana inşallah

2 gün sonra tekrar

14. Gün kan testi yaptır kesin sonuç çıkar. Benim 16.güne kadar idrar silik çizgiydi 17.gün net çıktı darısı sana inşallah
12.gunum çizgi gitti malesef yok demekki rahim filmi çekilecek bu ayda olmazsa anlamadım yumurta olan kasgim ağrıyor yoksa neden

Işıkta çok çok silik var ama 9.gundn beri yptim siliklesti demkki gidicek yarina içe demi
Canim şoyle diyeyim ben 14.gün tamamen pozitif olmasını gordum oncekiler silikti benim zar zor goruluyodu o da flasta golge yapinca 14.gün negatif olup 16.gün pozitif goreni de biliyorum bence 14. Gün bi daha yap ilk idrarla silik olması zatn onemli benim yok denecek kadar azdi fotografi cekerken gorunmuyodu bile ben zar zor goruyodum 14 gune gelince koyulastigini gordum

Canim şoyle diyeyim ben 14.gün tamamen pozitif olmasını gordum oncekiler silikti benim zar zor goruluyodu o da flasta golge yapinca 14.gün negatif olup 16.gün pozitif goreni de biliyorum bence 14. Gün bi daha yap ilk idrarla
Bı oncekinde 13gun kn verdim çıktı idrar öğün yaptım gözle grunmucek gbiydi doktor yarına kan istiyor korkuyorum siliklestikce gidecek diye oyh

Bı oncekinde 13gun kn verdim çıktı idrar öğün yaptım gözle grunmucek gbiydi doktor yarına kan istiyor korkuyorum siliklestikce gidecek diye oyh
Insallah gittikce koyulasicaktir onceki ignemde 11 gun tamamen negatifti 13.gun hala silikti ve benim icime kusku girdi olabilir diye ve zatn 14.gun baya bi koyulasti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…