Tabiki canim bi kere olduysa emin olki olucaktir ne gerekiyosa yapman gerek takdir RabbiminSürekli dua ediyorum gerçekten çok zor bu durum benden sonra evlenen herkesin bebeği oldu bizim yok ama olucak inanıyorum bi kere hamile kaldıysam bi kere daha kalabilirim inşallahKün fe yekün
Kaçinçi gün 400 hcg gordunuz acabaBence hergün birliktelik ols
evet canım hcg 400 çıktı pozitif yanihaftaya kontrole gideceğim inşallah keseyi görrürüz dedi dr darısı size olsun inşallah
17 gün 400çıktı değerimKaçinçi gün 400 hcg gordunuz acaba
Benimde aynı kasık ağırlarım vardı adet olacak gibiydim. İnşallah sendr olmazsın inşallah pozitif çıkarAdetim geçmesini bekleyeceğim adet olacak gibi sancımda var zaten
Çatlatma iğnesi kullandiniz degil mi benim ignenin 14.gün 50 di normal mi acaba pazartesi kese icin gidecegm17 gün 400çıktı değerim
Bence normal canım ayrıca hcg kişiden kişiye değişir benim ilk gebelikte herkes çok az dedi 2 gün geciktiğinde 45 ti çünkü doğal gebelikti ama kese ve kalp atışı duydukÇatlatma iğnesi kullandiniz degil mi benim ignenin 14.gün 50 di normal mi acaba pazartesi kese icin gidecegm
Ama zaten adet sancısı gibi oluyor inşallah vardır yoksada üzülme elbet olucak canım 3 yıldır bekliyorum benAdetim geçmesini bekleyeceğim adet olacak gibi sancımda var zaten
Hmm teşekkur ederim canim haklisin yumurtam 3.gun catlamisti ondan da olabilir belki kimyasal gebelikler korkutuyoBence normal canım ayrıca hcg kişiden kişiye değişir benim ilk gebelikte herkes çok az dedi 2 gün geciktiğinde 45 ti çünkü doğal gebelikti ama kese ve kalp atışı duyduk
Allah kurusun kimyasal değildir inşallah zaten senin değerlerin iyi diyebiliyorum ama iki günde bir kan tahlili yaptırabilirsen düşmüyorsa eğer kimyasal değildir Ben dört kere yaptırdım çok korktum için hatta doktorum çok kızdı gerek yok dediH
Hmm teşekkur ederim canim haklisin yumurtam 3.gun catlamisti ondan da olabilir belki kimyasal gebelikler korkutuyo
Çatlatma iğnesi kullandiniz degil mi benim ignenin 14.gün 50 di normal mi acaba pazartesi kese icin gidecegm
[/QUOTEevet çatlama iğnesi ile oldu bence normal
Maalwsef canim virusten dolayi yaptirmadim sonrasi ama evde ovulasyon gebelik testleriyle deniyorum hala pozitif pazartesi kese icin gidecegm bi kere kimyasal gebelik yasadim o yuzden korktum ama tabi o zaman degerim 9du çok dusuktuAllah kurusun kimyasal değildir inşallah zaten senin değerlerin iyi diyebiliyorum ama iki günde bir kan tahlili yaptırabilirsen düşmüyorsa eğer kimyasal değildir Ben dört kere yaptırdım çok korktum için hatta doktorum çok kızdı gerek yok dedi
2 gün sonra tekrarH
Hmm teşekkur ederim canim haklisin yumurtam 3.gun catlamisti ondan da olabilir belki kimyasal gebelikler korkutuyo
14. Gün kan testi yaptır kesin sonuç çıkar. Benim 16.güne kadar idrar silik çizgiydi 17.gün net çıktı darısı sana inşallahMerhaba iyi aksamlar. Bende gün sayıyorum bı kaç belirtim var gibi ama o ilk gebeligim gibi diil emin olamadım rabbim hepimize nasip etsin inşallahiğne 11gunu hala silik cizgim var
12.gunum çizgi gitti malesef yok demekki rahim filmi çekilecek bu ayda olmazsa anlamadım yumurta olan kasgim ağrıyor yoksa neden2 gün sonra tekrar
14. Gün kan testi yaptır kesin sonuç çıkar. Benim 16.güne kadar idrar silik çizgiydi 17.gün net çıktı darısı sana inşallah
Canim şoyle diyeyim ben 14.gün tamamen pozitif olmasını gordum oncekiler silikti benim zar zor goruluyodu o da flasta golge yapinca 14.gün negatif olup 16.gün pozitif goreni de biliyorum bence 14. Gün bi daha yap ilk idrarla silik olması zatn onemli benim yok denecek kadar azdi fotografi cekerken gorunmuyodu bile ben zar zor goruyodum 14 gune gelince koyulastigini gordumIşıkta çok çok silik var ama 9.gundn beri yptim siliklesti demkki gidicek yarina içe demi
Bı oncekinde 13gun kn verdim çıktı idrar öğün yaptım gözle grunmucek gbiydi doktor yarına kan istiyor korkuyorum siliklestikce gidecek diye oyhCanim şoyle diyeyim ben 14.gün tamamen pozitif olmasını gordum oncekiler silikti benim zar zor goruluyodu o da flasta golge yapinca 14.gün negatif olup 16.gün pozitif goreni de biliyorum bence 14. Gün bi daha yap ilk idrarla
Insallah gittikce koyulasicaktir onceki ignemde 11 gun tamamen negatifti 13.gun hala silikti ve benim icime kusku girdi olabilir diye ve zatn 14.gun baya bi koyulastiBı oncekinde 13gun kn verdim çıktı idrar öğün yaptım gözle grunmucek gbiydi doktor yarına kan istiyor korkuyorum siliklestikce gidecek diye oyh
İns hiç umudum yok nedense ama ins sağolunInsallah gittikce koyulasicaktir onceki ignemde 11 gun tamamen negatifti 13.gun hala silikti ve benim icime kusku girdi olabilir diye ve zatn 14.gun baya bi koyulasti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?