Ovitrelle Vb. Çatlatma İğnelerinden Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

Ovitrelle Çatlatma İğnesini Vurulduktan Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

• Ankete Katılan
    460
Valla canım bat 14 nisan gösteriyor ama yumurtlama çok erken oldu ne zaman olur bilmiyorum
Olabiliyo canim herkes ortasinda yumurtluyo degil arkadasim gecen yil hamile kalmsti erken dollenme olmustu daha adete 4 gün varken beta 420 cikmisti halbuki normali adetten 4 gun sonra cikar bu deger

Olabiliyo canim herkes ortasinda yumurtluyo degil arkadasim gecen yil hamile kalmsti erken dollenme olmustu daha adete 4 gün varken beta 420 cikmisti halbuki normali adetten 4 gun sonra cikar bu deger
İnşallah benimde öyle olur daha fazla hormon almadan tutunur minnoşum

Kızlar ben 1,5 yıldır istiodu çocuk ama pko olduğu için yumurtlamama engel oluodu 3 ay klomen kullandım ama sadece 1 ay yumurta gelişti çatlama iğnesi oldum gebelik oluşmadı. Daha sonra dr rahim filmi istedi çektirdim bi sorun çıkmadı 2ay bekledim filmden sonra. Geçen ay da gonal-f kullandım hergün 75 ml 10 gün 2 tane yumurta oluştu 6 Mart’ta ovitrelle ile çatlattık yumurtayı şuan kan testime göre hamileyim haftaya dr a gideceğim keseyi görmek için. Size Bilgi amaçlı yazdım bunu benim yumurtlama sorunum olduğu için çok üzüldüğüm zamanlar oldu hatta dr iğne ile de yumurta büyümezse tüp bebek öneririm dedi okadar üzülmüştüm ki heralde normal yolla olmaz diodum. Ama herşeyin vakti zamanı var Rabbim ne verirse en iyisini en doğru zamanda verir. İçinizi ferah tutun.

Canım benim yumurtalarda bi sorun görünmüyor büyüyor çatlıyor ama gebelik oluşmuyor geçen sene 1 kere kaldım hiç tedavi olmadan bırakmıştım tüp bebeğe geçicektim oldu ama 9 haftalık kalbi durdu ondan sonra olmadı yine histereskopi rahim filmi yapışıklık çıktı şimdi 2 aydır deniyoruz bu ay klomen kullandım ovitrelle 4 martta vurundum 18 inde regl oldum 6 gün sonra 2 tane yumurtam var inşallah bunlar altın yumurtadır

İnşallah canım inşallah Rabbim nasip eder bu ay ben bu ay çörekotu bal tarçın karışımı yerim her gün 1 kaşık. Çatlama gününden sonra her gün ilişki olsun bence. Dualarım isteyen herkesle

İnşallah canım inşallah Rabbim nasip eder bu ay ben bu ay çörekotu bal tarçın karışımı yerim her gün 1 kaşık. Çatlama gününden sonra her gün ilişki olsun bence. Dualarım isteyen herkesle
Bende omega 3 inofolic combi bal polen arı sütü propolis karışımı yaptım ama erken yumurtladım bu sefer rahim kalınlaşmazsa diye korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…